- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.021
kııssss delüüü çalışmayamı başladınnn ....biz eve hasret sen işee kaydirigubbakcemile3kiz tugba bebis nasil :)
kııssss delüüü çalışmayamı başladınnn ....biz eve hasret sen işee kaydirigubbakcemile3
....bebişş iyidir inşş teyzesii cuma günü görmeye gidecez inş...sen gördün tabii meleğini için rahatladı dimi kuşumm..darısı bana inşşş
tuğbacım,leylacım bebeklerinize isim düşünüyo musunuz?
tatlım benim hadi moral bozmak yok. bakarsın düşer yumurtlama gününe kadar. hemen moralini bozma bitanem :teselli: bende sabah midem için doktora gittim tekrar. ilaçlara devam et geçmeye başlamış dedi. bende bebek düşünüyorum bu ilaçların zararı var mı dedim. doktorda buay ara ver bekle dedi. bu ilaçlar ilk 3 ayda bebeğe zarar verebilir dedi. napıcam bende şaşırdım Halecimm yaa
kiz ismi hazir :) SEYDA_MELEK :)
arkadaslar
merhaba ismim ilknur.. bende 2 gundur yazılanları okuyorum :) beni de aranıza alın
ben aynı canım bildiğin gibi iş güç koşturuyoruz
hoşgeldin hemşerim:1hug:
Allah bağışlasın oğlunu,inşallah ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın
arkadaslar
merhaba ismim ilknur.. bende 2 gundur yazılanları okuyorum :) beni de aranıza alın
aramiza hosgeldin canoo
benim kız olursa YAZEL erkek olursa KUZEY
hoşbulduk kızlar
bizde 9 aydır deniyoruz. pko var bende. eşimde bir sorun yok. spermcikleri normal yani :)
son 2 aydır femara kullanıyorum doktorumun tavsiyesi ile. 32 gune dustu adetlerim. yumurtalarım kendiliginden catlıyor. ama maalesef henuz hamile kalamadım. bu ay da baya umitliydim ama maalesef bugun adet gordum. doktorum döllenip tutunamıyor olabilir dedi.
Yarın reglmin 2. gunu kontrole cagırdı artık neye bakacak bilemiyorum..
inşallah en kısa surece bebişlerimizi kucagımıza alırız.
allahın yazdığı kader diye hatırlıyorumm.......
bende kız olursa ALEV erkek olursa ATEŞ koyarım diye düşünüyorum ama
cok boyle güçlü kelimeler bunlar isimlerde kişilikleri etkilermis ya.. cok mu alevli ateşli olur diyede dusunuyorum yani delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?