- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.601
:mymeka:offfffff yine aradım belli değil. numaramı aldılar 15 dk kadar ben sizi arayacağım dedi kız. sanırım negatif arkadaşlarım yaaa. oyalıyolar resmen beni. bukadar aksilik olduğuna göre negatif canlar. inş 15 dk ararlar. işten çıkıcam çünkü size haber vermeden çıkmak istemiyorum
ok cnm hiç üzülmeyeceksin şimdi veee önümüzdeki aya bomba gibi girecezzzŞeniznegatif arkadaşlar. 1 in altındaymış değer. napalım kısmet bidahaki aya kaldı. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım Şeniz sizide boşa beklettim
negatif arkadaşlar. 1 in altındaymış değer. napalım kısmet bidahaki aya kaldı. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım Şeniz sizide boşa beklettim
ok cnm hiç üzülmeyeceksin şimdi veee önümüzdeki aya bomba gibi girecezzzŞeniz
...canım benimmm biz hep hayırlısını diledik allahtan o yüzden hiç kafana takma olurmu tatlımmŞeniz
negatif arkadaşlar. 1 in altındaymış değer. napalım kısmet bidahaki aya kaldı. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım Şeniz sizide boşa beklettim
hayırlısı diyelim canım...
inşaallah allah önümüzdeki ay yüzünü güldürür...
çok değil sadece 1 ay var önümüzde... :))) mutlu ol üzülme emii:))) :1hug:
sen hiiiiçççç üzülme tatlım... :))))
bak bu yazıyı bana sonra hatırlatırsın... a.s
1 sene sonra acaba mı diye konuşmaya başlıycak senle.. hadi bilemedik 1,5 sene..
ama elbet ki eşinde isteyecek baba olmak... ve bir bebeğinin olmasını..
şuan böyle düşünmesi çok normal, hep böyle olacak sanıyor, o özlemi gün gelecek o da hissedecek içinde...
yeter ki sen üzülme olur mu canım.....
üzülmek yok.........
kaydirigubbakcemile5
canım benim ya vallahi üzerimi değişmeden hemen açtım bilgisayarı heyecanla
üzülme tatlım ya önümğzdeki ay inşallah hem tuğbayı da yanlız bırakmamış oldun bak
öpüyorum seni çok:teselli:
evet beraber beklicez kuzucumla..:: biz anneyiz bi keremmm o testler negatif çıkarsa çıksınn hııhhhh:dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet kuzucum çok haklısın kaydirigubbakcemile3 o testlere inat hamile kalıcaz dimi kaydirigubbakcemile3 hırs yaptık kaydirigubbakcemile3
neyse ben çıkayım canım dostlarım desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. hepinize iyi hafta sonları. öpüyorum siziiii Şeniz
bende çıkıyorum elifcim yarın görüşürüz öpüyorum senii hoşçakalŞeniz:enbuyukkk:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya ohh size ulaşabildim ya kaç gündür siteye ulaşamadım kafayı yedim yani ayy arkadaşlar sizi çok özledim bu arada siz beni hiç merak etmemişsiniz çok üzüldüm trakkeki yeğenim nasıl şikayet etme valla çok kızarım arkadaşlar ben ne zaman anne olacam ya evde ağlayıp duruyorum bana bir haller oldu bu aralar sizlede yazışamadım bunaldım hepinizi allah korusun hamileler kendinize iyi bakınki bize umut olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?