- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.041
çok güzel isimler özgecim
CEYLİN de hoşuma gidiyor benim
neyse benimki olmayan çocuğa don biçmek denir ya o hesap oluyor:)
ya sorma evde acayip canim SIKILIyor ise basladim kafamçokkarıştı iyi geldi valla.
sen nasilsin canim ? calismaya devammi ?
arkadaşlar merhaba
sabahdan beri yazdıklarınızı okuyorum 1oo küsür sayfaya geldim bende yazmak istedim. aynı SABIRSIZLIĞI bende çektim ki sizlerin bakıyorum birkaç ayda olmuş kiminizin ilk ayda. benim bir oğlum var 4 yaşını bitirecek haziranda ve şu anda 11 haftalık hamileyim......
ilk bebeğim(EFE) 4. ayda tesşrif etmişti. bu bebiş için 16 ay bekledim....... ne yollardan geçtim...... hsg çekildi, yara yakıldı siğil oldu onlar yakıldı,,,,,spermiogrm verdik.... ve tam aşılamayı düşünüyorduk o ayda geldi meleğim......
benide aranıza alırmısın bu arada BALIKESİRLİYİM BALIKESİRDEYİM aranızda balıkesirliler var gördümki
ah canım yaa... çok üzüldüm..
ama yapacak birşey yok canım.. bebeğinin sağlığı için demek ki ara vermen gerekiyor...
istersen ara ver bitanem, başka yapacak birşey yok maaleseffff((( ilk önce senin sağlığın bunu unutma canım..
benim prolaktin ise ilaç kullanmadan düşmez... o yüzden ilaca başlamam gerek ve bu sürede tam bir ay(( nisanda çok umutluydum ama bu umudumda yarıda kaldı..
sağlık olsun yeterki, napalım,, inşaallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimizeee...
arkadaslar
merhaba ismim ilknur.. bende 2 gundur yazılanları okuyorum :) beni de aranıza alın
sanki topiğe girmek için yazılanları okuma kuralı varmış gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
önce sınav yapıyoruz, geçmişi bilenler geçiyor:roflol:
oo konu isimlerden açılmış sanırım
bende söyleyeyim o zaman
eğer erkek olursa KAYRA olacak anlamı Allahın lütfettiği kayırdığı koruduğu
kız olursa da DURU olacak eşim bayıldı duyduğunda saf temiz demek bir kıza çok yakıştığını söylüyor:))
birde ben LİVA ismini seviyorum anlamları çok güzel
1-ben laz olduğum için liva lazcada ırmak kenarındaki bahçe demekmiş bahar olarakta söyleniyor
2-karların üzerinde düşen ışık
3- işte bu en anlamlısı Arafatta bütün müminler Hz.Muhammede verilecek bir sancağın altında toplanacaklarmış işte o sancağın adı LİVA
hehe bana ne oluyorsa asıl :) benim daha adetimin 1. gunu bugun
evet ALEV ve ATEŞ cok iddali. ben kız icin birde NİL i dusunmıustum
mrb kızla ben geldim
ayrıca morelimde çok bozuk bugünkü hormon testimede prolaktin yüksek çıktı perşembe mr çektiricem dua edin bana
hepinizii öpüyoruumm şekerllerrr iyi akşammmmlarr yarın görüşürüzz........allahımm hepinizinn o tertemizz gönlüne göre versinn inşallahhh...... üzmeyinn tamammıı kendiniziii
bizz herşeyii hakediyoruzz bence allah katında her kadınn bir gün bu yüce duyguyu tadacakk ve anne olacakk.....meleklerimiz kucağımızda bize gülümseyecek inşş...öpüyorum sizi kuzular ŞenizŞenizkendinize çoookk ii bakın dualarım sizinle:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
İyi akşamlar kızlar! Ben geldiiiiim.
Ben de bugün bebiş görmeye gittim.
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı
daha önce bu konu geçmişti ve biri bulamadığını söylemişti topiği
şimdi denk geldi kopyaladım buraya
bir bebeğin annesine seslenişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?