- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.621
burdayım kuzucumm nolllduu sannaaa anlatt hadii :teselli::teselli::teselli:kimse gelmicek galiba bugün?tuğbacım günaydın deyip nerelere kaçtın?
çok ta canım sıkkındı konuşuruz diye bir heves açmıştım ama yanlız bıraktınız beni
burdayım kuzucumm nolllduu sannaaa anlatt hadii :teselli::teselli::teselli:
hayır olsun kuzumm rüyada kan görmek rüyayı boşa çıkarır derler üzülme sıkma o güzel canını .haklısın uzakta olmak çok zor her an onların yokluğuyla sınıyorsun içini ...çok iyi anlıyorum senii...arayıp konuşunca rahatlarsınnŞenizçok şükür kötü bişey yok tatlım da dün akşamdan beri içimde bir sıkıntı var
gecede kabus gördüm kanlar falan,annanemi gördüm bi de kötü durumdaydı
çok korkarak uyandım,öğlen olsun da arıcam bakalım
insan memleketinden uzak olunca daha çok etkileniyor böyle şeylerden heralde
hiç işe gelmek istemedi canım
bir huzursuzluk var içimde Allah hayırlara çıkarsın inşallah
hayır olsun kuzumm rüyada kan görmek rüyayı boşa çıkarır derler üzülme sıkma o güzel canını .haklısın uzakta olmak çok zor her an onların yokluğuyla sınıyorsun içini ...çok iyi anlıyorum senii...arayıp konuşunca rahatlarsınnŞeniz
kafamçokkarıştıiyiyim bende benim içim hep kara zaten karartmıyorsun tatlımm...anlatabilirsin ne derdin olursa hali hazırda dinlemek için hep burdayımm..Şeniz
eşim şimdi kan tahliline gitti allahım hayırlı sonuçlarla döner inşşsenağlama...duramıyorum yerimdee offffff çookk zorr biliyomusunnnn çoookk zooorrr allahımmm kimseyi hastalıkla sınamasınn çoookk zoor:1no2:
inş cnm inşş... herşey yoluna girecek bir günn eminimm.......Allah sabrımızı deniyor tatlım bazen işte hepimiz ayrı ayrı sınavlardan geçiyoruz
inşallah eşin hayırlı sonuçlarla döner
hoşgeldin cnm..adet olamadığın içindir o ağrılar olunca rahatlarsın cnm ..dikkat et kendine ayağını sıcak tut tatlımm üşütme ...Şenizyavru kuşlarım selam Şeniz nasılsınız bakalım? noldu böyle herkesin içi kararmış yaa :çok üzgünüm: elifcim havadandır canım. havalar kapalı oldumu benimde içim sıkılır hep. tuğbiş eşinin kan testinin sonucunu nezaman alacaksınız?
ben annemlere geldim. sizi çok özlediğim için girip bi bakayım dedim. buarada ben hala adet olmadım yaa :çok üzgünüm: sabah karnıma bi kramp girdi yine bişey yok. hamile de olmadığıma göre noluyo bana acaba :çok üzgünüm:
hoşgeldin cnm..adet olamadığın içindir o ağrılar olunca rahatlarsın cnm ..dikkat et kendine ayağını sıcak tut tatlımm üşütme ...Şeniz
iyi cnm fena değil iştee ...canım çok sıkkın doktor tekrarlıyabilir demiş hastalığınn d,ikkatli olman gerekiyo demişş kaçıp gidesim var yaa buralardann içim içime sığmıyor inan...ne bahtsızmışız yaaa nasıl bi hayat buuu bir ömür boyu diken üstünde oturacaz yaniii....yaaa iyi olsunda oo uyku bile uyumamm..keşke ben olsaydımm keşkee nasıl acı çekiyorumm bilemezsinn...yaaa var ya sninde içini sıktım bugün eliff ikimizde sabaha iyi başlamadık zatenn...allahımm çok şükür halimize yinee elimiz ayağımız tutuyo çok şükür yarabbimm sen daha kötüsüyle sınama :Saruboceq::Saruboceq:tuğbacım napıyosun?
ben eve geldim tembelleşip duruyorum
aslında kalkıp etrafı toplamam lazım
hiç canım istemiyor
iyi cnm fena değil iştee ...canım çok sıkkın doktor tekrarlıyabilir demiş hastalığınn d,ikkatli olman gerekiyo demişş kaçıp gidesim var yaa buralardann içim içime sığmıyor inan...ne bahtsızmışız yaaa nasıl bi hayat buuu bir ömür boyu diken üstünde oturacaz yaniii....yaaa iyi olsunda oo uyku bile uyumamm..keşke ben olsaydımm keşkee nasıl acı çekiyorumm bilemezsinn...yaaa var ya sninde içini sıktım bugün eliff ikimizde sabaha iyi başlamadık zatenn...allahımm çok şükür halimize yinee elimiz ayağımız tutuyo çok şükür yarabbimm sen daha kötüsüyle sınama :Saruboceq::Saruboceq:
ilaç tedavisi yok cnm bu hastalığın sadece yapabileceği tek şey ağrı kesici içmek çok ağırlaşırsa yine hastane senağlamasenağlamacanım benim ya çok üzüldüm ama şuanda şükür yine haline
doktor tedavi falan vermiştir tekrarlamaması için ilaç kullanıyodur heralde di mi?
dikkat etsin canım,sende eminim gözün gibi bakıyosundur eşine
içimi sıkmak ne demek paylaşıyoruz burda dertlerimizi de,sadece sevinçlerimizi değil tabiki
duanı eksik etme tatlım Allah çok büyük:teselli:
ilaç tedavisi yok cnm bu hastalığın sadece yapabileceği tek şey ağrı kesici içmek çok ağırlaşırsa yine hastane senağlamasenağlama
işte çaresizliğimin nedenide bu ..int ensefalit diye bakarsan olayın ciddiyetini alyabilirsin sanırım hayatımm..offf eliiff offf yaaasenağlamasenağlama
sağol cnm benimm ..biraz destek bile yanımda olduğunuzu bilmek bile beni ayakta tutuyo...iyiki varsınn cnmm senle konuşmadan önce yine ağlama krizindeydimm şimdide ağlıyorum ama paylaşabildiğim için sen olduğun için..senağlamasenağlamaah keşke güzelim elimizden gelebilecek bişey olsa da yapabilsek dua etmekten başka
Allah acil şifalar versin güzelim valla ne desem bilemedim ya:teselli:
sağol cnm benimm ..biraz destek bile yanımda olduğunuzu bilmek bile beni ayakta tutuyo...iyiki varsınn cnmm senle konuşmadan önce yine ağlama krizindeydimm şimdide ağlıyorum ama paylaşabildiğim için sen olduğun için..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?