Sabırsızlanıyorum ...!

iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm sizi bayyy

iyi akşamlar canım görüşürüz

Elifcim ben zaten çevremdeki bebişleri büyüte büyüte cicianne oldum bi anneliğe terfi edemedim.

şöyle düşün eşini çok seviyosun bildiğim kadarıyla,sevdiğin adamla doya doya yaşadın sonrasında da bebek sahibi olcaksın
eşime doyamamışken anne oldum falan demiceksin
eşin kaç yaşında?

Eşimle çok şükür mutluyum, huzurluyum ama bir eksik var işte.

elifcim adet tarihim 27 mart yaz beni öpüyorum yarın rahat rahat konuşuruz sevimli arkadaşalrım benim

Benimki de 14 Mart canım. Eşimin 20 Martta doğum günü. Ona doğum günü hediyesi verebilirmiyim sizce tabi o bunu hediyeden kabul ederse)))

Hamileler:CüvCüv:
nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................selda

hamiş olmayı bekleyenler:Saruboceq:

defhne......................ümmühan............... .2 mart
loveli.........................emel........................27 mart
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür........................14 mart
büşra44.....................büşra................. ....2 mart
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale................. .......2 mart
nefertiti50...................aytül
else..........................elif (kendimi yazayım bari belki olur)

ben geldimmm tatlişkolar Şeniz kusura bakmayın bu akşam sizle rahat rahat konuşacaktım ama kayınvalidem geldi. oturduk falan. şimdi gitti hemen açtım.
elifcim yemek ıspanak yapacaktım sizle konuşurken doğruyodum. eşim geldi. acıkmış baya. lahmacun söyledi onları yedik kaydirigubbakcemile3
ilaç konusunda da bende dikkat ediyorum 5 aydır. buay biliyosunuz dişim çekilecek diye antibiyotik içtim. ama ozaman daha adetliydim. etkiler diye düşünüyorum. ağrı kesicide içtim mecburen. dayanabildiğim kadar dayandım ama ağrım çok olunca içtim valla inş bişey olmaz. hamişsem tabi kaydirigubbakcemile3

adeti yakın arkadaşlar... defhne, büşra....
belirtileriniz varmı yaa..
yazın hadi... muhabbet oluşsun.. :)

Kaç günün kaldı Ümmühancım:Saruboceq:

bugün son 3 gün Ömürcüm. yarın 2 gün kalmış olacak. heyecan kapladı iyice inş bu ay olur olmazsa da napalım kısmet bidaha ki aya kalacak

afiyet olsun ümmühancım kayınvaideye yakalandın bu gecede yanikaydirigubbakcemile3

evet tatlişkom sorma. haberimde yoktu. soğanlı soğanlı yedim lahmacunları kaydirigubbakcemile3 ne biçim koktum kimbilir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

adeti yakın arkadaşlar... defhne, büşra....
belirtileriniz varmı yaa..
yazın hadi... muhabbet oluşsun.. :)

benim bulantı mağlum kuşum 10 gündür canımdan bezdim. bugün ilk kez doğru dürüst yemek yedim valla. 2 kilo vermişim.

bi de lekelenme oldu işte geçen gün. ondan beri ara ara kasıklarım ağrıyo. bi de göğüslerimde karıncalanma ve kaşıntı var.

sende durumlar nasıl;?

Öyle tabi Ümmühancım bu ay olmazsa bir daha ki ay inşallah ama ben senden şüpheleniyorum kesin olumlu bi şeyler var canım sende.:ecrin_bebek:

canım bende kasık ağrısı yok, geçen günlerde oldu hatta şiddetli kramplar yaşadım ama 2 gündür hiç yok.. akıntı desen, o da çok yok, ıslaklık hissediyorum bazen.. akıntı geldiği zamanda ise çok az beyaz rekte oluyo.. hafif bir bel ağrısı var.. göğüsler aynı.. demiştim bazen kaşıntı oluyo.. ama o göğüs kaşıntısı da prolaktin hormonunun yüksekliğinden kaynaklanabiliyor. yine yükseldi galiba.. biliyosun prolaktin gebeliğe engel bir hormon.. tedavimi bitirmiştim. bu ay kontrolüm vardı. inşaallah yükselmemiştir..

Öyle tabi Ümmühancım bu ay olmazsa bir daha ki ay inşallah ama ben senden şüpheleniyorum kesin olumlu bi şeyler var canım sende.:ecrin_bebek:

inş bitanem buay bende ilk kez umutlanıyorum valla. 5 aydır ilk kez tuhaf hissediyorum kendimi. herkes rüyasında görüyo beni o bile umut oluyo. bakalım hayırlısı inş

hepimiz senden mutluyuz ümmühancım görüyosun
kızlar hepinizi öpüyorum kociş gelir biraz sonra
ona bi çay demliyim bişeyler hazırlıyım
çaykolik benim kocam

Ümmühancım ben şimdiye kadar arkadaşlarımda pek yanılmadım. Sen kesin hamilesin dedim hamile çıktılar. Hatta onlara size hamile olduğunuzu ilk ben söyledim diye takılırım onlarda bana gebelik testi gibisin valla derler. inşallah sende de öyle olur canım.

inş yükselmemiştir bitanem. valla bilmiyordum ben. demek hamileliğe engel olan hormon. ben hiç doktora gitmedim. onun için hormon tahlili falan yapılmadı. çok korkuyorum doktordan. hamile olunca mecbur giderim diyorum böyle gitmeye utanıyorum :çok üzgünüm: bi de akıntı bende de oluyo şeffaf yaaa. lekelenmeden sonra başladı. geçen ayda aynı akıntı olmuştu bana adet olmuştum.

hepimiz senden mutluyuz ümmühancım görüyosun
kızlar hepinizi öpüyorum kociş gelir biraz sonra
ona bi çay demliyim bişeyler hazırlıyım
çaykolik benim kocam

tamam kuşum sen kocişle ilgilen. öpüyorum seni yarın görüşürüz Şeniz

inş Ömürcüm yaaaaaaa :Saruboceq: valla bende de tutarsa herkese derim bi Ömür var biizm topikte kim hamile kim değil anlıyo valla kk da bir numara olursun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…