Sabırsızlanıyorum ...!

ümmüşüm ben ne diyeyim sana hele sen de :mymeka:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Ben de çıkıyorum kızlar. Yarın görüşürüz. Kendinize iyi bakın.:a015:

Emelcim öptüm canım seni. Kendine iyi bak. Yarın görüşürüz.

Ümmühan sen ne zamandır bebiş deniyosun? İstersen 1 yıl olmasını bekle doktora gitmek için.

5 aydı hayatım benim daha çok olmadı.

ümmüşüm ben ne diyeyim sana hele sen de :mymeka:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

canımıniçi kızma nolurrr yaaaaa senağlama valla çok korkuyorum ayaklarım gitmiyo

Ben de çıkıyorum kızlar. Yarın görüşürüz. Kendinize iyi bakın.:a015:

görüşürüz bitanem. beni de komşu çağırdı şimdi oraya koştum bişey oldu sandım. bişeyler satıyomuş onları gösterdi. onun için yazamadım ekran açık koştum hemen. öpüyorum seni Şeniz

öptüm gülüm benim de boğazım ağırıyor dünden beri grip olacağım nane kekik içiyorum elifff sen yerine içiyorum cancağızım ümmücümmm gülüm ayy senle karşılaşamıyoruz yaa kız korkma sonraki adetinde git tabi olursan hormonlarına baksın kız ben her ay gidiyorum alttan muayne oluyorum dr kaçtır geliyorsun hala kasıyorsun ondan canın acıyor giriş de dar düşün artık ama ben yine gidiyorum inan içim rahat en azından sebebi biliyoruz ona göre davranıyoruz

haaa beş ay mı o zaman 8 aya kadar yolu var be gülüm boşver o zaman ben daha fazla sanıyordum

vallahi biz de bulamadık yoğunluk var ondan keşke herkese 100 milyar çıksa herkes mutlu olsa di mi

vallahi biz de bulamadık yoğunluk var ondan keşke herkese 100 milyar çıksa herkes mutlu olsa di mi

valla bana sadece bir ev yeter fazlasını istemem zaten. şirkette herkese bi kolon yaptım dedim çıkarsa sadece bir ev isterim. bana çıkmasa bile inş şirketten birine çıkmıştır kaydirigubbakcemile3

aynen kocam diyor ki 20 milyar da olur çıksın da evet ev ve araba biraz birikmiş para çok değil değil mi ondan sonrası allah kerim hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…