Sabırsızlanıyorum ...!

aynen kocam diyor ki 20 milyar da olur çıksın da evet ev ve araba biraz birikmiş para çok değil değil mi ondan sonrası allah kerim hayırlısı inşallah

amin canım öyle hayırlısı tabi. buarada rakamlar : 2-5-29-38-41-51
bana bişey çıkmadı öptüm sizi

kızlar ben bılıyorum sonucu ben de oynamıstım solıcem ama sıze cıkmıssa benı de gorceksınız soz mukaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler
daha kimseler uğramamış buraya?
hayırlı cumalar hepinize
Allah'ım bu güzel günde bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek olsun
dualarınız kabul olsun inşallah adetlerinize kaç gün kaldı ????????????????

yok canım ben burdayım bulaşık makinasını boşaltıyodum misafirim gelecek biraz yoğunum. Size bi merhaba diyeyim dedim.

Benim 4 gün kaldı Özge. Belim çok yorgun eğilip kalkarken bile zorlanıyorum. Gelecek galiba

Benim 4 gün kaldı Özge. Belim çok yorgun eğilip kalkarken bile zorlanıyorum. Gelecek galiba
inşallah gelmezzzzz ama hamile olsan bile regl yaklaşınca belirtiler aynı oluyor inşallah bu sefer olacak Allahın izniyle sen bugün yoğunsundur kolay gelsin canım sana:1hug:a.s.
özgecim günaydın 7 haftalık mı oldu bebişin?

ömürcüm kolay gelsin sana

evet canım 7 artı 1 iz ?? inşallah öyleyiz

sağol Özgecim. misafirlerime bi şeyler hazırlıyorum. ınşallah gelmez. Beklemekten yoruldum artık.

Bebeğini allah sana bağışlasın inşallah. Özgecim. Kendine ve bebeğine dikkat et.

Günaydın kızlar
Naslsınız
Yeni hamişlermi varmı :CüvCüv:
geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş

Bu arada küstüm mirmirmirmirsize kaç gündürlü girmiyorum siteye
kimse beni merak etmemiş
oysaki çok zor günler yaşadım ve yaşıyorumsenağlama

Arkadaşlarım! Herkes çok yoğun galiba. Ben de çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum. Bugün bana oturmaya gelecek arkadaşım hamileymiş. Veeee çok ilginç bi şekilde hamile kaldığını söyledi. Gelince anlatacakmış. Gerçekten ilginçse ben de sizinle paylaşırım. Bu arada arkadaşım 1 senedir deniyordu bebişi olmuyordu. Bakalım neymiş. Biz de deneriz.Hamile kalmak isteyen canlarım benden haber bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…