Sabırsızlanıyorum ...!

offfffff yine aradım belli değil. numaramı aldılar 15 dk kadar ben sizi arayacağım dedi kız. sanırım negatif arkadaşlarım yaaa. oyalıyolar resmen beni. bukadar aksilik olduğuna göre negatif canlar. inş 15 dk ararlar. işten çıkıcam çünkü size haber vermeden çıkmak istemiyorum

negatif arkadaşlar. 1 in altındaymış değer. napalım kısmet bidahaki aya kaldı. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım Şeniz sizide boşa beklettim

:mymeka: yaa sinir ederler zatenn böylee hepppp...klavafffffff hadi yaa nasıl beklicem ben şimdi yarınııııııı..bi daha ararsın çıkmadan

negatif arkadaşlar. 1 in altındaymış değer. napalım kısmet bidahaki aya kaldı. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım Şeniz sizide boşa beklettim
ok cnm hiç üzülmeyeceksin şimdi veee önümüzdeki aya bomba gibi girecezzzŞeniz
...canım benimmm biz hep hayırlısını diledik allahtan o yüzden hiç kafana takma olurmu tatlımmŞeniz

hayırlısı diyelim canım...
inşaallah allah önümüzdeki ay yüzünü güldürür...
çok değil sadece 1 ay var önümüzde... :))) mutlu ol üzülme emii:)))
:1hug:

ok cnm hiç üzülmeyeceksin şimdi veee önümüzdeki aya bomba gibi girecezzzŞeniz
...canım benimmm biz hep hayırlısını diledik allahtan o yüzden hiç kafana takma olurmu tatlımmŞeniz

vallahi üzülmedim bitanem. akşam ben umudu kesmiştim zaten. olsa hassas testte çıkardı. hazırdım yani. bidahaki aya senle birlikte güzel haberler veririz arkadaşlara belki dimi tuğbişim Şeniz şimdi artık adet olmayı bekleyeceğim. bitince de ddddooooğğğru doktora :) desteğin için tekrar teşekkür ederim canım. öpüyorumm seni Şeniz

canım benim ya vallahi üzerimi değişmeden hemen açtım bilgisayarı heyecanla
üzülme tatlım ya önümğzdeki ay inşallah hem tuğbayı da yanlız bırakmamış oldun bak
öpüyorum seni çok:teselli:

hayırlısı diyelim canım...
inşaallah allah önümüzdeki ay yüzünü güldürür...
çok değil sadece 1 ay var önümüzde... :))) mutlu ol üzülme emii:)))
:1hug:

sağol bitanem iyi ki sizin gibi dostlarım var Şeniz hiç üzülmedim gerçekten bekliyordum kendimi de hazırlamıştım. Rabbim isterse verecek meleğimi bana. demek ki şuan zamanı değil. vakti gelince gelecek elbette :Saruboceq:Şeniz

inşallah güzelim
bende sizlere hamileyim diye haber verdiğim günleri görcem inşallah
siz bebişleri büyütürsünüz biraz bebiş özleriz di mi?kaydirigubbakcemile3

sağol bitanemmmmmm canımsınnnn Şeniz bende öpüyorum seni Şeniz

evet beraber beklicez kuzucumla..:: biz anneyiz bi keremmm o testler negatif çıkarsa çıksınn hııhhhh:dilcikar::dilcikar:

evet beraber beklicez kuzucumla..:: biz anneyiz bi keremmm o testler negatif çıkarsa çıksınn hııhhhh:dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet kuzucum çok haklısın kaydirigubbakcemile3 o testlere inat hamile kalıcaz dimi kaydirigubbakcemile3 hırs yaptık kaydirigubbakcemile3

neyse ben çıkayım canım dostlarım desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. hepinize iyi hafta sonları. öpüyorum siziiii Şeniz

hafta sonu yok musun yoksa tatlım?
özleriz ama seni

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya ohh size ulaşabildim ya kaç gündür siteye ulaşamadım kafayı yedim yani ayy arkadaşlar sizi çok özledim bu arada siz beni hiç merak etmemişsiniz çok üzüldüm trakkeki yeğenim nasıl şikayet etme valla çok kızarım arkadaşlar ben ne zaman anne olacam ya evde ağlayıp duruyorum bana bir haller oldu bu aralar sizlede yazışamadım bunaldım hepinizi allah korusun hamileler kendinize iyi bakınki bize umut olun

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ben çok moralsizim bugün,dün akşamdan beri içimde bir sıkıntı var
gece kabuslar gördüm zaten
hiç işe gelmek istemedi canım
eve gitmeeeek istiyooooooooooooooruuum

nerelerdesin güzelim sen?
bi kayboldun yoksun bi daha ortalarda?
trackeki de aynı
kayıpsınız vallaklava:

kimse gelmicek galiba bugün?tuğbacım günaydın deyip nerelere kaçtın?
çok ta canım sıkkındı konuşuruz diye bir heves açmıştım ama yanlız bıraktınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…