Sabırsızlanıyorum ...!

off çok sıkıldım
acayip yağmur var çamaşırlarım balkonda kaldı
evde olmak ne güzel ya
oturuo yağmuru seyrederdim camdan

off çok sıkıldım
acayip yağmur var çamaşırlarım balkonda kaldı
evde olmak ne güzel ya
oturuo yağmuru seyrederdim camdan
berdada hava çok güzel tam çıkıp gezmelik hava....bende biraz önce işten izin alıp saçımı kestirmeye gittimm oohh rahatladımm yaa geziyodum kırık kırık saçla-tatlicadiarzu-....şimdide iş yerini kitleyip gidesim var vallaa....:jeyyar::jeyyar:

iyi yapmışsın insanın morali yerine geliyor
ne ürünü pazarlıyodunuz siz?temizlik robotu tarzı bişey mi?

Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...

önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu yasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlamasenağlamasenağlama

resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış

kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlama

ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce

özgecim bende seni merak ediyodum
iyi düşün canım inşallah bebişin seninledir de sorunsuz kucağına alırsın
düşük tehlikesi yokmuş çok şükür ki
normal adet mi oluyosun şuanda?

elifcim ya çok şaşkın durumdayım resmen normal adet gibi ama temiz kan görünümünde geliyor :çok üzgünüm:

özgecimm üzülüp yıpratma kendini bu kadar inşş herşey yoluna girecekk.....baak neysekii doktorunn çok ii bir doktormuşş seni çok güzel bilgilendirmiş rahatsızlığın konusunda ...hastalığını bildikten sonra tedaviside kolay olacak sana zaman kaybettirmeyecek ve inşş bebişinide göreceksin kuşummŞeniz

kaçaklardan biri daha ortaya çıktı
iyiyiz canım sen nasılsın?
bebişin nasıl?cinsiyeti ne zaman öğreniliyor?

ben kocamin ofisinde ise basladim kizlar eskisi kadar giremiyorum maalesef ama aklim hep sizde bunu bilin. Iyiyim canim beim bebis de cok iyi gecen gun gorduk onu ayaklari havada tekme atip duruyordu :asigim: cinsiyeti 8 hafta sonra soylenirmis

ben kocamin ofisinde ise basladim kizlar eskisi kadar giremiyorum maalesef ama aklim hep sizde bunu bilin. Iyiyim canim beim bebis de cok iyi gecen gun gorduk onu ayaklari havada tekme atip duruyordu :asigim: cinsiyeti 8 hafta sonra soylenirmis

hayırlı olsun canım herkes hamiş olur işi bırakır,sen işe başlamışsın
yorulma sakın tamam mı?

arkadaşlar merhaba
sabahdan beri yazdıklarınızı okuyorum 1oo küsür sayfaya geldim bende yazmak istedim. aynı SABIRSIZLIĞI bende çektim ki sizlerin bakıyorum birkaç ayda olmuş kiminizin ilk ayda. benim bir oğlum var 4 yaşını bitirecek haziranda ve şu anda 11 haftalık hamileyim......
ilk bebeğim(EFE) 4. ayda tesşrif etmişti. bu bebiş için 16 ay bekledim....... ne yollardan geçtim...... hsg çekildi, yara yakıldı siğil oldu onlar yakıldı,,,,,spermiogrm verdik.... ve tam aşılamayı düşünüyorduk o ayda geldi meleğim......
benide aranıza alırmısın bu arada BALIKESıRLıYıM BALIKESıRDEYıM aranızda balıkesirliler var gördümki

Son düzenleme:
ya sorma evde acayip canim SIKILIyor ise basladim kafamçokkarıştı iyi geldi valla.
sen nasilsin canim ? calismaya devammi ?

ben aynı canım bildiğin gibi iş güç koşturuyoruz

hoşgeldin hemşerim:1hug:
Allah bağışlasın oğlunu,inşallah ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın

canım hamiş olduğuna o kadar çok sevindimki allah sağ salim ikinizide kurtarır inşalllah bende değişiklik yok hala test yapmadım adetimi 10 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…