- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.821
elifffff naber kuşummm?
elifffff naber kuşummm?
evet canım 8de alacağım sonucu vakit geçmek bilmior
ya kızlar okadra karmaşik duygular içindeyimki bugün yine adet olmadım ama test yapmaya elim varmıyo karnım adet olacagim gibi agiriyo zaten hiç beliritmde yok akıntım vardı şimdi oda yok kesin adet olucam ama umut işte tek çizgiyi görmek beni çok üzeceginde test yapmayada elim vramiyo
iyidir tatlım diyet diyet diye diye her bulduğum yazıyı okuyorum kk'dakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatlım?işler çok yoğun galiba?
terfi bize yaramadıkaydirigubbakcemile3uzak kalıyoz
sağol canım yaaa sorma valla fena oldu böyle kaydirigubbakcemile3 bebek çalışması da yok buaralar sadece iş var hayatımda. çalış çalış çalış patlıycam valla kaydirigubbakcemile3
kuzuu giriyon çıkıyon,giriyon çıkıyon napıyon orda?kaydirigubbakcemile3
bu topik senden bebiş bekliyor:sm_cool::sm_cool:
valla beni kimse merak etmemiş ne var ne yok bakem her yerim ağrıyor dün çok yoruldum ve iiki damla kan geldi belim fena ağrıyor dünden bişey yemek istemiyorum karnım da ağrıyor gibi halsizim sanki erken adet olacağım gerginlik var kesin adet olacağım valla bu ay yine yok göğsümün sızlıyor ucu özellikle
Günaydın kızlar! Adet oldum
Günaydın kızlar nasılsnız
Aysimadan haber yokmu hala
Çok merak ediyorum
Ben yaza kadar ara vermeye karar verdim Elifcim. Tekrar spora başlıyorum. Bırakmıştım bebek için. O yüzden kilo aldım zaten. Kafamıda toplarım biraz. Belki de benim için hamile kalmak hayırlı değildir.
Ben yaza kadar ara vermeye karar verdim Elifcim. Tekrar spora başlıyorum. Bırakmıştım bebek için. O yüzden kilo aldım zaten. Kafamıda toplarım biraz. Belki de benim için hamile kalmak hayırlı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?