- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.001
Kızlar ben çıkıyorum. Akşama görüşürüz. Öpüyorum hepinizi.
berdada hava çok güzel tam çıkıp gezmelik hava....bende biraz önce işten izin alıp saçımı kestirmeye gittimm oohh rahatladımm yaa geziyodum kırık kırık saçla-tatlicadiarzu-....şimdide iş yerini kitleyip gidesim var vallaa....:jeyyar::jeyyar:off çok sıkıldım
acayip yağmur var çamaşırlarım balkonda kaldı
evde olmak ne güzel ya
oturuo yağmuru seyrederdim camdan
berdada hava çok güzel tam çıkıp gezmelik hava....bende biraz önce işten izin alıp saçımı kestirmeye gittimm oohh rahatladımm yaa geziyodum kırık kırık saçla-tatlicadiarzu-....şimdide iş yerini kitleyip gidesim var vallaa....:jeyyar::jeyyar:
özgecim bende seni merak ediyodum
iyi düşün canım inşallah bebişin seninledir de sorunsuz kucağına alırsın
düşük tehlikesi yokmuş çok şükür ki
normal adet mi oluyosun şuanda?
selam kizlar..nasilsiniz bakem..yeni hamisler varmi?
kaçaklardan biri daha ortaya çıktı
iyiyiz canım sen nasılsın?
bebişin nasıl?cinsiyeti ne zaman öğreniliyor?
ben kocamin ofisinde ise basladim kizlar eskisi kadar giremiyorum maalesef ama aklim hep sizde bunu bilin. Iyiyim canim beim bebis de cok iyi gecen gun gorduk onu ayaklari havada tekme atip duruyordu :asigim: cinsiyeti 8 hafta sonra soylenirmis
hayırlı olsun canım herkes hamiş olur işi bırakır,sen işe başlamışsın
yorulma sakın tamam mı?
arkadaşlar merhaba
sabahdan beri yazdıklarınızı okuyorum 1oo küsür sayfaya geldim bende yazmak istedim. aynı SABIRSIZLIĞI
ya sorma evde acayip canim SIKILIyor ise basladim kafamçokkarıştı iyi geldi valla.
sen nasilsin canim ? calismaya devammi ?
arkadaşlar merhaba
sabahdan beri yazdıklarınızı okuyorum 1oo küsür sayfaya geldim bende yazmak istedim. aynı SABIRSIZLIĞI bende çektim ki sizlerin bakıyorum birkaç ayda olmuş kiminizin ilk ayda. benim bir oğlum var 4 yaşını bitirecek haziranda ve şu anda 11 haftalık hamileyim......
ilk bebeğim(EFE) 4. ayda tesşrif etmişti. bu bebiş için 16 ay bekledim....... ne yollardan geçtim...... hsg çekildi, yara yakıldı siğil oldu onlar yakıldı,,,,,spermiogrm verdik.... ve tam aşılamayı düşünüyorduk o ayda geldi meleğim......
benide aranıza alırmısın bu arada BALIKESİRLİYİM BALIKESİRDEYİM aranızda balıkesirliler var gördümki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?