- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.281
kızlar merhaba nasılsınız benim canım biraz sıkkın ayın en geç 25 adet günümdü test yaptım idrar hastanede pozitif dediler dünde kan testi yaptırdım oradada 5.46 çıktı doktor değere göre yok dedi açıkcası ilgilenmedide şimdi zaman geçsin testi tekrarlıycam ama çok içim sıkılıyor bu konuda bilgisi olan varmı?
iyi bende tatlım yaaa bugünde karnıma kramplar giriyo adet yaklaştı yaa komaya girmeye başladım. grip olucam bide sanırım hiç keyfim yok
geçmiş olsun kuzucummmmmmm. sen de mi grip oldun?
Ben de pek grip olmam. Yalnız üşütmemem lazım. Ben üşüttüm mü grip değil adet dönemimi kötü geçiriyorum. Yataklara düşüyorum.
selam kızlarsenağlama
yarın dr gıdıyom ben bebek ıcın 5 gun kaldı adete dıye sayarken
bı sorun cıktı
ıkı gundur fena agrılarım war
yanma war
bıde kremsı bı akıntı cok korktum ya ne bu ya
kızlar merhaba nasılsınız benim canım biraz sıkkın ayın en geç 25 adet günümdü test yaptım idrar hastanede pozitif dediler dünde kan testi yaptırdım oradada 5.46 çıktı doktor değere göre yok dedi açıkcası ilgilenmedide şimdi zaman geçsin testi tekrarlıycam ama çok içim sıkılıyor bu konuda bilgisi olan varmı?
evet cnm fenayım allah daha beter etmesın valla senağlama
kızlar bu arada benım kı geldı ben cıkıyorum optum hepınızıı
benim üşütmeme de gerek yok direk komada oluyorum. ne gece uyuyabilirim ne gündüz yatabiliyorumçok fena oluyorum bende. ayyyy aklıma geldi fena oldum yine ( gün yaklaştıkça sıkıntı basıyo. bi de çalışınca zor. uzanıp dinlenemiyo da insan. şirkette masaya başımı koyuyorum kalkamıyorum. şekerli su içiyorum bütün gün (( kadınların derdi çok valla :çok üzgünüm:
Çalışınca daha zordur tabi canım ya. Ben yemek bile yapamıyorum. Bütün gün yatıyorum ama üşüttüğüm zaman tabi. Bazen de beni fazla üzmeden geliyo. Şekerli su iyi mi geliyo muş?
şekerler iyi geceler size
İyi geceler Elifcim. Öptüm.
i geceler datlım bende optümkaydirigubbakcemile5
iyi geceler tatlım bu gece de sen erken kaçtın( öpüyorum seni
İyi geceler Elifcim. Öptüm.
Elifler karıştı yine.:1shok:
Elifler karıştı yine.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?