- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.961
ömürcüm bu ayla beraber 10 ayı geçti artık olsun yaş 31 hala bişey yok dr dedi bana adet olunca gel diye normal jinekolog değil uzmanlığı riskli gebelik ve tüp bebek üzerine çünkü normal jinekoloğa gittim 1 yıl sonra gel dedi oysa eşimin morfolojisi bozuk oyalanamk istemiyorum ablam da öyle diyor ama öyle olmuyor beklemek zor biliyorsun yaşım küçük olsa takmam ama yaşım31 hamile ne zaman kalırım belli değil 35 ten önce olsun annem de erken menapoza girmiş 36 yaşında ondan dolayı da korkuyorum elif kolay gelsin tatlım iş konusunu eşinle konuşsaydın keşke çünkü işe kabul edilsen eşin problem çıkarsa ne olacak halecim kötüye yorma olur böyleşeyler nekadar takarsan o kadar hissedersin adet de az kaldı hadi hayırlısı güzelim
elifim sil maili iğrençti allahım sen koru bizi yaşanmaz böyle gerçek değil insan etkisinde kalıyor etkisi bir kaç gün sürüyor ve elif ben hala ev bulamadım bulduğum amerikan mutfaklı evin kirası çok geldi yıllık 5000 lira emlakçı 500lira taşınma şirketi 500 alır etti mi 6000lira kocam vermem dedi o kadar para 4500 den fazla adamlar inmiyor dün öğrendim velimizmiş çocuklarının dersine giriyormuşum böyleşeyleri de sevmem ev bulamıyorum adama desemmi çocukların öğretmeniyim bu yüzden ndirim yapın yüzyüze bakacağız en az 4 yıl daha oğlu 4e gidiyor da ondan kızı 7de ne dersiniz
elifim sil maili iğrençti allahım sen koru bizi yaşanmaz böyle gerçek değil insan etkisinde kalıyor etkisi bir kaç gün sürüyor ve elif ben hala ev bulamadım bulduğum amerikan mutfaklı evin kirası çok geldi yıllık 5000 lira emlakçı 500lira taşınma şirketi 500 alır etti mi 6000lira kocam vermem dedi o kadar para 4500 den fazla adamlar inmiyor dün öğrendim velimizmiş çocuklarının dersine giriyormuşum böyleşeyleri de sevmem ev bulamıyorum adama desemmi çocukların öğretmeniyim bu yüzden ndirim yapın yüzyüze bakacağız en az 4 yıl daha oğlu 4e gidiyor da ondan kızı 7de ne dersiniz
ben de bekleme taraftarı değilim ondan gidiyorum tüm testlerim yapıldı smear testi mi de ysptırdım o da temiz çok şükür hale rahim ağzı aşısı nasıl yapılıyor
ah canım bu kendimi dinlemekle alakası olsa keşke.. öyle bir ağrı var ki.. hele ki dün akşam resmen ağrım vardı ve eşime söyledim.. çünkü benim göğsüm hiç ağrımaz.. adete yakın şişme falan yada dokununca acıma şeklinde de değil. ondan korktum ya zaten bende..
o kurtçukarı bende gördüm 2 sene önce falan bana maille gelmişti,, inanırmısın arkadaşıma kızmıştım bana bir daha böyle şeyler gönderme diye.. o kadar çok etkilenmiştim ki size anlatamam.. gözlerimi kapatınca o görüntü geliyordu gözümün önüne... atlatmam çok zor oldu yani.. dün akşam topiğe girdiğimde o görüntüyle ilgili yazıları nasıl okuyupta çıktığımı bilmiyorum, yorum bile yazmadım düşün.. allahım çok kötü bişey yaaa.. çamaşırlarınızı yıkamadan sakın giymeyin, ben normal yeni aldığım kıyafetleri bile mutlaka yıkayıpta giyerim..
2 elif var ya gülüm bir sen sunways elif bi de else elif else elifin adını eelif yazalım uyarmı else elifim sana da iyi pazarlar kardişşiiimmmm
eLif kacar sizi öptümkaydirigubbakcemile5
pazara gidip gelcek hale ağlama bebişim kızzz elifim pazar fiyatlarını yaz ne ne kadar olmuş anam bi patlıcan 7.5lira biber 5lira:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?