Sabırsızlanıyorum ...!

canım bencede bekleyipte kendini daha fazla sıkıntıya sokma..
doktora gitmen gerekiyorsa git. ben bekleme taraftarı değilim.. bak her ay doktoruma gidiyorum bütün kontrollerimi oluyorum, içim rahat yani.. herhangi bir aksilik çıkırsada tedavimi oluyorum, rahim ağzı kanseri aşısı bile oldum, çok şükür rabbime smear testimde temiz çıktı, her kadının senede bir defa yaptırması gereken testlerde var, yani ilk önce kendi sağlığımız, biz sağlıklı olucaz ki bebişimiz hoşgelsin dimi ama... bazı doktorlar 1 sene sonra gel diyorlar, bence bu çok uzun bir zaman, tamam herşeyin vakti zamanı var ama.. allahta bilimten tıptan ve doğadan faydalanın diyor..

elifim sil maili iğrençti allahım sen koru bizi yaşanmaz böyle gerçek değil insan etkisinde kalıyor etkisi bir kaç gün sürüyor ve elif ben hala ev bulamadım bulduğum amerikan mutfaklı evin kirası çok geldi yıllık 5000 lira emlakçı 500lira taşınma şirketi 500 alır etti mi 6000lira kocam vermem dedi o kadar para 4500 den fazla adamlar inmiyor dün öğrendim velimizmiş çocuklarının dersine giriyormuşum böyleşeyleri de sevmem ev bulamıyorum adama desemmi çocukların öğretmeniyim bu yüzden ndirim yapın yüzyüze bakacağız en az 4 yıl daha oğlu 4e gidiyor da ondan kızı 7de ne dersiniz

ben de bekleme taraftarı değilim ondan gidiyorum tüm testlerim yapıldı smear testi mi de ysptırdım o da temiz çok şükür hale rahim ağzı aşısı nasıl yapılıyor

bu maıl dedıgınız maılı ben cok onceden gormustumde kac elıf war yawww
hocam bence mantıklı onlara psıkolıjık baskı yappp:smiley-cool:

tabiki de..
pazarlıkta olur böyle şeyler hem gayet normal,,,

ben de bekleme taraftarı değilim ondan gidiyorum tüm testlerim yapıldı smear testi mi de ysptırdım o da temiz çok şükür hale rahim ağzı aşısı nasıl yapılıyor

çok kolay canım..
doktorum muayene sırasında attı, iğnesiz şırınga gibi bir aletle vajinaya aşı atıyor, hiç acımıyor, hiç birşeyde hissetmiyosun.. sadece içeriye bir sıvının girdiğini anlıyorsun o kadar..

canım tabiki kendini dinlemeyle alakalı değildir.sen ne hissettiğini daha iyi bilrisin
istersen bi doktora görün için rahat etsin

maili sildim ama gözümün önünden silemiyorum ki
halamın gelini göndermiş bende ona kızdım niye gönderdin diye
ümmühancımla ömürcüm de bana kızmışlardır
ayda 417ye mi geliyor
yıllık mı alıyo evsahibi kirayı
bizim 550 kiramız ama patronun evi olduğu için
başka koşullarda 650-700den tutamazdık
ev içine sindiyse otur konuş velinizmiş madem biraz daha anlayış gösterir elbet

2 elif var ya gülüm bir sen sunways elif bi de else elif else elifin adını eelif yazalım uyarmı else elifim sana da iyi pazarlar kardişşiiimmmm

2 elif var ya gülüm bir sen sunways elif bi de else elif else elifin adını eelif yazalım uyarmı else elifim sana da iyi pazarlar kardişşiiimmmm

tememmm bana elifim dersinız o zaman daha degıstırmeyın oldu temem okey sorun bıttı tesekkurler aplacımm

yıllık veriliyor burada canım evi beğendim her yeri güneş alıyor geniş okullara yakın yeni daha evin içi bile bitmedi valla o kadar yeni bakalım yarın konuşalım adamla ne diyecek şöyle olsa 4500 ev olsa 250 komisyon 500 olsa 5250 o kadarına da bizim bey bişey demesin artık valla patlarım

ikiniz de elifimsiniz şimdi anlaşalım eelifim else olsun sen de elifim ol olur mu kuzularım

kuzular açım ama kalkacak halim yok kocam okula gitti ay bi de oktay usta ardından derya baykal izliyorum yemek yapıyorlar acıktım ayyyy ne yesem

Yıllık kira vermek iyi mi kötü mü anlayamadım bi an Emel. Ama madem velinizmiş bunda bi şey yok. Söyleyiver indirim yapsın.

pazara gidip gelcek hale ağlama bebişim kızzz elifim pazar fiyatlarını yaz ne ne kadar olmuş anam bi patlıcan 7.5lira biber 5lira:1shok::1shok:

valla iyi tarafı ömürüm bir defa veriyorsun o iyi ama birden vermek toplamak zor her ay kira için para ayırmak zorundasın yoksa kredi çekiyorsun

pazara gidip gelcek hale ağlama bebişim kızzz elifim pazar fiyatlarını yaz ne ne kadar olmuş anam bi patlıcan 7.5lira biber 5lira:1shok::1shok:

Biz yaz sebzelerini kışın yemiyoruz. Siz de yemeyin kızlar. Hormonlu onlar. Valla yeni nesil bebiş için bu yüzden bu kadar uğraşıyo bence. Gerçi kolay hamile kalanlarda var tabi.

kız buzluktaki sebzelerim bitti çalıştığım için hep onları kullandım yaz gelsin yapacağım yine kavanozlara domate biber koymuştum buzdolabına bile koydum fasülye doğranmış patlıcan koydum ablam meyve bile koydu sebze kuruttum hep bitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…