Sabırsızlanıyorum ...!

Senefciğim tebrik ederim allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
Bizede dua edin yeni hamişler

senefcimm tebrik ederim bitanemmmmmm Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

artuner ve nerdennereye arkadaşlarım sakın üzülmeyin hadi bakalım üzülmek yok. burda destek olacağız birbirimizeee :teselli:

kızlar neden test yapma ihtiyacı duydunuz peki hissettinizmi belirtimi varmı anne olmak içinde bi yaşam olduğunu bilmek nasıl bi duygu anlatırmısınız biraz

kızlar neden test yapma ihtiyacı duydunuz peki hissettinizmi belirtimi varmı anne olmak içinde bi yaşam olduğunu bilmek nasıl bi duygu anlatırmısınız biraz

canım ben adetimden 7 gün önce gebelik testi yaptım evde silik çıktı ama en erken belirtim göğüs uçlarım ağrıdı dokundukça daha sonra belim ağrımaya başladı başka belirti olmadı..

evet canım vardı ama bu ralar geçti akıntım inşallah sende hamilesin canım:Saruboceq::teytey::teytey:

inşallah bitanem yaaa :Saruboceq: ara ara oluyor bende de sürekli değil. çok uykumda var buaralar ama onu yorgunluğa bağlıyorum. bi de yemek yiyemiyorum habire turşu yiyesim geliyor. onu da tansiyonumun düşmesine bağlıyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım benimde 8 gün var bekliyeceğiz mirmirmirmir

Ayy Defhne bence sen hamilesin aynı şeyler olmuştu bende de habire turşuya saldırmıştım.

canım benim benimde çok uykum oluyor başlardada öleydi inşallah hamilesindir :CüvCüv:

Ayy Defhne bence sen hamilesin aynı şeyler olmuştu bende de habire turşuya saldırmıştım.

ayyyyy inşallah bitanemmmm Şeniz ya gözümün önünde turşular uçuşuyor valla ya her dakika yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3

canım benim benimde çok uykum oluyor başlardada öleydi inşallah hamilesindir :CüvCüv:

inşallah bitanem ya 4 aydır uğraşıyor ilk kez bu ay bu beliritiler var. sanırım haftasonu kan tahlili yaptırırım ben dayanamıycam kaydirigubbakcemile3

ya kızlar hiç hamilelik aklımda yokken sizleri okudukça deliriyorum galiba:))
uyku hali,halsizlik,mide bulantısı,kasık ağrısı,gazikabızlık hepsi var bende de.ama test yapmıştım negatif çıkmıştı

canım bence hamilesin hadi hayırlısı annesi bebeğin içindedir inşallah:CüvCüv:

inşallah bitanem inşallah :Saruboceq: trackeki sana diyordu hamilesin diye hamile çıktın. sende bana de bari uğur getirsin kaydirigubbakcemile3

canım valla bende okuyorum hep diğer topikleri falan. 4 aydır okuyorum ama ilk kez bu ay oldu. yine de olumsuz düşünmeye çalışıyorum ki olursa da süpriz olsun.

inşallah bitanem inşallah :Saruboceq: trackeki sana diyordu hamilesin diye hamile çıktın. sende bana de bari uğur getirsin kaydirigubbakcemile3

evet ya trackeki sen kesin hamilesin dedi çıktı bende sana söleyeyim canım inşallah hamilesin :CüvCüv: bugün trackeki yok nerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…