Sabırsızlanıyorum ...!

bende iyiymm..bu sabah erkenden kalkıp bi arkadaşa kahvaltıya gittimm....evde kahvaltı yapmayı özlüyor insan...
cokacimcoook

sorma canım ya pazar günü gelse de kahvaltı yapsam diye bakıyorum
sabah uyanamıyorum malesef evde kahvaltı için
içimde simit ağacı çıkacak:roflol:

Günaydın kızlar
Ümmühancım canım çok geçmiş olsun
Araştırmalarını hızlandır hemen bi doktor bul git bitanem

merhaba canım sana bısey sorucam bu ası ıcın yas sınırlaması varmı?bana bır arkadsım 25 dedı benım yasım 26 olurmu acaba?bıde fıyatı nekadar yazemısın?

canım ben rutin doktor kontrolündeyken, doktorum muayene sırasında attı...
yani o aşıyı atmak için falan gitmemiştim..
doktor kendiliğinden attı ve muayene ücreti dışında hiçbir para ödemedim..
ama netten baktım fiyatlar bana biraz yüksek geldi...
ama dediğim gibi sadece bu aşı için gitseydim eğer mutlaka onun parasını alırdı benden..
yaş sınırınıda netten öğrenebilirsin canım ve bence senin yaşın tam uygun...
çünkü bütün kadınların atılması gereken bir aşı olduğuna göre yaş sınırınında mantıken fazla olması gerekiyordur herhalde...

ıyidir Tuğbacım. Bugün adet günüm bakalım gelicek mi? Merak ediyorum.

hiç stres yapmaa kuzucumm düşünmemeye çalışşş....inşş meleğin sana sürpriz yaparr...ömürcüm peki belirtiler ne alemde

Pek bi belirti yok. Sadece tadım tuzum yok. Dün kasıklarım ağrıyodu bugün yok.

sabriyenin kontrol günü bugündüü sanırımm....ne güzelll bebişini görecekkkhihoyyythihoyyyt......güzel haberlerle gelir inşşşş .....şimdii kıpır kıpır olmuştur içinde onun meleğii ooy oyyyy ....umarımm haber verirr...klava:

Herkese merhaba hepimizin günü güzel geçmesi dileğiyle herkesi çoook öpüyorummmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

Tuğbacım evet bugün saat 14:00 de randevum çok heyecanlıyımmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İnş hayırlı güzel haberler veririm sizlere bizim için dua edin..:Saruboceq::Saruboceq:

Tuğbacım evet bugün saat 14:00 de randevum çok heyecanlıyımmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İnş hayırlı güzel haberler veririm sizlere bizim için dua edin..:Saruboceq::Saruboceq:
canıııımmmmmm hoşgeldinnnnn.....kıpır kıpır olmuştur meleğin sabriyecimmm süperr yaaaa..:sm_cool:...hayırlı haberlerle dönersin inşşş kuşumm...allahımm bizede nasip etsinn:Saruboceq:

slm kızlar napıyosunuz?
benim kocişimle patron burdaydılar çıkmak zorunda kaldım
sabriyecim bebişini mi görceksin ne güzel:)
ömürcüm nasılsın tatlım?

iyiyim Elifcim sen nasılsın?Bizde dün sinemaya gittik." Güneşi Gördüm" e .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…