- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.641
ewet şimdi toparlanmam lazım zatenn yarım saate almaya gelir beni.......
nbr else
slm else.
iyiyim canım nerden nereye arkadsımıza cok üzüldüm onun icin dua ettım Allah yardımcıları olsun.
sağol cnm benimm allahım dualarımızı kabul eder inşş..a.s.iyiyim canım nerden nereye arkadsımıza cok üzüldüm onun icin dua ettım Allah yardımcıları olsun.
iyiyim cnm dün gerçekten çook kötüydümm akşama kadar eşimi göremediğim için bilmiyodumm fakat o da çok kötüydü...dün birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladıkksenağlamagünaydın tatlım
iyiyim asıl sen nasılsın
biraz moralin düzemiştir umarım
temizlik yapıyorum ama kk'yı da kapatamıyorum
merhaba kızlar... nasılsınızz bakalım bugün.. :)
iyiyim cnm dün gerçekten çook kötüydümm akşama kadar eşimi göremediğim için bilmiyodumm fakat o da çok kötüydü...dün birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladıkksenağlama
...vee sanırım bu ağıt ikimizede iyi geldii...şu an ikimizde iyiyiz ...hafta içi geniş kapsamlı bi tahlil sürecimiz başlıyor ..onları atlattıkmı inşş hayata son hız devamm tatlımmm... benimde evde işim çook bugün çalışıyorum bennn..eve hırsız girse bu eve zaten girmiş deyip geri çıkarr:roflol::roflol::roflolkadar vahim bıaraktımm evii yanii....kaydirigubbakcemile3..amaannn napimm ya umrumda değill...:lepi::lepi:
iyiyiz cnnmm bıraktığın yerdeyiz işte.:enbuyukkk:.sen nasılsınnmerhaba kızlar... nasılsınızz bakalım bugün.. :)
elifcimm bak ne dicemmm....profil resmine 5 dk resmimizi koyup geri değiştirelimm ..böylece birbirimizi görmüş oluruz hıı ne dersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?