Sabırsızlanıyorum ...!

Kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm.

Dün bebişimi gördüm hala şoktayım resmen insan görünümünü almış herşeyi belliydi....

Küçük küçük elleri ayakları yüzü çok belirgindi allahıma şükürler olsun..

Doktora girmeden çikolata yedim amannnnnnn bi hareketli kıpır kıpır dönüp durdu valla..

Öyle duygulandım boğazım düğüm düğüm oldu gözlerim doldu utanmasam ağlıcaktım.

allah kahretsin böyle cahil doktor mu olur yaaa resmen bı bebegın katılı olduklava:klava: acayip sinir oldum şimdi baaak yaaaaklava:klava:

bende canım ya nasıl böyle bir hata yapabilir
Birde doktor olacaklar biz onlara canımızı emanet ediyoruz
Şimdi nasıl dokotrlaar güvenip canımızı emanet edecez

Canım benim ya eminim çok güzel bi duygudur.
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah (Amin)

Darsıda bize artık:CüvCüv:

Büşracım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun yüce rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın inş.

Bende dün başka doktora gittim değiştirdim canım ilk önce ona güvenmem gerek canımı ve bebeğimi teslim edicem çünkü...

Bu sefer ki doktorum çok içime sindi inş. böyle devam eder tatlım..

En yakın zamanda sende meleğine kavuşurusn inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim ya eminim çok güzel bi duygudur.
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah (Amin)

Darsıda bize artık:CüvCüv:

Gerçekten yaşanılması gereken en güzel duygulardan biri olması gerek büşracım..

İyi dileklerin için çok sağol canım allahım sanada nasip eder en kısa zamanda inş.

gözünaydın sabriyecim
ooyyy yesin onu teyzeleri

Amin canım:Saruboceq:
Gerçektende doktorun çok önemli çok iyi araştrıp seçmen gerekiyor
Çünkü gerçekten artık işini doğru düzgün yapan doktor bulmak çok zor

Ağlasaydın güzelim. Niye utandın? Ben olsam beni zor zaptederlerdi heralde. Allah kucağınada sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah.

Elifcim doktorumla konuştum. Doktor izin vermiyo ara vermemize.

kızlarr ben dün gece kan testimin sonuçlarını alamadım.Bu gün aldım hamileyimmmmmmm.Rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu tattırsın.Rabbim ona el açan herkesin tüm anne adayının duasını kabul etsin.

kızlarr ben dün gece kan testimin sonuçlarını alamadım.Bu gün aldım hamileyimmmmmmm.Rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu tattırsın.Rabbim ona el açan herkesin tüm anne adayının duasını kabul etsin.

gözün aydın aysima rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…