- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Kelebeğim naslsın canım şimdi gördüm seni :)
iyiyim canim benim gun saymaya devam
sen nasilsin bakem ?
bende iyiyim canım
senin gibi gün saymaya devam
ya ben bugün dayanamayıp test aldımsırnaşık şey
tabi sonuç negatif çıktı
ne kadar sabırsızım lülülülülülü
kızlar ya böyle bir kader olurmu sabah tam kapıdan çıkacaz adet oldum moralim çok bpzuk ve ağlıyamıyorum
kızlar ya böyle bir kader olurmu sabah tam kapıdan çıkacaz adet oldum moralim çok bpzuk ve ağlıyamıyorum
kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:
kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:
Senef hadi hayırlısı bakalım arka arkaya yaparız artık doğumlarıkaydirigubbakcemile3
sağlon canlarım bende çok sevindim artık bebeğim benimle iyiki yanımdasınız rabbim tüm isteyenlere versin:teytey::teytey::teytey:
Gözün aydın canım,çok sevindim.Darısı bizim başımıza.Kendini nasıl hissediyorsun?
evet canım inşallah senin adet geçtimi benim adetime 4 gün var daha:teytey::teytey::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?