Sabırsızlanıyorum ...!

Benim ağrıyo. dişim değil dişlerim hepsi ağrıyo

biz iyiyizz kuzucumm sen nasılsınn...daha nice yıllara eşinle birlikte cnm benimŞeniz
sagol cnm ınsallaahhhh onun dogumgununu ıkıncı kez bırlıkte kutluyoruz ınsallah uzun uzun seneler yıne hep bırlıkte kutlarıssŞeniz
öncelikle yardımın ıcın tesekkurler tatlısım .hihoyyyt parfum abartmıyorum 15 cıvarı parfumu var kol dugmesı dusunmustum cok sık olur dıye ama klasık gıyınmıyor kullanamaz hedıyemı unutup gıtmesını ıstemıyom:çok üzgünüm: demır araba demıssın ya mudo gıbı yerlerde satılıyo dıye bugun ve yarın kurstayım canım kursuma yakın bı yerlerden ancak bakabılıcem hedıye=((( herhalde dediğin gibi mevsimlik bi triko alabılırım gıysın gıysın benı hatırlasın hosss hergun gozunun onundeyım ama olsun yıne de ustune gıyıp dısarı cıktıgında bıle aklında olayım ne bencılım dmı yaaakaydirigubbakcemile3
iyiyim tatlım sen nasılsın?

kuzusunu yesinlerrbir sürü teyzesi oldu bebişlerinizin bakkaydirigubbakcemile3

iyi canım nasıl olayım ya bıldıgın gıbı

Benim ağrıyo. dişim değil dişlerim hepsi ağrıyo

belki üşütmeden olabilir sızlama gibi mi dişlerin içi boş ise o da yapar hani ortalaları boş oluyor ya ondan olabilir mi

oarslancancım;

dişlerinin hepsinin ağrıması normal değilki..
hamileysen normadir de..değilsen...
bir gariplik var hepsi mi çürük??

Hiç boş falan da değil çürükte yok Emel. Belki üşüttüm . Banyo yapıp dışarı çıkmıştım. Saçlarımı iyi kurutamadım heralde yani ben ondan şüpheleniyorum. Durduğum yerde durmuyorum ki neyime benim banyo yapıp dışarı çıkmak. O yüzden adet dönemlerimi de hep ağrılı geçiririm. Üşütmekten.

Doktora telefon açtım. Gulde. Randevu almak için o da bana hamilemisin diye sordu.

oarslancan bende aynen hiç çorap giymiyorum adet günlerimde hep ağrı çekiyorummm maalesef hemde nasıl ağrııı....:))

anneme nerem ağrıyo desem üşütmekten derdi:roflol:
bende kzıardım ama haklı
üşütmekten karın ve kasık ağrım geçmiyor bi türlü,adet dönemleri de mahvediyor beni

ömür uyurken dişlerini sıkıyor olabilir misin stres kaynaklı gibi özlemcimeşin takım tutuyorsa tuttuğu takımın formasını al erkekler sever öyle şeyleri eşim gibi ise alma eşim maç izlemeyi sevmez takımı da öylesine tutar futbolcu sorsan 10 yıl öncekileri söyler valla:roflol:valla ne bileyim öylesine neşeliyim yarın anneme gideceğim ondan belki delikafadulden

Ben de Elifcim hiç bakmam kendime. Eşimle kavgalarımız hep bu yüzden çıkar.

Doktora telefon açtım. Gulde. Randevu almak için o da bana hamilemisin diye sordu.

keşke ömürcüm inşallah
ayy çok sevinirim valla
benim annem kardeşime hamileyken çok çekmiş diş ağrısını

oarslancan bende aynen hiç çorap giymiyorum adet günlerimde hep ağrı çekiyorummm maalesef hemde nasıl ağrııı....:))

bende hiç çorap,patik çıkarmam ama yinede üşütüyorum,ağrı çekiyorum nasıl oluyor anlamıyorum

Aslında Emelcim doğru söylüyosun. Bazen dişlerimi uyanıkkende sıkarım ben.

Ben de Elifcim hiç bakmam kendime. Eşimle kavgalarımız hep bu yüzden çıkar.

benim eşimde çok kızıyor
sürekli başımda süt iç,pekmez,bal ye,sarımsak soğan ye deyip durur
gece çorap çıkarmama,banyoda terlik giymeden banyo yapmama kızıyor
sonra sürekli hastasın bak kendine biraz diyor

Gece çorap giyemem sıkıntı basar bana. Banyoda ben de terlik giymem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…