Sabırsızlanıyorum ...!

canım valla bende okuyorum hep diğer topikleri falan. 4 aydır okuyorum ama ilk kez bu ay oldu. yine de olumsuz düşünmeye çalışıyorum ki olursa da süpriz olsun.

benimde bu ay ilk defa gecikti hemde 6 gün.sonra 2 gün süren açık renkli bir adetim oldu. ama hala kasık ağrıları,bulantı,halsizlik devam ediyor daha yoğun bir şekilde.cuma günü doktora gidicem kasıklarımda ağrım çok

belki üstüne görme olmuştur canım. ben okudum sitede senin gibi olup hamile olanlar var. hem gecikme olmuş hem adetin az sürmüş. olabilir valla yaaa test yaptın mı peki?

idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı

tekrar bi denesene canım yaa. belki geç yerleşme olduysa çıkmamıştır. hatta var ya geçenlerde bi arkadaş böyleydi adet oldu. çok üzüldük. ikinci gün kesildi. hemen doktora gitti hamileymiş. ama sen zaten cuma doktora gideceksin doktor yapar şimdi sana kan tahlili falan.

bakalım hayırlısı heyecan yapıyorum yafisfisfis

bütün belirtiler diğer aylardan farklı olarak bendede vardı....üstelik dünde çook sevinmiştimm gerçekten çok umutlanmıştım çünkü 4 gün geçti fakat bugün hastalandım işte yaaaa oooooffffffffffffffff...........senağlama

bakalım hayırlısı heyecan yapıyorum yafisfisfis
hayırlısı olsun canım aman sakın stres yapıp kendini üzme.
bende hiç doktora gitmedim 4 aydır deniyorum. buay tutmazsa doktora gideceğim. biraz korkuyorum doktordan ama gitmek lazım :çok üzgünüm:

olsun bitanem üzülme nolur ya :çok üzgünüm: napalım nezaman Rabbim izin verirse ozaman gelecek bebeklerimiz. stres yapmamaya çalış nolur. bak bizim bir tanıdık yıllarca uğraştı bebeği olmadı. tüp bebek bile denediler. doktor zaten olmaz demiş. şimdi onun durumunu gördükçe şuan üzülemiyorum bile. en azından bizlerin umudu var.

hayırlısı olsun canım aman sakın stres yapıp kendini üzme.
bende hiç doktora gitmedim 4 aydır deniyorum. buay tutmazsa doktora gideceğim. biraz korkuyorum doktordan ama gitmek lazım :çok üzgünüm:

bende korkuyorum doktora gitmekten:1no2:

herkese merhaba öncelikle, canım idrar testini ne zaman yapmıştın yani kaç gün kala ?
bende iki gün kala yaptım negatif çıktıda :bbo::uhm:

6 gün geçmişti yaptığımda canım.ama birini okudum adeti geçtikten sonra kan testi yaptırmış negatif çıkmış.adet olmuş 3 gün sürmüş.ondan 1 hafta sonraki kan testinde de hamile olduğunu öğrenmiş.o yüzden şüphedeyim bende:uhm:

bende korkuyorum doktora gitmekten:1no2:

sen benden önce gideceğin için tecrübeli olacaksın canım bana da destek olursun artık herkes bişey söylüyo onun için çok korktum ben. benimde 29 ocak adet tarihim. adet olursam bitince giderim artık. baya var yani :çok üzgünüm:

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq: korkutma beni de
yanlız başka topiklere uğrasakta hamilelik topiğinden uzak duramıyoruz iki dakikayerimseniben

peki kan testi yaptırmadın mı else? ayrıca bugün gecikmenin kaçıncı günü ? inşallah hamilesindir benim arkadaşım kanda baktırdı yoktu üç gün sonra idrar da kendi test yaptı çıktı biliyomusun? inşallah bize de umut tekrardan doğar

yok yaptırmadım canım cuma günü gitçem kısmetse.
normalde ayın 6sında adet olmam gerkiyordu.12sinde az bi lekelenme oldu 13 ve 14ünde açık renkli bir adet yaşadım kesildi sonra.

benim teyzem 4 aylık hamileyken öğrendi hamile olduğunu ve düşün iki tane çocuğu vardı. normal adet olmuş 4 ay boyunca. karnı şişince aman benim karnımda ur var diye doktora gitmişti ki hamileymiş kaydirigubbakcemile3 olabiliyor yani böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…