- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.301
sagol cnm ınsallaahhhh onun dogumgununu ıkıncı kez bırlıkte kutluyoruz ınsallah uzun uzun seneler yıne hep bırlıkte kutlarıssŞenizbiz iyiyizz kuzucumm sen nasılsınn...daha nice yıllara eşinle birlikte cnm benimŞeniz
öncelikle yardımın ıcın tesekkurler tatlısım .hihoyyyt parfum abartmıyorum 15 cıvarı parfumu var kol dugmesı dusunmustum cok sık olur dıye ama klasık gıyınmıyor kullanamaz hedıyemı unutup gıtmesını ıstemıyom:çok üzgünüm: demır araba demıssın ya mudo gıbı yerlerde satılıyo dıye bugun ve yarın kurstayım canım kursuma yakın bı yerlerden ancak bakabılıcem hedıye=((( herhalde dediğin gibi mevsimlik bi triko alabılırım gıysın gıysın benı hatırlasın hosss hergun gozunun onundeyım ama olsun yıne de ustune gıyıp dısarı cıktıgında bıle aklında olayım ne bencılım dmı yaaakaydirigubbakcemile3kol düğmesi olabilir,
demir arabaları biliyormsun bilmiyorum aksesuar olarak...mudo felan gibi yerlerde olması gerek..
tabi araba severmi bilmiyorum..
güzel bir çanta olabilir takıyorsa...
mevsimlik hırka da olabilir..
ya da güzel bir parfümm
iyiyim tatlım sen nasılsın?
kuzusunu yesinlerrbir sürü teyzesi oldu bebişlerinizin bakkaydirigubbakcemile3
Benim ağrıyo. dişim değil dişlerim hepsi ağrıyo
Hiç boş falan da değil çürükte yok Emel. Belki üşüttüm . Banyo yapıp dışarı çıkmıştım. Saçlarımı iyi kurutamadım heralde yani ben ondan şüpheleniyorum. Durduğum yerde durmuyorum ki neyime benim banyo yapıp dışarı çıkmak. O yüzden adet dönemlerimi de hep ağrılı geçiririm. Üşütmekten.
Doktora telefon açtım. Gulde. Randevu almak için o da bana hamilemisin diye sordu.
oarslancan bende aynen hiç çorap giymiyorum adet günlerimde hep ağrı çekiyorummm maalesef hemde nasıl ağrııı....:))
Ben de Elifcim hiç bakmam kendime. Eşimle kavgalarımız hep bu yüzden çıkar.
Benim ağrıyo. dişim değil dişlerim hepsi ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?