Sabırsızlanıyorum ...!

slm kızlar ne haber valla benimde iş çok ama yapan yok moralim hiç yok kac gündür yemek bile yapmıyorum:çok üzgünüm:

ne oLduki şekeLimm
nen war kuzumm
benım kı gıbı bı kocan
sızlayan goguslerın
agrıyan bobregın
durmayan sırt agrılarınmı war
he şekeLimmmm:teytey::dance:

hahah... çok komiksin kızzzzz.. sırnaşık şey
ama doğru valla yaaa .. hepiniz kapın bir süpürge hoşun yardıma...

he bu arada benim adım Hale
sengözlerimebaksanab

yazıkLar oLsun bana yıne mı hande dedımkötükedihüso
ya elıf kendıne fgel hande kım yaaaaaaaaafisfisfisCADIARZU
affet nooooolurrrr:dance::asigim:

ne oLduki şekeLimm
nen war kuzumm
benım kı gıbı bı kocan
sızlayan goguslerın
agrıyan bobregın
durmayan sırt agrılarınmı war
he şekeLimmmm:teytey::dance:

elifcim yaa..
bende de 2 gündür göğüs ağrısı var... ama resmen bir ağrı yaniii.. kokuttu beni bu ağrı..
öyle dokununca falan acımıyo, acıma yok. sadece durduk yere ağrıyo (((

yazıkLar oLsun bana yıne mı hande dedımkötükedihüso
ya elıf kendıne fgel hande kım yaaaaaaaaafisfisfisCADIARZU
affet nooooolurrrr:dance::asigim:

olsun kızzzzz....
nolcak... istediğini diyebilirsin, ben sadece söylüyeyim dedim :)

elifcim yaa..
bende de 2 gündür göğüs ağrısı var... ama resmen bir ağrı yaniii.. kokuttu beni bu ağrı..
öyle dokununca falan acımıyo, acıma yok. sadece durduk yere ağrıyo (((

ya benım bu haftadır war bıdenem ya
ya adet olucam oncan ya bebik war ondan bılemıyorum kı
senınde belkı bu sebeptendır canımmm

ya benım bu haftadır war bıdenem ya
ya adet olucam oncan ya bebik war ondan bılemıyorum kı
senınde belkı bu sebeptendır canımmm

ya valla hiç böyle bir ağrıyla karşılaşmamıştım yaaa.. benneyaptımki
o yüzden korkuyorum ya işte...
hayırlısı artık en diyim.. fisfisfis

ve ben oyun dışı kırmızı kart yedim adet oldum yatıyorum şu an tarın dr gideceğim umut olsun istedim içimde adet olacağımı bile bile hayırlısı

ve ben oyun dışı kırmızı kart yedim adet oldum yatıyorum şu an tarın dr gideceğim umut olsun istedim içimde adet olacağımı bile bile hayırlısı

Canım Emelcim. Bekliyodun sen zaten gelicek diye. Sen doktora gitmiştin tekrar niye gidiyosun. Fazla da kurcalatma bence.

Hale hadi inşallah. Bana da hamilelikten gibi geldi. Ne zamandı adet günün canım?

canım yaaa... :teselli:
üzülme emiiii... hayırlısı böyleymiş demek ki,,, ne diyelim,,,
umarım ki bu son adetin olur canım... benimde karnım ağrımaya başladı, galiba erken adet olucam bu ay, yanındayım yani...
ayağının altına sıcak su torbası koy tatlım, üşütme, sıcaklığı ağrın varsa iyi gelir...

bencede üzüLme canımm
bende olucam yuksek ıhtımal ya bana noldu anlamadımkı yaaa
hoca hanım yakın zamanda
alıcak bebısını
hayırlısıyla tek tek hepımızz
halecım goguslerın serlestımıı

Son düzenleme:
halecim bazen kendimizi fazla dinliyoruz Allah korusun tatlım
hele akşam kafayı yedim ben kurtçuklarla kaç kere kontrol ettim kendimi
hala daha kaşınıyorum

halecim bazen kendimizi fazla dinliyoruz Allah korusun tatlım
hele akşam kafayı yedim ben kurtçuklarla kaç kere kontrol ettim kendimi
hala daha kaşınıyorum

ah canım bu kendimi dinlemekle alakası olsa keşke.. öyle bir ağrı var ki.. hele ki dün akşam resmen ağrım vardı ve eşime söyledim.. çünkü benim göğsüm hiç ağrımaz.. adete yakın şişme falan yada dokununca acıma şeklinde de değil. ondan korktum ya zaten bende..

o kurtçukarı bende gördüm 2 sene önce falan bana maille gelmişti,, inanırmısın arkadaşıma kızmıştım bana bir daha böyle şeyler gönderme diye.. o kadar çok etkilenmiştim ki size anlatamam.. gözlerimi kapatınca o görüntü geliyordu gözümün önüne... atlatmam çok zor oldu yani.. dün akşam topiğe girdiğimde o görüntüyle ilgili yazıları nasıl okuyupta çıktığımı bilmiyorum, yorum bile yazmadım düşün.. allahım çok kötü bişey yaaa.. çamaşırlarınızı yıkamadan sakın giymeyin, ben normal yeni aldığım kıyafetleri bile mutlaka yıkayıpta giyerim..

ömürcüm bu ayla beraber 10 ayı geçti artık olsun yaş 31 hala bişey yok dr dedi bana adet olunca gel diye normal jinekolog değil uzmanlığı riskli gebelik ve tüp bebek üzerine çünkü normal jinekoloğa gittim 1 yıl sonra gel dedi oysa eşimin morfolojisi bozuk oyalanamk istemiyorum ablam da öyle diyor ama öyle olmuyor beklemek zor biliyorsun yaşım küçük olsa takmam ama yaşım31 hamile ne zaman kalırım belli değil 35 ten önce olsun annem de erken menapoza girmiş 36 yaşında ondan dolayı da korkuyorum elif kolay gelsin tatlım iş konusunu eşinle konuşsaydın keşke çünkü işe kabul edilsen eşin problem çıkarsa ne olacak halecim kötüye yorma olur böyleşeyler nekadar takarsan o kadar hissedersin adet de az kaldı hadi hayırlısı güzelim

canlarım panık yok halecım sen yıne de takıp et bu agrıyı baktın gecmedı dr gıt ama adete yakın olur yada gebelıkte olur mirmirmirmir bu arkadasınız sımcık utusunu bıtırdı bırazdan pazara cıkacakk bırrrr cok soyuk ama yaaa

teşekkür ederim ablişkomm ütü bıttı sımdı bı sıgara yaktım
walla ıcıyom kızmayın haa
benımde rısklı gebelıklere bakan bı dr bulmam lazım cunku rahımde dogustan gelen bı
sorunum war dusuk rıskım oldukca yuksek
kızlar bı gun toplanalım tatlı yemeye gıdelım
peeh herkes turkıyenın dort bı yanında yawwwbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…