- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
evet ya trackeki sen kesin hamilesin dedi çıktı bende sana söleyeyim canım inşallah hamilesin :CüvCüv: bugün trackeki yok nerde acaba
canım valla bende okuyorum hep diğer topikleri falan. 4 aydır okuyorum ama ilk kez bu ay oldu. yine de olumsuz düşünmeye çalışıyorum ki olursa da süpriz olsun.
benimde bu ay ilk defa gecikti hemde 6 gün.sonra 2 gün süren açık renkli bir adetim oldu. ama hala kasık ağrıları,bulantı,halsizlik devam ediyor daha yoğun bir şekilde.cuma günü doktora gidicem kasıklarımda ağrım çok
belki üstüne görme olmuştur canım. ben okudum sitede senin gibi olup hamile olanlar var. hem gecikme olmuş hem adetin az sürmüş. olabilir valla yaaa test yaptın mı peki?
idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı
merhaba herkese.
tekrar bi denesene canım yaa. belki geç yerleşme olduysa çıkmamıştır. hatta var ya geçenlerde bi arkadaş böyleydi adet oldu. çok üzüldük. ikinci gün kesildi. hemen doktora gitti hamileymiş. ama sen zaten cuma doktora gideceksin doktor yapar şimdi sana kan tahlili falan.
bütün belirtiler diğer aylardan farklı olarak bendede vardı....üstelik dünde çook sevinmiştimm gerçekten çok umutlanmıştım çünkü 4 gün geçti fakat bugün hastalandım işte yaaaa oooooffffffffffffffff...........senağlamatekrar bi denesene canım yaa. belki geç yerleşme olduysa çıkmamıştır. hatta var ya geçenlerde bi arkadaş böyleydi adet oldu. çok üzüldük. ikinci gün kesildi. hemen doktora gitti hamileymiş. ama sen zaten cuma doktora gideceksin doktor yapar şimdi sana kan tahlili falan.
hayırlısı olsun canım aman sakın stres yapıp kendini üzme.bakalım hayırlısı heyecan yapıyorum yafisfisfis
idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı
bütün belirtiler diğer aylardan farklı olarak bendede vardı....üstelik dünde çook sevinmiştimm gerçekten çok umutlanmıştım çünkü 4 gün geçti fakat bugün hastalandım işte yaaaa oooooffffffffffffffff...........senağlama
hayırlısı olsun canım aman sakın stres yapıp kendini üzme.
bende hiç doktora gitmedim 4 aydır deniyorum. buay tutmazsa doktora gideceğim. biraz korkuyorum doktordan ama gitmek lazım :çok üzgünüm:
herkese merhaba öncelikle, canım idrar testini ne zaman yapmıştın yani kaç gün kala ?
bende iki gün kala yaptım negatif çıktıda :bbo::uhm:
bende korkuyorum doktora gitmekten:1no2:
sen benden önce gideceğin için tecrübeli olacaksın canım bana da destek olursun artıkherkes bişey söylüyo onun için çok korktum ben. benimde 29 ocak adet tarihim. adet olursam bitince giderim artık. baya var yani :çok üzgünüm:
6 gün geçmişti yaptığımda canım.ama birini okudum adeti geçtikten sonra kan testi yaptırmış negatif çıkmış.adet olmuş 3 gün sürmüş.ondan 1 hafta sonraki kan testinde de hamile olduğunu öğrenmiş.o yüzden şüphedeyim bende:uhm:
peki kan testi yaptırmadın mı else? ayrıca bugün gecikmenin kaçıncı günü ? inşallah hamilesindir benim arkadaşım kanda baktırdı yoktu üç gün sonra idrar da kendi test yaptı çıktı biliyomusun? inşallah bize de umut tekrardan doğar
6 gün geçmişti yaptığımda canım.ama birini okudum adeti geçtikten sonra kan testi yaptırmış negatif çıkmış.adet olmuş 3 gün sürmüş.ondan 1 hafta sonraki kan testinde de hamile olduğunu öğrenmiş.o yüzden şüphedeyim bende:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?