- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.681
ewet bizde sabriyeyi çook merak ediyoruz ama 3 gündür girmiyooo:uhm:evet bende temizligimi bitirdim oturdum kaldim burda..esimde evde bugun..disari alisverise gidelim dedik..tam ciktik mide bulantilar felan basladi hemen eve donduk :)
sabriye gelmedimi hic? ins iyidir
Şenizben birazdan çıkarım elifcimm öpüyorum senii kocamannnn kendine ii bak cnm benimm yarın görüşürüzz....ŞenizŞeniza.s.
günaydın arkadaşlarrrrrrrr Şeniz nasılsınız bakalım?
tuğbacım bitanem çok geçmiş olsun. aklın akötü şeyler ge tirme ki kötü olmasın emi. biz bol bol dua ederiz. Allahın izni ile eşin deşifa bulur :Saruboceq:
kızlar ben hala adet olmadım yaaaa :çok üzgünüm:
günaydınn şekerlerr .........sabriye seni gördük daha ii oldukk bacımm yaaaa doğru tahmin etmişim annesine gitmiştir dedim:roflol::roflol::roflol:aptala malum olurmuş...ee nasılsınn meleğinn nasıllCanlarım benim günaydın cuma günü sabahtan anneme gittim dün gece geldim o yüzden sizlerlede görüşemedik annemlerde pc var ama 2 erkek kardeşimden bana fırsat kalmıyo.
Hepinizi çok özledim hep aklım sizdeydi valla.ŞenizŞeniz
Eeeee sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
cnmm hoşgeldinnn...sağol bitanemmm...iyiyz şuan sen nasılsınnn....günaydın arkadaşlarrrrrrrr Şeniz nasılsınız bakalım?
tuğbacım bitanem çok geçmiş olsun. aklın akötü şeyler ge tirme ki kötü olmasın emi. biz bol bol dua ederiz. Allahın izni ile eşin deşifa bulur :Saruboceq:
kızlar ben hala adet olmadım yaaaa :çok üzgünüm:
sabriye iyiki geldin kiz.. bebis nasil annesi :)
günaydınn elifcimmm...süpersinn kızzz çok iyi iki kilo bir haftada açsındır sen şimdiiigünaydın canım
ben süperim bugün,1 haftada 2 kilo gitmiş:teytey::dance:
sen nasılsın?
stres yaptığın için gelmiyodur heralde adetinCADIARZU
iyiyim leylacım bebişde iyi valla annesini hiç üzmüyo çok şükür..
Benim mide bulantılarım hala başlamadı çok şükür:dance::dance:
günaydınn şekerlerr .........sabriye seni gördük daha ii oldukk bacımm yaaaa doğru tahmin etmişim annesine gitmiştir dedim:roflol::roflol::roflol:aptala malum olurmuş...ee nasılsınn meleğinn nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?