Sabırsızlanıyorum ...!

Evet hava çok güzel.Burda da hep yağmur yağıyodu. Onun için bu fırsatı kaçırmıyım çamaşır yıkıyım dedim. Evet ama herkes farklı yerlerde. Bizim toplanma yerimiz burası:)))Kahvelerimizi de alalım.

afiyet olsun sana tatlım bir kahvede bana yap olur mu?
artık ben eve gidince yemekten sonra yaparım kahvemi
yemek tariflerine bakıyodum bende
mücver yapıcam aynı şekilde patatesden de köfteler yapabilir miyim diye bakıyordum
eşim kabak ta yemez şimdi,onada patates köftesi yapayım
internet sağolsun:))

Evet internetten ben de bakarım tariflere. Bazen güzel şeyler buluyorum.Benim eşim de çok yemek seçer.

eşim tam bir etobur
gece aradım yemek istiyomusun kendime pişirmiştim ona soğumasın diye pişirmedim bekledim
yok yemicem dedi
eve geldi hadi bana fırında et pişir,bu saatten sonra kolestrolün fırlıcak dedim dinlemedi
biraz et çözdürmüştüm dolapta onu koydum gece yarısı fırına
dedim ben yatıyorum 1 saat bekleyemem bunu,sonra pişirmiş yemiş
her gece et,köfte,patates kızartması yapsam itiraz etmez
ama bütün sebzeler gereksiz onun için yediremiyorum bi türlü
köfteyi falanda öyle ızgarada,fırında falan istemez illaki yağda kızarıcak
yağlı yağlı nasıl yiyosa geceyarısı

Benimki de öyleydi Elifcim. Ben vazgeçirdim artık hep et istemiyo. Hiç sevmediği pırasa ve karnıbaharı bile yediriyorum. Sağlığın için diye diye ikna ettim. Darısı başına canım.

Benimki de öyleydi Elifcim. Ben vazgeçirdim artık hep et istemiyo. Hiç sevmediği pırasa ve karnıbaharı bile yediriyorum. Sağlığın için diye diye ikna ettim. Darısı başına canım.

ömürcüm tam kader arkadaşıyız seninle
senin geçtiğin yollardan ben geçiyorum şimdi
canım arkadaşım benim eşlerimiz aynı karakterde

slm canım h.g

Evet canım kader arkadaşıyız seninle. Eşlerimizin huyları çok benziyo. Ama kesinlikle çocuk gibiler yavaş yavaş değiştirebiliyosun buna emin ol.

yengeç burcu mu yoksa senin eşinde
babam yengeç benim annem yıllarca değiştirmeye uğraştı
eşimde yengeç

Yok canım balık benimki. Ama yükseleninden etkileniyo sanırım çünkü balık kadar uysal değil.

bak bu konuda tutturamadık:))
senin burcun ne canım?
ben boğa,6 mayıs doğum günüm
3 mayısta evlilik yıldönümümüz olcak inşallah

Benim Yay. Aralık doğumluyum ben. 79 da doğmuşum.:))Aslında 80 yılının ilk ayında doğmam gerekiyomuş. :))) Eşim diyo ki orda bile duramamışsın.

Ben hala durduğum yerde duramam. Evde olduğum zamanlar çok nadirdir. Şimdi bile çıkıp bi yürüyüş yapıyım diyorum.

Senin de gerçekten hiç çıkmaya niyetin yokmuş Elifcim. Çok rahat gelmiş anne karnı.:))))

Rahat bir insan olmayı çok isterdim. Ben bi de herşeyi kafama çok takarım. Hep kendimi huzursuz edecek bir şey mutlaka bulurum. Bazen kendi kendime diyorum ki rabbim bana bi çocuk verse de böyle abuk subuk şeyleri kafama takacak fırsatım olmasa.

Ay yazık kadıncağıza. Benim de anneannem evde doğum yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…