Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlarŞeniz
tuğbacım,ümmühancım,aytülcüm nasılsınız?
yine işe geldik hepimiz yani
3 saat sonra çıkıyorum inşallah
kocişimde evde benden mutlusu var mı bugün:asigim:
h.g kuzucuummm geldikkk yine iştee...ben bu hafta pazar pazartesi yokum izin kullanacammmm...sen napıyosunn elifcimmm

günaydın kızlarŞeniz
tuğbacım,ümmühancım,aytülcüm nasılsınız?
yine işe geldik hepimiz yani
3 saat sonra çıkıyorum inşallah
kocişimde evde benden mutlusu var mı bugün:asigim:

hoşgeldin yavru kuşummmmmmm Şeniz ben aynı valla bulantılar devam :1no2: :1no2:

yokkk kuşummmm içermiyim hiç. zaten içsem çoktan geçerdi belki de. bi de hamişşsem diye tedbirli oluyorum -tatlicadiarzu- inş bu ay tutmuştur canımcım yaaaa :Saruboceq:

kızlar özge naptı acaba?sonucu aldı mı ki?

bugün alacaktı ama saat kaçta onu bilmiyorum CADIARZU

ahhhh ahhhhh hamişşlikten olduğunu bilsem üzülmem bile. sevincimden bulantıları hissetmem kaydirigubbakcemile3 buara salgın var sanırım. herkesin midesi bulanıyo. erkek kardeşimde fena benim. o da hamişş olamayacağına göre ben pek hamişşliğe yormuyorum bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdi zeytin yedim bol bol iyi geldi biraz. 5 dk sonra belli olur gene koşarım lavaboya kaydirigubbakcemile3

sen napıyosun bakalım?

yokkk kuşummmm içermiyim hiç. zaten içsem çoktan geçerdi belki de. bi de hamişşsem diye tedbirli oluyorum -tatlicadiarzu- inş bu ay tutmuştur canımcım yaaaa :Saruboceq:

en büyükkk desteğimizz kanamanın olması bu bence bi işaret....o yüzdennn allahımm innşşş hayırlıı haberlerin olur bu ay seninde canımmm inşş...:Saruboceq::Saruboceq:

en büyükkk desteğimizz kanamanın olması bu bence bi işaret....o yüzdennn allahımm innşşş hayırlıı haberlerin olur bu ay seninde canımmm inşş...:Saruboceq::Saruboceq:

inş bitanem yaaaaa eğer hamişş değilsem zaten o mutlaka yumurta çatlamasında kanama oluyormuş ya o olabilir. öyleyse de inş tutmuştur :Saruboceq: midem yine bulanmaya başladı yaaaaa :1no2: çarşambaya kadar adet olursam hemen mide ilaçlarını avuçla yutucam valla yaaaaa kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
Nasılsnız

Ben dayanamayp bugün sabah yine test yaptım
Veeee çok silik ikinci çizgide çıktı
Ama hemen umutlanmak istemiyorum
P.tesi kan testi yaptırcam

Günaydın kızlar
Nasılsnız

günaydıınn büşracıımmm bu süper bii haberrrr silik çizg,iyi gördüyseeennn olay bitmiştir...yarın bi daha yap farklı marka bi testle o zaman tam emin olursun kuşumm..çookkk sevindimm inann ..Şeniz

Günaydın kızlar
Nasılsnız

tebrikler büşracım ne güzel bi haber böyle bu
zaten hamiş listemiz çok az kızlar
ümmühan hadi durmak yok çalışınkaydirigubbakcemile3

geçenlerde bahsetmiştim alt komşumuz 8.ayını doldurmuştu sancılanmış diye.doğum başlamış ama durdurmuşlardı
dün gece doğum yapmış sezeryanla 8,5 ayı doldurmadı bile galiba daha
3,5 kilo ağırlığında çok güzel bi kızı olmuş

