E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.281
özlem hoşgeldin canım nasılsın
günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2azaldı azaldı bir an önce biter inşallah
ne yapalım yeni bir gün işte başladık forumları biraz karıştırayım dedim
evlenenler evlilik resimelrini koyuyorlar bende bir gaza geldim koyalım bakalım dedim kocaaaammmannn oldu benim resim ya pişman oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/261434-12092006-dan.html#post5678827
bilen varsa küçültmesini buradan bi bakabilirmi a.s.a.s.
hg özlemcimm
iyi tatlım nolsun ya yarın benım kocişin doğum günü bugun ona kesın bı hedıye almam lazım karar veremedıgım ıcın bu gune kaldı boyle ama artık bugun kesın almam lazım kafam karısık vallaa planlar kuruyorumkaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım benim yeni resimler de ekledim:uhm:
günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız sen ne kadar güzelmişssin maşallah
Allah mutluluğunu daim etsin cnm
kızlar defne yok bugün hayırdır:uhm:
dkh kısaltma olsun diye yazmıştım doğum kontrol hapı
bende yasmin kullanıyorum özgecim
Günaydın!!! Güzel Kızlar!!! Dün akşam bi girdim hemen çıktım duramadım dişlerimin hepsi ağrıyo bugün doktora gidicem. Çok fenayım. Bugün yok gerçi bi şey. Akşamları oluyo ne alakaysa
evet guldecım senı dınlıyorum bu arada pastayı evde kendı ellerımle yapmayı planlıyorum onun dısında bı hedıyeeeeeben sana bir fikir vereyim mi..??
inşallah canım sen hayırdır bugun cok neselısın allah bozmasınkaydirigubbakcemile3ahh özlemcim öss ha allahım inşallah kazanırsın bu arada yemek yapıyorumevi topluyorum sizinle sohbet ediyorum hamaratım valla gulde selam canım ne haber be başladım çalışmaya ama geç oldu film tahlil derken yuumurtlamaya bir gün kala çalışmaya başladık hadi hayırlısı:roflol::asigim:
günaydın özlemcim ve ömürcüm
ömür bugün gidicek misin dişçiye canım?diş ağrısı çok kötü ya
biz iyiyizz kuzucumm sen nasılsınn...daha nice yıllara eşinle birlikte cnm benimŞenizhoşbulduk canım nasıl bebişin iyi mi annesiiiŞeniz
gunaydın elifim nabersin kuzuma.s.
biz iyiyizz kuzucumm sen nasılsınn...daha nice yıllara eşinle birlikte cnm benimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?