- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Senefciğim tebrik ederim allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
Bizede dua edin yeni hamişler
senefcimm tebrik ederim bitanemmmmmmRabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:
artuner ve nerdennereye arkadaşlarım sakın üzülmeyin hadi bakalım üzülmek yok. burda destek olacağız birbirimizeee :teselli:[/QUO
sağol canım rabbim isteyen herkese versin:Saruboceq:
[sağol canım rabbim isteyen herkese versin:Saruboceq:
kızlar neden test yapma ihtiyacı duydunuz peki hissettinizmi belirtimi varmı anne olmak içinde bi yaşam olduğunu bilmek nasıl bi duygu anlatırmısınız biraz
canım ya şu su gibi akıntı sende ve trackeki arkadaşımızda olmuştu dimi? ya bende de var da ümitlenmeye başladım baya yaaa :1hug:
evet canım vardı ama bu ralar geçti akıntım inşallah sende hamilesin canım:Saruboceq::teytey::teytey:
inşallah bitanem yaaa :Saruboceq: ara ara oluyor bende de sürekli değil. çok uykumda var buaralar ama onu yorgunluğa bağlıyorum. bi de yemek yiyemiyorum habire turşu yiyesim geliyor. onu da tansiyonumun düşmesine bağlıyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım benimde 8 gün var bekliyeceğiz mirmirmirmir
inşallah bitanem yaaa :Saruboceq: ara ara oluyor bende de sürekli değil. çok uykumda var buaralar ama onu yorgunluğa bağlıyorum. bi de yemek yiyemiyorum habire turşu yiyesim geliyor. onu da tansiyonumun düşmesine bağlıyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım benimde 8 gün var bekliyeceğiz mirmirmirmir
Ayy Defhne bence sen hamilesin aynı şeyler olmuştu bende de habire turşuya saldırmıştım.
canım benim benimde çok uykum oluyor başlardada öleydi inşallah hamilesindir :CüvCüv:
inşallah bitanem ya 4 aydır uğraşıyor ilk kez bu ay bu beliritiler var. sanırım haftasonu kan tahlili yaptırırım ben dayanamıycam kaydirigubbakcemile3
canım bide bende kabızlık vardı sende varmı
ay sorma yaa ondan çok çekiyorum. 1 haftadır. inşallah yaaa baksana tüm belirtiler var. Allahım inşallah yaaa :Saruboceq:
canım bence hamilesin hadi hayırlısı annesi bebeğin içindedir inşallah:CüvCüv:
ya kızlar hiç hamilelik aklımda yokken sizleri okudukça deliriyorum galiba:))
uyku hali,halsizlik,mide bulantısı,kasık ağrısı,gazikabızlık hepsi var bende de.ama test yapmıştım negatif çıkmıştı
inşallah bitanem inşallah :Saruboceq: trackeki sana diyordu hamilesin diye hamile çıktın. sende bana de bari uğur getirsin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?