Sabırsızlanıyorum ...!

ya kızlar okadra karmaşik duygular içindeyimki bugün yine adet olmadım ama test yapmaya elim varmıyo karnım adet olacagim gibi agiriyo zaten hiç beliritmde yok akıntım vardı şimdi oda yok kesin adet olucam ama umut işte tek çizgiyi görmek beni çok üzeceginde test yapmayada elim vramiyo

kaçıncı gün oldu canım geçeli?

iyidir tatlım diyet diyet diye diye her bulduğum yazıyı okuyorum kk'dakaydirigubbakcemile3

sen nasılsın tatlım?işler çok yoğun galiba?
terfi bize yaramadıkaydirigubbakcemile3uzak kalıyoz

sağol canım yaaa sorma valla fena oldu böyle kaydirigubbakcemile3 bebek çalışması da yok buaralar sadece iş var hayatımda. çalış çalış çalış patlıycam valla kaydirigubbakcemile3

kuzuu giriyon çıkıyon,giriyon çıkıyon napıyon orda?kaydirigubbakcemile3

bu topik senden bebiş bekliyor:sm_cool::sm_cool:

kuşum özür dilerim yaaaa misafr bastırdı yine pc yi açık bıraktım ama eşim kapatmış. Rabbim nasip ederse ilk size haykıracağım burdan tatlım yaaa. önümüzdeki aya umutluyum. inş hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşacağız :Saruboceq: çok öptüm canım seni kusurabakma tekrar yarın misafir gelmezse inş muhabbet ederiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla beni kimse merak etmemiş ne var ne yok bakem her yerim ağrıyor dün çok yoruldum ve iiki damla kan geldi belim fena ağrıyor dünden bişey yemek istemiyorum karnım da ağrıyor gibi halsizim sanki erken adet olacağım gerginlik var kesin adet olacağım valla bu ay yine yok göğsümün sızlıyor ucu özellikle

günaydın tatlım baksana zaten topiğe uğrayan eden yok
inşallah adet belirtisi değil de hamilelik belirtsidir bu yaşadıkların
adetin kaçında olması gerekiyodu?

Ben yaza kadar ara vermeye karar verdim Elifcim. Tekrar spora başlıyorum. Bırakmıştım bebek için. O yüzden kilo aldım zaten. Kafamıda toplarım biraz. Belki de benim için hamile kalmak hayırlı değildir.

Ben yaza kadar ara vermeye karar verdim Elifcim. Tekrar spora başlıyorum. Bırakmıştım bebek için. O yüzden kilo aldım zaten. Kafamıda toplarım biraz. Belki de benim için hamile kalmak hayırlı değildir.

hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
belki de senin beklemediğin anda yaza kadar gelir bebiş

canım ya hemen pes etmek yok.
Senin için hamile olmak hayırlı deil diye birşey yok
sadece bebeğin doğru zamanı bekliyor olmalı
Yine kilonu ver yine kafanı toparla
ama bebek yapmaktan vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…