- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.301
piki gerı adlım o wakıt
öyle oldu
anladım ben seni ama
Ben de çıkıyorum kızlar! Yarın misafirim gelecek erken kalkıcam. Yatıyım bari. Hepinizi öpüyorum. Yarın akşam görüşürüz.kaydirigubbakcemile3
günaydın canlar nasılsnız tabi kimse varsa :)
günaydın şekerler hepinize
günaydın valla iyi diyeyim iyi olsun sen nasılsın canım
günaydın else nasılsın ben sabahın köründe uyandım hafta içi uyanınca hafta sonu uyuyamıyorum :1hug:
saol canım bende iyiyim bu gün ilkkez bebekler gibi uyudum son bir aydır kötüydüm çok şükür bu ay bebeğimi rahat rahat bekliycem
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
insan alışınca haftasonuda aynı saatte uyanıyor
bugün işteyim ben ama 1e kadar
buarada adım elifyerimseniben
Günaydın kızlar
Burcu kan testini tekrarladın mı kuzu
white_rose23 prolaktinin düşmesine çok sevindim canım
Hadi bakalım artık sendende bebiş haberi bekliyoruz
Elifcim sıcak su içmeye başladın mı
Günaydın kızlar
Burcu kan testini tekrarladın mı kuzu
white_rose23 prolaktinin düşmesine çok sevindim canım
Hadi bakalım artık sendende bebiş haberi bekliyoruz
Elifcim sıcak su içmeye başladın mı
elifcm bende bugün kalktım hala kahvaltı hazırlıycam benimde eşim yatıyor ne güzel uyuyor valla bende öyle uyumak isterdim burada simit yok bende üç gecedir rüyamda simit yiyiyorum ne biçim memleketse simit olsa ne güzel kahvaltı edilircokacimcoook
yok tekrarlamadım çünkü 45 km gitmem lazım biraz vakit geçsin dedik ama çok stresliyim sinirlerim gerildi iyice benim tahminim kan testinde hata var çünkü idrarlarda pozitif çıkıyor çok garip
elifcim inşallah bakalım biraz bekleyeyim dedim böylebeklemek dahada zormuş nasıl dayanacağım zaman geçmiyor beklerken bakalım bende ne çıkacağını merak ediyorum ama eğer varsa bir daha o doktora gitmem doktorasonucu gösterdim yok dedi anlatmaya çalıştım dinlemedi bile gebeik yok dedi kestirip attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?