- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.441
5 günüm kaldı Ümmühan. Ama belimde bi yorgunluk var. Halsizlik başladı bende. Sanki bu ayda boş geçicem gibi :1no2:
O doktor korkusu bende de var. Beyaz gömlek gördüm mü elim ayağım titriyo benim. Bi tuhaf oluyorum.
evet kuşum aynen öyle gene kurtlar vadisi başladı kociş transa geçti kaydirigubbakcemile5
bende iyi olmaya çalışıyorum valla gündüz çok işim oluyo katılamıyorum size. bu ay bebek çalışması da yok öööleee takılıyorum valla. tek değişiklik terfim oldu ama onun yüzünden de canıma okunuyo :çok üzgünüm: yarın gene toplantım falan var size katılamıycam :çok üzgünüm:
Sağol Ümmühancım. İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun. İnşaaaaalllllaaahhh.
hayatım boyunca doktordan korkmadım ben düşün dişçiden ble korkmam ama işte kadındoğum doktoru hep korkutuyo beni. hayatımda hiç gitmedim bikere gitsem korkum gider ama gidemiyorum.Halecim sağolsun baya destek oldu ama olmadı yaaa gidemedim yine :çok üzgünüm:
kolay gelsin canım sana artık haftasonu görüşürüz dicem ama haftasonunda da denk gelemiyoruz ki
Kadın doğumcunun yapacağı vajinal muayeneden korkuyorsan hiç korkma. 1-2 dakika falan bile sürmüyo. Çok ta korkunç değil. Ben bütün doktorlardan korkuyorum. Sadece jinekologdan değil.
insanı ne kadar korkutuyor bu kadın doğum doktorlarından
bende ik defa ocakta gitmiştim hatırlıyosan
aklım gitmişti alttan muayene edicek diye
ahhhhh ahhhhh nerde kuşum yaaaaa haftasonu da misafirim çok oluyo buaralar. cumartesi işe gidicem pazarda gidicem sanırım pazar akşamıda bi akrabaya söz verdik ona gidicez işte haftasonu bitti sayılır pazartesi yine iş :çok üzgünüm: haftaya şirkt bilgisayarını eve getircem akşamları ozaman katılıcam inş size
evlendikten sonra uzun süre misafirimiz bitmemişti bizimde artık yeter demiştik
hatta geçen hafta ben annemdeyken bie evde misafir vardı eşimin kuzeni
odamızın bi tanesi misafir yatak odası zaten yatılı misafirimiz de çok oluyor
beeen geldiiimmmm
beeen geldiiimmmm
Bazı doktorlar karından ultrasonla bakıyolar bazıları da alttan ısrar ediyolar.
beeen geldiiimmmm
Bazı doktorlar karından ultrasonla bakıyolar bazıları da alttan ısrar ediyolar.
benimde sağolsunlar gelenim gidenim bitmez. her cumartesi misafirim var. gece sabaha kadar oturuyoruz çok yoruluyorum dinlenmeye vakit kalmıyo
hoşgeldin tatlımmmmm
Hoşgeldin canım
hoşgeldin özlemcim
Allah'tan bana ultrasona bakanı denk gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?