Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar inşşş hayırlı haberlerle gelirsiniizzz ...bu mübarek günde allahımm hepinizin meleklerini göbeğine kondursun inş.....ooyyyy iki hafta önce cuma almıştım kan sonucumu bendee...allahım inşş sizlerede nasip eder inşşş...

canım önemi yok adım emel iyi ki yazmışsın bunları hep unutuyorum veya karıştırıyorum elifcim kızlar ben arkadaşa oturmaya gidiyorum sizi kocaman öpüyorum güzel haberler ümidiyle

Hamileler:CüvCüv:

nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................

hamiş olmayı bekleyenler
:Saruboceq:

defhne......................ümmühan
loveli.........................emel
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür
büşra44.....................büşra
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale
nefertiti50...................aytül
else..........................elif (kendimi yazayım bari belki olur)

allahım sen dermansız dert verme hepimize hayırlı sağlıklı evlatları tez zamanda ver sana sığınır senden meded umarız sen kollarımızı boş bırakma yüreğimizi acıyla bırakma aminn amin diyelim mi kızlar sevgiyle kalın akşama burdayımm

amin canım Allah hayırlı olanla karşılaştırsın hepimizi inşallah hamilelerin sağlıkla kolay doğum yapmalarını,bizlerinde en kısa zamanda bebiş sahibi olmamızı nasip etsin yarabbim
isteyen ve annelik duygusu taşıyan kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'ım
amin yarabbim birbirini tanımayan bukadar insanın birbiri için ettiği duaları kabul et Allah'ım

Aminnnnnn canım
Ne güzel de dua etmişsin
Allahım kabul eder inşallah

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmaktan vaz geçdim yaa sinirlerim çok bozuk önce piskolojik yardım alıcam eşim bunun daha yararı olacağını söyledi adetlerim çok düzensiz olmaya başladı ve günden güne kl kaybediyorum çok moralim bozuk durmadan ağlıyorum bana ve bebek isteyen herkese allahım yardım et ne olur canlarım hamiş arkadaşlarım keşke bende sizinle gün sayabilseydim bazen allahım ne olur beni böyle cezalandırma diye dua ediyorum 7 buçuk sene kızlar dile kolay sizi çok seviyorum allah hepinizden razı olsun iyiki siz varsınız

ey merhametliler merhametlisi ey yeri göğü yaradan ay gizliyi acıgı bilen ey hastalara sifa veren ey sonsuz kudret sahibi rahmet sahibi olan ey güzeller güzeli rabbim bu mübarek cuma gününde peygamberimizin yüzü suyu hürmetine cocugu olmayanlara cocuk ver derdi olanın derdini gider dua edenlerin dualarını kabul et yarabbim sen büyüksün bizi kapından cevirmezsin sen kabul et dualarımızı amin hayırlı cumalar

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAHIM KABUL ETSİN DUALARIMIZI

kuzum ne güzel dua o bitdim ağlamaktan helak oldum allahım o güzel ağzından çıkan duayı kabul etsin tatlım kadın olmak çok zormuş hele birde eksik birşeyler varsa hayatında onun için hamile arkadaşlarımıza allahım tez zamanda kucaklarında görmeyi nasip etsin

doremi duamızı içten edelim ki aminimizi inanarak diyelim ki allahım kabul etsin allah ıma sükürler olsun simdiye kadar beni kapısından bos göndermedi ne muradım varsa verdi

yaa eşim doktor benim sağlıklı karar değil dedi önce senin sağlığın önemli diye psikiatrise gidecez ben 1 yıldır yardım almıyorum iyiydim ama son 15 gündür içimden devamlı ağlamak geliyor eşimde çok üzülüyo ve her tarafımda yaralar oluştu yani iyi değilim ne olur banada dua edin meleğime kavuşayım sinirlerim çok kötü yıprandı

tatlım zaten birtek allahıma sığınıyorum ne yapayım varki bir bildiği vermiyor isyan edemem rabbime ama okadar çok istiyorumki evde bir sessizlik bir eksiklik var bu beni üzen evde beni kızdıran anne diyen bir meleğim yok yaa çok zor biliyormusun hamiş arkadaşlarım ne kadar mutlular ne güzel allahım bozmasın hayatda maddi manevi herşeyim oldu ama bir bebek yok ne yapayım malı mülkü parayı

ama lütfen böyle yapma...
kendini çok yıpratıyorsun.. çok zor biliyorum ama beklemekten ve dua etmekten başka yapacak birşey yok..silkelen bi kendine gel..
eğer kendini güçlü hissediyosan yaptır tüp bebek, niye bekliyosun ki?
yine gidersin psikiatrise..
canım kendini daha fazla yıpratma nolur..

Oda olacak birgün inşallah canım Yeterki sen Allahtan iste
O kullarını zorda bırakmaz
Bak burda hepimiz senin için ve tüm hamile kalmak isteyenler için dua ediyoruz
Allahım birgün mutlaka dualarımızı kabul edicek
Umudunu hiç bir zaman kaybetme:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…