Günaydın kızlar
Nasılsnız

kız büşraaaaa hani bekleyecektin cadıııııı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
haber güzel olduğu için sana kızmıyorum. çok sevindim canım yaaaaa inş kan testi de pozitif çıkar :Saruboceq:

günaydıınn büşracıımmm bu süper bii haberrrr silik çizg,iyi gördüyseeennn olay bitmiştir...yarın bi daha yap farklı marka bi testle o zaman tam emin olursun kuşumm..çookkk sevindimm inann ..Şeniz

bence de. yarıntekrar bi tane daha test yap bakalım. ben de mi yapsam yarın umutlandım şimdi kaydirigubbakcemile3 ama yok ben söz verdim çarşambaya kadar bekleyeceğim

evet evet çalışalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 darısı benim başıma artık kaydirigubbakcemile3

oyyyyyy kız mı olmuşşşşşş yerim ben onuuuu Şeniz işte ömrü varsa ne olursa olsun doğuyo minik melekler. benim meleğimde zamanını bekliyor. inş en kısa sürede gelecek bana :CüvCüv: :Saruboceq:

2. meleği hatice ablamın. diğeri de kız 6 yaşında.geçen gün bu 6 yaşındaki cadıyla telefonda konuştuk elif abla benim kardeşim olcak,sen hamile değil misin diye sordu banakaydirigubbakcemile3

2. meleği hatice ablamın. diğeri de kız 6 yaşında.geçen gün bu 6 yaşındaki cadıyla telefonda konuştuk elif abla benim kardeşim olcak,sen hamile değil misin diye sordu banakaydirigubbakcemile3

şimdiki çocuklar çok fena anacımmmm kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
Nasılsnız

aaaaaaaaa.... süper bi haber bu yaaaaaaaaaaa.....
ay çok sevindimmmm.... :sm_cool:
hadi bakalım inş. kan testinde de güzel sonuç alırsın tatlım...
tebrikler......
a.s.

bende istiyorm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

Kzlar çok teşekkür ederimm
Ümmühancım halecim kızmayın lütfen valla ben bekliyecektim çarşambayı
Ama iş eyrindeki arkadaşım sabah test alıp gelmişti
Onun için yaptım

Ama ben yine çok umutlanmak istemiyorum
Çünkü ikinci çizgi nerdeyse görünmeyecek kaadr silikti

inş kan testi de pozitif çıkacak gör bak :Saruboceq: bence de kan testi yaptırmadan kaptırma kendini canım. %99 o da pozitif çıkacak eminim ama olsun hep kötüyü düşünmek lazım ki iyi olunca daha çok sevinelim dimi kaydirigubbakcemile5

tatlişkom kızarmıyız hiç.. :1hug:
sen bize güzel haber vericen de biz bide kızıcaz hee :)))))))))))
dua etde bizde verelim o güzel haberi...
ama inan çok sevindim adına canım benim.......................................
valla bende test yapacak cesaret yok, o yüzden adet günümü bekliycem, olurda olmazsam yaparım herhalde... o zaman cesaret gelir belki :)
ümmüşüm sen ne zaman yapıcaksın?

İnşallah canım
Zaten bende çok kaptrmamaya çalışıyorum
Çünkü yine kk'da biri idrar testi yaptırmış onda pozitif çıkmış
Kan tahlilinde negatif çıkmıştı
Onun için p.tesiyi bekliycem canım
Birde tuğbann dediği gibi
Yarın bidaha test alıp yaparım ondada pozitif çıkarsa
Artık havaya girerim:CüvCüv:

ben çarşambaya kadar bekleyeceğim tatlişkom adet olmazsam tabi kaydirigubbakcemile3 şimdi belki hamileyim yaparım negatif çıkar yok yere üzülürüm. onun için bekleyeyim diyorum. cesaret edemiyorum valla :jeyyar: :jeyyar:

şu pazartesiyi geçirsem o zaman ümitlenicem işte...
çünkü geçen ayda tam gününde regl oldum..
hayırlısı olsun artık. inşaallah yüzümüz güler
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…