- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.101
iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm sizi bayyy
Elifcim ben zaten çevremdeki bebişleri büyüte büyüte cicianne oldum bi anneliğe terfi edemedim.
Kaç günün kaldı Ümmühancım:Saruboceq:
afiyet olsun ümmühancım kayınvaideye yakalandın bu gecede yanikaydirigubbakcemile3
adeti yakın arkadaşlar... defhne, büşra....
belirtileriniz varmı yaa..
yazın hadi... muhabbet oluşsun.. :)
benim bulantı mağlum kuşum 10 gündür canımdan bezdim. bugün ilk kez doğru dürüst yemek yedim valla. 2 kilo vermişim.
bi de lekelenme oldu işte geçen gün. ondan beri ara ara kasıklarım ağrıyo. bi de göğüslerimde karıncalanma ve kaşıntı var.
sende durumlar nasıl;?
Öyle tabi Ümmühancım bu ay olmazsa bir daha ki ay inşallah ama ben senden şüpheleniyorum kesin olumlu bi şeyler var canım sende.:ecrin_bebek:
canım bende kasık ağrısı yok, geçen günlerde oldu hatta şiddetli kramplar yaşadım ama 2 gündür hiç yok.. akıntı desen, o da çok yok, ıslaklık hissediyorum bazen.. akıntı geldiği zamanda ise çok az beyaz rekte oluyo.. hafif bir bel ağrısı var.. göğüsler aynı.. demiştim bazen kaşıntı oluyo.. ama o göğüs kaşıntısı da prolaktin hormonunun yüksekliğinden kaynaklanabiliyor. yine yükseldi galiba.. biliyosun prolaktin gebeliğe engel bir hormon.. tedavimi bitirmiştim. bu ay kontrolüm vardı. inşaallah yükselmemiştir..
hepimiz senden mutluyuz ümmühancım görüyosun
kızlar hepinizi öpüyorum kociş gelir biraz sonra
ona bi çay demliyim bişeyler hazırlıyım
çaykolik benim kocam
Ümmühancım ben şimdiye kadar arkadaşlarımda pek yanılmadım. Sen kesin hamilesin dedim hamile çıktılar. Hatta onlara size hamile olduğunuzu ilk ben söyledim diye takılırım onlarda bana gebelik testi gibisin valla derler. inşallah sende de öyle olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?