Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar ya böyle bir kader olurmu sabah tam kapıdan çıkacaz adet oldum moralim çok bpzuk ve ağlıyamıyorum

Artunercim ağlama hayırlısı olsun İnş.
Belki biraz fazla stres yapıyor da olabilirsin canım. Bir yakınım tedavisiz tam 11 sene bekledikten sonra bebek sahibi oldu ve tabiki o zamana kadar olmamasının sebebi stresmiş.Neden olmuyor neden olmuyor diye stres yapmaktan yani.
Rahat ol canım ohh uzat ayaklarını dinlen güzel güzel.

kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:

Allahin izniyle olur kizlar..umitinizi yitirmeyin..herseyin bir zamani var zamani geldiginde olacaktir..sonuc olumsuz olsa bile positiv olun..bu halimize de sukretelim..birgun olur elbet.

kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:

Senef çok sevindim canm ya oleyyyyhihoyyyt
sabah sabah böyle güzel bi haber duymak keyfimi yerine getirdi valla :sm_cool:

artunerr üzülmee cnm yaaa önümüzdeki ayı bekleriz seninle..ne yapalım kısmet değilmişş..üzme tamammı o güzel yüreğini..

:teytey:seneff çooooookkkkkk sevindiiiiiiimmmm yaaaaa ne güzel haberler aldık bu sabah 2 hamilemiz var bugün yaşasııııınnnnnn.....:teytey: allahım nazarlardan korusun sizi

sağlon canlarım bende çok sevindim artık bebeğim benimle iyiki yanımdasınız rabbim tüm isteyenlere versin:teytey::teytey::teytey:

kızlar ya böyle bir kader olurmu sabah tam kapıdan çıkacaz adet oldum moralim çok bpzuk ve ağlıyamıyorum

Üzülme birtanem şubatta çalışmaya devam edicez ne yapalım.
Bende bugün işe bile gitmedim kendimi çok kötü hissediyorum.Yine adet olucam.
Her işte bir hayır var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…