Sabırsızlanıyorum ...!

Canım ya bu korkuyu 8aydır yenemediysen ve hala aynıkorkuyla yaşıyorsan git bi pskoloğa. Belkide dediğin gibidir kuzu. Bencede hep kendini rahatlatmaya çalış. yerimseniben

Bende rahatlatmaya çalışıyorum. Biraz daha bekliyim. Belki bi psikolog bulur giderim.

vallahii ne yapsakk bilmiyorumkii elifcimm...sağlam ipler bulmak gerek:roflol::roflol:....sıkı sıkıya bağlamak gerek sabah akşammsırnaşık şeysırnaşık şey

O sağlam iplerden bana lazım. Dursun bebiş diye.kaydirigubbakcemile

vallahii ne yapsakk bilmiyorumkii elifcimm...sağlam ipler bulmak gerek:roflol::roflol:....sıkı sıkıya bağlamak gerek sabah akşammsırnaşık şeysırnaşık şey

benim kociş gibi değiller ki
başka yöntemler lazım arkadaşlara kocişler razı nasıl olsa
hadi bakayım haydar dümenim sana güveniyorum :roflol::roflol::roflol:

Tuğbaaaaaa! Adın Haydar Dümen'e çıkacak kııııızzzz!

bizim hoca hanım naptı ya bugun onun gunuydu acaba warmı bısıler. kızlar benım böbregım agrıyo ıyı bı dr gıtmek sart oldu artık zannımcaaa

tatlişkom hoşgeldin..
nasılsın bakalım bugünnnn...
eşine söyledinmi işe başvurduğunu, ::)))))))))))))

hoşbulduk şekerparem walla ben ruhen ıyı sayılırım kozmık
bılıme takıldım saglıklı yasıcam artı
walla kocaya solemedım bıde dıyımmı konusmuyom onla
puhahah ıs arıyor oda walla ne zamankı gelıp ozurdılerım hayatım der anca o wakıt
sen nasılsın cancagızım

hahahah:)) çok hoşsun vallahiiiii...
ama ben bi yandan çalışırsan üzülürüm gibi geliyoooo, nede olsa eskisi kadar zaman ayıramazsın bize dimiii :çok üzgünüm:

Gel ben sana süpürgemi vereyim.

ay ne makbul geçer.. hihoyyyt
çok düşüncelisin canım
:roflol:

ya aslında dogru halecım yaaa ıs yerımde pc basında olmayacam cunku benım sırtım da sorun war cok oturunca agrıyo ben ole ayak ustu yapıcam ıslerımı. ama fırsat buldukca yazarımhele dur yawww sımdılık burdayım canıkomm

hande al canım sana otomatık ucabılen supurgem we ben yardıma gelıyoruuuzzz al datluuummmm

slm kızlar ne haber valla benimde iş çok ama yapan yok moralim hiç yok kac gündür yemek bile yapmıyorum:çok üzgünüm:

hande al canım sana otomatık ucabılen supurgem we ben yardıma gelıyoruuuzzz al datluuummmm

hahah... çok komiksin kızzzzz.. sırnaşık şey
ama doğru valla yaaa .. hepiniz kapın bir süpürge hoşun yardıma...

he bu arada benim adım Hale
sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…