- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.121
canlarım ben adet oldum malesef hamiş değilimkriz yüzünden işyerinden de çıkarıldım çok kötüyüm
inş yükselmemiştir bitanem. valla bilmiyordum ben. demek hamileliğe engel olan hormon. ben hiç doktora gitmedim. onun için hormon tahlili falan yapılmadı. çok korkuyorum doktordan. hamile olunca mecbur giderim diyorum böyle gitmeye utanıyorum :çok üzgünüm: bi de akıntı bende de oluyo şeffaf yaaa. lekelenmeden sonra başladı. geçen ayda aynı akıntı olmuştu bana adet olmuştum.
canlarım ben adet oldum malesef hamiş değilimkriz yüzünden işyerinden de çıkarıldım çok kötüyüm
Falcı gibi olurum Ümmühan !
canım bence bir doktora git, hiç de korkma, sonuçta kontrol amaçlı.. bir hormon testi yaptır. bak ben öğrenmeseydim bu hormonu daha beklerdim herhalde.. adet düzensizliği yaptı bende prolaktin hormonu.. ilaç kullanıyosun hemen düşüyor, ama 2 ayda bir kontrol için tahlil yaptırmak gerekiyor, çünkü tekrar yükselen bir hormon. yükseldiği zaman yumurtlama gerçekleşmiyor.. allah korusun..
hem bişey çıkacak değil ki.. sakın korkma doktorlardan.. dediğim gibi kontrol amaçlı..
Benim de prolaktinim yüksekti. Ben de adet düzensizliği göğüslerde kaşıntı falan yapmadı. Gerçi değerim 48 di çok yüksek değildi. İlaçla düştü hemen.
midem çok fena kızlar şunu zor yazıyorum ben kaçıyorum yarın görüşürüz offfff çok fenayım yaaaa öpüyorum sizi Şeniz
günaydınn aytüll nasılsıınnnnn bakiimmm Şeniz.....bugün çok kişi olmaz hafta sonu yaa..günaydınnnn kızlarrrrrr.
günaydınn bitanemmm sen haftasonları çalışıyormuydunnnkiii.....:uhm:.....günaydın yavrukuşlarrrrr ben varım işe geldim şimdi kaydirigubbakcemile3
Tuğbişim napıyosun tatlişkom? yeğenim nasıl bakalım?
günaydınn bitanemmm sen haftasonları çalışıyormuydunnnkiii.....:uhm:.....
bende iyiyimm kuşuummm hayatımm uykudan ibaret olduu ...ewe gidince hiç bişe yapmadan üzerimi değiştirip yatağa giriyorumm...kocişimdee kendine yemek hazırlıyooo
ben yiyemiyorumm akşamları artııkkk midem bulanıyooo öööğğ şimdi bile yemek aklıma gelincee midem bulanıyooo.......-tatlicadiarzu-
ayyyyy yaazııkkk bizeeee yaaaaaaaaaaa:teselli::teselli:.......gerçekten en kötü şey mide bulantısıı hayatla bağın kopuyo resmen....bu arada ilaç içmiyosun dimi ümmühancımmm ....amannnn içmeee sonucunu alana kadarrr....inşşşş hamilesinn kuşuumm sennnn:teytey::teytey::teytey:cumartesileri iki haftada bir geliyorum kuşum. nöbetçiyim yani
kıyamammmmm benim kuşumun midesimi bulanırmışşşşşşşşş :teselli: Şeniz valla seni benden iyi kimse anlayamaz canım çıktı bulantıdan. dün ilk kez rahat yemek yedim gerisi mağlum bilgisayarı bile kapatamadan lavaboya koştum. uykumda ağlıyormuşum yaaa okadar sıkıntı veriyo ki bulantı. akşam kocişim dedi hastaneye gidelim. şimdi dur dedim. üşüttüm geçer herhalde. bukadar olmaz dedi. krize giriyorum resmen nefes alamıyorum yaaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?