Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar ben yavastan kacar bısyler yıyıp kursa gıdıcem opuyorum hepınızı aksam gorusuruz Şeniz

Gece çorap giyemem sıkıntı basar bana. Banyoda ben de terlik giymem.

banada sıkıntı basıyor ayaklarım buz gibi oluyor eşimin ayaklarına değdirip ısıtmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
banyoda da şapur şupur daha güzel oluyor terliksiz,eşimde diyo tabi ağrır kasıkların taşa basıp duruyosun diye
balkon yıkamaya bayılırım suyla oynamayı seviyorum sonrada hep hastayım tabikafamçokkarıştı

Aynen Elifcim. Benim ayaklarım hep buz gibidir. Bende eşimle ısıtmaya çalışırım.

benim eşimde bana çocuk gibisin diyr
aybaşı dönemlerimde o kadar acı çekiyorum ki..dayanamıyor o halime..
ama ne yapayım huyum kurusun böyleyimmm

güle güle özlem ben de çorapsız patiksiz terliksiz dolaşamam yatarken çorap giymem bayoda terliksiz dolaşmam buna rağmen enfeksiyon geçiriyorum:roflol:meslektaş var burda kızın maşallahı var ben lahana gibi giyinmişim üşüyorum o üstünde eşofman ve yarım kollu badi altta kısa soket çorap var atlet giymemiş ve üşmüyor bense arkadaşlar sayıyor atlet ince badi üstüne boğazlı üstüne yelek şu kışlık olanlardan ve mont altta kilotlu çorap ve çift tabanlı çorap buna rağmen değişen yok :1shok::1shok:ben de eskisi gibi kalın giymemeya çalışıyorum sonuç aynı:1shok:yapı meselesi ya biz herhalde bağışıklık sistemini geliştiremedik :1shok:

heralde emelcim bünyemiz zayıf
biri yanımda hapşursa,öksürse ben hasta olurum
lahana gibi giyinirim bende
hele evde klima açık üzerimde polar battaniye altında oturuyorum

Ben de hiç lahana gibi giyinemem. Onun için de üşütüyorum. Biri yanımda hapşırsa ben de hemen mikrop kaparım.

özgecim oraya da yazmıştım tekrar yazayım
çok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Ben çıkıyorum canlarım. Akşama yazarım size görüşürüz.Hepinizi öptüm

maşallah 41 kere çok güzelsin bacım sen bebişin kız olursa aynı sen gibi olursa çok şeker olur kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…