- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.001
allahım sen dermansız dert verme hepimize hayırlı sağlıklı evlatları tez zamanda ver sana sığınır senden meded umarız sen kollarımızı boş bırakma yüreğimizi acıyla bırakma aminn amin diyelim mi kızlar sevgiyle kalın akşama burdayımm
amin canım Allah hayırlı olanla karşılaştırsın hepimizi inşallah hamilelerin sağlıkla kolay doğum yapmalarını,bizlerinde en kısa zamanda bebiş sahibi olmamızı nasip etsin yarabbim
isteyen ve annelik duygusu taşıyan kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım
amin yarabbim birbirini tanımayan bukadar insanın birbiri için ettiği duaları kabul et Allah'ım
amin canım Allah hayırlı olanla karşılaştırsın hepimizi inşallah hamilelerin sağlıkla kolay doğum yapmalarını,bizlerinde en kısa zamanda bebiş sahibi olmamızı nasip etsin yarabbim
isteyen ve annelik duygusu taşıyan kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım
amin yarabbim birbirini tanımayan bukadar insanın birbiri için ettiği duaları kabul et Allah'ım
ey merhametliler merhametlisi ey yeri göğü yaradan ay gizliyi acıgı bilen ey hastalara sifa veren ey sonsuz kudret sahibi rahmet sahibi olan ey güzeller güzeli rabbim bu mübarek cuma gününde peygamberimizin yüzü suyu hürmetine cocugu olmayanlara cocuk ver derdi olanın derdini gider dua edenlerin dualarını kabul et yarabbim sen büyüksün bizi kapından cevirmezsin sen kabul et dualarımızı amin hayırlı cumalar
yaa eşim doktor benim sağlıklı karar değil dedi önce senin sağlığın önemli diye psikiatrise gidecez ben 1 yıldır yardım almıyorum iyiydim ama son 15 gündür içimden devamlı ağlamak geliyor eşimde çok üzülüyo ve her tarafımda yaralar oluştu yani iyi değilim ne olur banada dua edin meleğime kavuşayım sinirlerim çok kötü yıprandı
tatlım zaten birtek allahıma sığınıyorum ne yapayım varki bir bildiği vermiyor isyan edemem rabbime ama okadar çok istiyorumki evde bir sessizlik bir eksiklik var bu beni üzen evde beni kızdıran anne diyen bir meleğim yok yaa çok zor biliyormusun hamiş arkadaşlarım ne kadar mutlular ne güzel allahım bozmasın hayatda maddi manevi herşeyim oldu ama bir bebek yok ne yapayım malı mülkü parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?