Sabırsızlanıyorum ...!

özlem hoşgeldin canım nasılsın

iyi tatlım nolsun ya yarın benım kocişin doğum günü bugun ona kesın bı hedıye almam lazım karar veremedıgım ıcın bu gune kaldı boyle ama artık bugun kesın almam lazım kafam karısık vallaa planlar kuruyorumkaydirigubbakcemile3

:uhm: günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız sen ne kadar güzelmişssin maşallah
Allah mutluluğunu daim etsin cnm
kızlar defne yok bugün hayırdır:uhm:

Günaydın!!! Güzel Kızlar!!! Dün akşam bi girdim hemen çıktım duramadım dişlerimin hepsi ağrıyo bugün doktora gidicem. Çok fenayım. Bugün yok gerçi bi şey. Akşamları oluyo ne alakaysa

ben sana bir fikir vereyim mi..??

ahh özlemcim öss ha allahım inşallah kazanırsın bu arada yemek yapıyorumevi topluyorum sizinle sohbet ediyorum hamaratım valla gulde selam canım ne haber be başladım çalışmaya ama geç oldu film tahlil derken yuumurtlamaya bir gün kala çalışmaya başladık hadi hayırlısı:roflol::asigim:

dkh kısaltma olsun diye yazmıştım doğum kontrol hapı
bende yasmin kullanıyorum özgecim

hoşgeldin ömür zaten hastalık vücut çalışması yavaşlayan zamanlarda hissedilir gece vücut daha yavaştır ondan

günaydın özlemcim ve ömürcüm
ömür bugün gidicek misin dişçiye canım?diş ağrısı çok kötü ya

hadi kızlar kalkın dans edelim oh oh yandan hem yazıyorum hem oynuyorumsositosositohihoyyyt:roflol:delikafadulden

:uhm:
günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız sen ne kadar güzelmişssin maşallah
Allah mutluluğunu daim etsin cnm
kızlar defne yok bugün hayırdır:uhm:
çok teşekkür ederim canım benim yeni resimler de ekledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dkh kısaltma olsun diye yazmıştım doğum kontrol hapı
bende yasmin kullanıyorum özgecim

güzel bir ilaç diye biliyordum ben ama baksana kilo yapıyormuş
özlemcim hoşgeldin canım eşinin de doğum günü kutlu olsun beraber nice senelere inşallah

Özgecim gerçekten çok guzel bı gelın olmussun ama tatlım bazen oyle kocaman cıkıyor resmın boyutundan ve kucultulemıyorrryerimseniben

Günaydın!!! Güzel Kızlar!!! Dün akşam bi girdim hemen çıktım duramadım dişlerimin hepsi ağrıyo bugün doktora gidicem. Çok fenayım. Bugün yok gerçi bi şey. Akşamları oluyo ne alakaysa

hosgeldın omurcum senın dısler yıne mı agrıyor kuzum yaaa gıt bakalım doktora da sonra bıze de yaz ne varmıs nıye agrıyıp duruyomusssŞeniz

Evet Emel haklısın canım. Akşamları tutuyo. Elifcim bi tanesi ağrısa razıyım hepsi birden bütün ağzım çürük falan da yok acaba üşütüncede ağrırmı. Gitcem bugün doktora sizler nasılsınız.

ben sana bir fikir vereyim mi..??
evet guldecım senı dınlıyorum bu arada pastayı evde kendı ellerımle yapmayı planlıyorum onun dısında bı hedıyeeeee
inşallah canım sen hayırdır bugun cok neselısın allah bozmasınkaydirigubbakcemile3
günaydın özlemcim ve ömürcüm
ömür bugün gidicek misin dişçiye canım?diş ağrısı çok kötü ya

gunaydın elifim nabersin kuzuma.s.

kol düğmesi olabilir,

demir arabaları biliyormsun bilmiyorum aksesuar olarak...mudo felan gibi yerlerde olması gerek..
tabi araba severmi bilmiyorum..

güzel bir çanta olabilir takıyorsa...

mevsimlik hırka da olabilir..

ya da güzel bir parfümm

dişçilerden bende çok korkardım ama bayağı diş yaptırdım bir ara alıştım
bende de iğne fobisi de vardı o ara çok sık gidip geliyordum alışmıştım....
çok korkmayın kızlar kimin dişi ağrıyordu nesi vardı ben biraz da olsa yardımcı olabilirim belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…