Sabırsızlanıyorum ...!

iyiyim canım nerden nereye arkadsımıza cok üzüldüm onun icin dua ettım Allah yardımcıları olsun.

bende çok üzüldüm canım paylaşmaya çalıştım ama böyle de ne kadar destek olabiliyoruz ki?
Allah eşine sağlık versin inşallah diye dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok:1no2:

canlarım günaydın
herkes uyuyor galiba daha?
ben kocişle kahvaltı yaptım,işe gönderdim
şimdi de temizlik yapçam
öpüyorum sizi

günaydın tatlım
iyiyim asıl sen nasılsın
biraz moralin düzemiştir umarım
temizlik yapıyorum ama kk'yı da kapatamıyorum

günaydın tatlım
iyiyim asıl sen nasılsın
biraz moralin düzemiştir umarım
temizlik yapıyorum ama kk'yı da kapatamıyorum
iyiyim cnm dün gerçekten çook kötüydümm akşama kadar eşimi göremediğim için bilmiyodumm fakat o da çok kötüydü...dün birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladıkksenağlama
...vee sanırım bu ağıt ikimizede iyi geldii...şu an ikimizde iyiyiz ...hafta içi geniş kapsamlı bi tahlil sürecimiz başlıyor ..onları atlattıkmı inşş hayata son hız devamm tatlımmm... benimde evde işim çook bugün çalışıyorum bennn..eve hırsız girse bu eve zaten girmiş deyip geri çıkarr:roflol::roflol::roflol kadar vahim bıaraktımm evii yanii....kaydirigubbakcemile3..amaannn napimm ya umrumda değill...:lepi::lepi:

iyi olacak eşin inşallah tatlım
aynen benim evde öyleydi
hafta içi süpürebilsem bu kadar olmuyor da,süpürmeyince felaket oluyorum
çamaşırlar bi yandan
off ooff
erkek olarak gelmek lazımdı dünyayakaydirigubbakcemile

elifcimm bak ne dicemmm....profil resmine 5 dk resmimizi koyup geri değiştirelimm ..böylece birbirimizi görmüş oluruz hıı ne dersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…