Sabırsızlanıyorum ...!

canlarım ben adet oldum malesef hamiş değilim kriz yüzünden işyerinden de çıkarıldım çok kötüyüm

Geçmiş olsun canım. Ben de msn de bi arkadaşımla krizi konuşuyordum. Herkes işsiz diye. Bir kaç arkadaşım varda işten çıkartılan.

canım bence bir doktora git, hiç de korkma, sonuçta kontrol amaçlı.. bir hormon testi yaptır. bak ben öğrenmeseydim bu hormonu daha beklerdim herhalde.. adet düzensizliği yaptı bende prolaktin hormonu.. ilaç kullanıyosun hemen düşüyor, ama 2 ayda bir kontrol için tahlil yaptırmak gerekiyor, çünkü tekrar yükselen bir hormon. yükseldiği zaman yumurtlama gerçekleşmiyor.. allah korusun..
hem bişey çıkacak değil ki.. sakın korkma doktorlardan.. dediğim gibi kontrol amaçlı..

Benim de prolaktinim yüksekti. Ben de adet düzensizliği göğüslerde kaşıntı falan yapmadı. Gerçi değerim 48 di çok yüksek değildi. İlaçla düştü hemen.

canlarım ben adet oldum malesef hamiş değilim kriz yüzünden işyerinden de çıkarıldım çok kötüyüm

bende sürekli mesaj yazıyorumm sana merak etmiştim canım. olsun üzme kendini bu ay olmamış bidaha ki aya olacak inş :Saruboceq: sen iyi ol ki bebişinde gelsin.
bizim şirkette de oldu işten çıkarılanlar canım. inş tez zamanda iş bulursun :Saruboceq:

Falcı gibi olurum Ümmühan !

yüzlerce arkadaş burda heray hamilemiyim değilmiyim diye topikler açıyo. valla sen yanarsın ozman kaydirigubbakcemile3 Ömür bacı kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım valla baya moral oldu bana. okuyorum burda bazı arkadaşlar çok fena anlatmış :çok üzgünüm: ozman bu ayda adet olursam hemen doktoraaaaa tahliller yapılsın. adet olmazsam da hemen doktoraaaaa bebişe bakılsın kaydirigubbakcemile3 buay bana her şekilde doktor yolu göründü kaydirigubbakcemile3

Benim de prolaktinim yüksekti. Ben de adet düzensizliği göğüslerde kaşıntı falan yapmadı. Gerçi değerim 48 di çok yüksek değildi. İlaçla düştü hemen.

bende gideyim bakalım belki benimde yüksektir ondan olmuyodur CADIARZU

midem çok fena kızlar şunu zor yazıyorum ben kaçıyorum yarın görüşürüz offfff çok fenayım yaaaa öpüyorum sizi Şeniz

Ben de çıkıyorum benim kocişim de geldi. Herkesi öpüyorum. İyi geceler!

günaydın yavrukuşlarrrrr ben varım işe geldim şimdi kaydirigubbakcemile3

Tuğbişim napıyosun tatlişkom? yeğenim nasıl bakalım?

günaydın yavrukuşlarrrrr ben varım işe geldim şimdi kaydirigubbakcemile3

Tuğbişim napıyosun tatlişkom? yeğenim nasıl bakalım?
günaydınn bitanemmm sen haftasonları çalışıyormuydunnnkiii.....:uhm:.....
bende iyiyimm kuşuummm hayatımm uykudan ibaret olduu ...ewe gidince hiç bişe yapmadan üzerimi değiştirip yatağa giriyorumm...kocişimdee kendine yemek hazırlıyooo
ben yiyemiyorumm akşamları artııkkk midem bulanıyooo öööğğ şimdi bile yemek aklıma gelincee midem bulanıyooo.......-tatlicadiarzu-

cumartesileri iki haftada bir geliyorum kuşum. nöbetçiyim yani
kıyamammmmm benim kuşumun midesimi bulanırmışşşşşşşşş :teselli: Şeniz valla seni benden iyi kimse anlayamaz canım çıktı bulantıdan. dün ilk kez rahat yemek yedim gerisi mağlum bilgisayarı bile kapatamadan lavaboya koştum. uykumda ağlıyormuşum yaaa okadar sıkıntı veriyo ki bulantı. akşam kocişim dedi hastaneye gidelim. şimdi dur dedim. üşüttüm geçer herhalde. bukadar olmaz dedi. krize giriyorum resmen nefes alamıyorum yaaa kafamçokkarıştı

günaydın kızlarŞeniz
tuğbacım,ümmühancım,aytülcüm nasılsınız?
yine işe geldik hepimiz yani
3 saat sonra çıkıyorum inşallah
kocişimde evde benden mutlusu var mı bugün:asigim:

ayyyyy yaazııkkk bizeeee yaaaaaaaaaaa:teselli::teselli:.......gerçekten en kötü şey mide bulantısıı hayatla bağın kopuyo resmen....bu arada ilaç içmiyosun dimi ümmühancımmm ....amannnn içmeee sonucunu alana kadarrr....inşşşş hamilesinn kuşuumm sennnn:teytey::teytey::teytey:

Hamileler:CüvCüv:
nerdennereye ..............tuğba
trackeki.......................sabriye
kelebek........................leyla
özgekrd........................özge
missangel.....................selda

hamiş olmayı bekleyenler:Saruboceq:

defhne......................ümmühan............... .2 mart
loveli.........................emel............... .........27 mart
özlemacar.................özlem
oarslancan................ömür.................... ....14 mart
büşra44.....................büşra................. ....2 mart
artuner......................sibel
ist1982.....................sibel
doremi.......................hale................. .......2 mart
nefertiti50...................aytül
gizem84.....................gizem
else..........................elif (kendimi yazayım bari belki olur)

günaydın kızlar nasılız bugün ben iyiyim daha kahvaltı etmeden size yazayım dedim hehehe açımama önce kalbimi doyurayım dedim sizinle hakikaten özge ne yaptı kııızzzz ümmühan kısss çıkarıyon mu anaammm nazlı anne mi olacan seni kuzzzummm benim leblebi ye tuzlu tuzlu iyi gelir kıyamaamm arkadaşıma tuğbacım sen de de var di mii yazık arkadaşlarıma inşallah yakında geçer annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…