Sabırsızlanıyorum ...!

çok güzel isimler özgecim
CEYLıN de hoşuma gidiyor benim
neyse benimki olmayan çocuğa don biçmek denir ya o hesap oluyor:)

çok güzel isimler özgecim
CEYLİN de hoşuma gidiyor benim
neyse benimki olmayan çocuğa don biçmek denir ya o hesap oluyor:)

Peki benimki ne oluyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hehe bana ne oluyorsa asıl :) benim daha adetimin 1. gunu bugun

evet ALEV ve ATEŞ cok iddali. ben kız icin birde NıL i dusunmıustum

ya sorma evde acayip canim SIKILIyor ise basladim kafamçokkarıştı iyi geldi valla.
sen nasilsin canim ? calismaya devammi ?

kuşummmmmm hoşgeldinnnnnn Şeniz

hoşgeldin aramıza hemşerim Şeniz

inş Halecimmm :Saruboceq: bende buay ara vereyim nisana yine beraberiz kuşummm kaydirigubbakcemile5 beraber hamişş olucaz biz galiba baksana kaderimiz bir kaydirigubbakcemile3

arkadaslar

merhaba ismim ilknur.. bende 2 gundur yazılanları okuyorum :) beni de aranıza alın

hoşgeldin canımmmm Şeniz

sanki topiğe girmek için yazılanları okuma kuralı varmış gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
önce sınav yapıyoruz, geçmişi bilenler geçiyor:roflol:

kaydirigubbakcemile3 olsun ama okumaları bizi ciddiye aldıklarını gösterir ki ben çok mutlu oluyorum okuduk dediklerinde. demek ki muhabbetimiz arkadaşlarımızı sıkmıyor :asigim:

çoookkkk güzel isimler özgecimmm :asigim:

hehe bana ne oluyorsa asıl :) benim daha adetimin 1. gunu bugun

evet ALEV ve ATEŞ cok iddali. ben kız icin birde NİL i dusunmıustum

herkes biliyor ama yine söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 benim kızım olursa DEFNE oğlum olursa EDİZ ALİ olacak :asigim: :asigim:

ayrıca morelimde çok bozuk bugünkü hormon testimede prolaktin yüksek çıktı perşembe mr çektiricem dua edin bana

inş canım inş tek isteğim o tek iyi şeyse dünden bugüne azda olsa düşüş var 68 den 64 de düşmüş ama ahdım olsun meleğim için savaşıcam annesi onu en sonunda alıcak kucağına

hepinizii öpüyoruumm şekerllerrr iyi akşammmmlarr yarın görüşürüzz........allahımm hepinizinn o tertemizz gönlüne göre versinn inşallahhh...... üzmeyinn tamammıı kendiniziii
bizz herşeyii hakediyoruzz bence allah katında her kadınn bir gün bu yüce duyguyu tadacakk ve anne olacakk.....meleklerimiz kucağımızda bize gülümseyecek inşş...öpüyorum sizi kuzular ŞenizŞenizkendinize çoookk ii bakın dualarım sizinle:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

görüşürüz canım bende eve geldim yemeğe ocağa koydum hemen pc başına:)

Neyse bugün o imaları duymak zorunda kalmadım. Kimse sesini çıkarmadı nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…