Sabırsızlanıyorum ...!

hee kiz ise basladim kocisin yaninda :) SIKILdim kiz evde vaitecmiyor be sırnaşık şey he ya baya rahatladim bebisi gorunce. mide bulantilar nasil ?

ah canım yaa... çok üzüldüm..
ama yapacak birşey yok canım.. bebeğinin sağlığı için demek ki ara vermen gerekiyor...
istersen ara ver bitanem, başka yapacak birşey yok maaleseffff ((( ilk önce senin sağlığın bunu unutma canım..

benim prolaktin ise ilaç kullanmadan düşmez... o yüzden ilaca başlamam gerek ve bu sürede tam bir ay (( nisanda çok umutluydum ama bu umudumda yarıda kaldı..
sağlık olsun yeterki, napalım,, inşaallah yakın zamanda kavuşuruz meleklerimizeee...

sanki topiğe girmek için yazılanları okuma kuralı varmış gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
önce sınav yapıyoruz, geçmişi bilenler geçiyor:roflol:

hoşbulduk kızlar

bizde 9 aydır deniyoruz. pko var bende. eşimde bir sorun yok. spermcikleri normal yani :)

son 2 aydır femara kullanıyorum doktorumun tavsiyesi ile. 32 gune dustu adetlerim. yumurtalarım kendiliginden catlıyor. ama maalesef henuz hamile kalamadım. bu ay da baya umitliydim ama maalesef bugun adet gordum. doktorum döllenip tutunamıyor olabilir dedi.
Yarın reglmin 2. gunu kontrole cagırdı artık neye bakacak bilemiyorum..

inşallah en kısa surece bebişlerimizi kucagımıza alırız.

inşallah canım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin

allahın yazdığı kader diye hatırlıyorumm.......

anlamı da çok güzelmiş

bende kız olursa ALEV erkek olursa ATEŞ koyarım diye düşünüyorum ama

cok boyle güçlü kelimeler bunlar isimlerde kişilikleri etkilermis ya.. cok mu alevli ateşli olur diyede dusunuyorum yani delikafadulden

bende kız olursa ALEV erkek olursa ATEŞ koyarım diye düşünüyorum ama

cok boyle güçlü kelimeler bunlar isimlerde kişilikleri etkilermis ya.. cok mu alevli ateşli olur diyede dusunuyorum yani delikafadulden

alev ve ateş
ikiz çocukların olsa ve isimleri böyle olsa çok iddialı oldu isimler sanki
sakinlik ifade etmedi isimler bana
ben çok sakin bir insan olduğum için daha yumuşak isimler koyarım mesela
MELEK ve EYMEN gibi
tabi bu benim düşüncem,isimlerin bende uyandırdığı ilk düşünce karmaşa oldu alevler,ateşler

oo konu isimlerden açılmış sanırım
bende söyleyeyim o zaman
eğer erkek olursa KAYRA olacak anlamı Allahın lütfettiği kayırdığı koruduğu
kız olursa da DURU olacak eşim bayıldı duyduğunda saf temiz demek bir kıza çok yakıştığını söylüyor:))

birde ben LıVA ismini seviyorum anlamları çok güzel
1-ben laz olduğum için liva lazcada ırmak kenarındaki bahçe demekmiş bahar olarakta söyleniyor
2-karların üzerinde düşen ışık
3- işte bu en anlamlısı Arafatta bütün müminler Hz.Muhammede verilecek bir sancağın altında toplanacaklarmış işte o sancağın adı LıVA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…