- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.141
h.g kuzucuummm geldikkk yine iştee...ben bu hafta pazar pazartesi yokum izin kullanacammmm...sen napıyosunn elifcimmmgünaydın kızlarŞeniz
tuğbacım,ümmühancım,aytülcüm nasılsınız?
yine işe geldik hepimiz yani
3 saat sonra çıkıyorum inşallah
kocişimde evde benden mutlusu var mı bugün:asigim:
h.g kuzucuummm geldikkk yine iştee...ben bu hafta pazar pazartesi yokum izin kullanacammmm...sen napıyosunn elifcimmm
günaydın kızlarŞeniz
tuğbacım,ümmühancım,aytülcüm nasılsınız?
yine işe geldik hepimiz yani
3 saat sonra çıkıyorum inşallah
kocişimde evde benden mutlusu var mı bugün:asigim:
ayyyyy yaazııkkk bizeeee yaaaaaaaaaaa:teselli::teselli:.......gerçekten en kötü şey mide bulantısıı hayatla bağın kopuyo resmen....bu arada ilaç içmiyosun dimi ümmühancımmm ....amannnn içmeee sonucunu alana kadarrr....inşşşş hamilesinn kuşuumm sennnn:teytey::teytey::teytey:
kızlar özge naptı acaba?sonucu aldı mı ki?
günaydın kızlar nasılız bugün ben iyiyim daha kahvaltı etmeden size yazayım dedim hehehe açımama önce kalbimi doyurayım dedim sizinle hakikaten özge ne yaptı kııızzzz ümmühan kısss çıkarıyon mu anaammm nazlı anne mi olacan seni kuzzzummm benim leblebi ye tuzlu tuzlu iyi gelir kıyamaamm arkadaşıma tuğbacım sen de de var di mii yazık arkadaşlarıma inşallah yakında geçer annesi
ne güzel bende çekip gitsem evimee ohhhh.......:dilcikar:....bu arada özgeyii çok merak ettimmmm daha almadımı sonucu acaba:uhm:napıyım tatlım çalışıyorum 1 günlük işi yarım günde yetiştirmeye çalışıyorum
saat 1 olsunda kocişime kavuşayım:asigim:
en büyükkk desteğimizz kanamanın olması bu bence bi işaret....o yüzdennn allahımm innşşş hayırlıı haberlerin olur bu ay seninde canımmm inşş...:Saruboceq::Saruboceq:
günaydıınn büşracıımmm bu süper bii haberrrr silik çizg,iyi gördüyseeennn olay bitmiştir...yarın bi daha yap farklı marka bi testle o zaman tam emin olursun kuşumm..çookkk sevindimm inann ..ŞenizGünaydın kızlar
Nasılsnız
Ben dayanamayp bugün sabah yine test yaptım
Veeee çok silik ikinci çizgide çıktı
Ama hemen umutlanmak istemiyorum
P.tesi kan testi yaptırcam
Günaydın kızlar
Nasılsnız
Günaydın kızlar
Nasılsnız
günaydıınn büşracıımmm bu süper bii haberrrr silik çizg,iyi gördüyseeennn olay bitmiştir...yarın bi daha yap farklı marka bi testle o zaman tam emin olursun kuşumm..çookkk sevindimm inann ..Şeniz
tebrikler büşracım ne güzel bi haber böyle bu
zaten hamiş listemiz çok az kızlar
ümmühan hadi durmak yok çalışınkaydirigubbakcemile3
geçenlerde bahsetmiştim alt komşumuz 8.ayını doldurmuştu sancılanmış diye.doğum başlamış ama durdurmuşlardı
dün gece doğum yapmış sezeryanla 8,5 ayı doldurmadı bile galiba daha
3,5 kilo ağırlığında çok güzel bi kızı olmuş
2. meleği hatice ablamın. diğeri de kız 6 yaşında.geçen gün bu 6 yaşındaki cadıyla telefonda konuştuk elif abla benim kardeşim olcak,sen hamile değil misin diye sordu banakaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
Nasılsnız
Kzlar çok teşekkür ederimm
Ümmühancım halecim kızmayın lütfen valla ben bekliyecektim çarşambayı
Ama iş eyrindeki arkadaşım sabah test alıp gelmişti
Onun için yaptım
Ama ben yine çok umutlanmak istemiyorum
Çünkü ikinci çizgi nerdeyse görünmeyecek kaadr silikti
Kzlar çok teşekkür ederimm
Ümmühancım halecim kızmayın lütfen valla ben bekliyecektim çarşambayı
Ama iş eyrindeki arkadaşım sabah test alıp gelmişti
Onun için yaptım
Ama ben yine çok umutlanmak istemiyorum
Çünkü ikinci çizgi nerdeyse görünmeyecek kaadr silikti
inş kan testi de pozitif çıkacak gör bak :Saruboceq: bence de kan testi yaptırmadan kaptırma kendini canım. %99 o da pozitif çıkacak eminim ama olsun hep kötüyü düşünmek lazım ki iyi olunca daha çok sevinelim dimi kaydirigubbakcemile5
tatlişkom kızarmıyız hiç.. :1hug:
sen bize güzel haber vericen de biz bide kızıcaz hee :)))))))))))
dua etde bizde verelim o güzel haberi...
ama inan çok sevindim adına canım benim.......................................
valla bende test yapacak cesaret yok, o yüzden adet günümü bekliycem, olurda olmazsam yaparım herhalde... o zaman cesaret gelir belki :)
ümmüşüm sen ne zaman yapıcaksın?
ben çarşambaya kadar bekleyeceğim tatlişkom adet olmazsam tabi kaydirigubbakcemile3 şimdi belki hamileyim yaparım negatif çıkar yok yere üzülürüm. onun için bekleyeyim diyorum. cesaret edemiyorum valla :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?