- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.721
alla alla stres falan mı yaptım acaba gelmiyoo..
bilmiyorumki valla canımıniçi. stresten sanırım çünkü daha önce böyle birşey başıma gelmemişti. bakalım bugünde olmazsa yarın hemen doktora gidicem. sonra kötü bişey olmasın.
benimde geçen ay 3 gün gecikmişti biraz stresten sanırımm..bekleyince gelmiyobilmiyorumki valla canımıniçi. stresten sanırım çünkü daha önce böyle birşey başıma gelmemişti. bakalım bugünde olmazsa yarın hemen doktora gidicem. sonra kötü bişey olmasın.
hadi bakalımm sizde avatarınıza resminizi koyunnn....
ok cnmBen evde değilim ama kayınpederimin fabrikasındayım ya bu pc de resmim yok tuğbacım eve gidince eklerim artık...
benimde geçen ay 3 gün gecikmişti biraz stresten sanırımm..bekleyince gelmiyo
hadi bakalımm sizde avatarınıza resminizi koyunnn....
günaydın arkadaşlarrrr.... benim adet gelmeye başlıyo sanırım..((
sabah ve gece olmak üzere açık kahverengi 2 damla gelmiş.. yakındır kırmızıların gelmesi.. fakat hiç adet sancım yok yaaa...
bi suret görüyorum ama başka bişe görünmüyookaydirigubbakcemile3geçen hafta abantta çektirdiğim bir foto. üst üste giyindiğim için biraz şişko çıkmışım ama okadar şişko değilim heee kaydirigubbakcemile3 yüzümde pek görünmüyor ama sadece bu var kızlar
geçen hafta abantta çektirdiğim bir foto. üst üste giyindiğim için biraz şişko çıkmışım ama okadar şişko değilim heee kaydirigubbakcemile3 yüzümde pek görünmüyor ama sadece bu var kızlar
bi suret görüyorum ama başka bişe görünmüyookaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlarrrr.... benim adet gelmeye başlıyo sanırım..((
sabah ve gece olmak üzere açık kahverengi 2 damla gelmiş.. yakındır kırmızıların gelmesi.. fakat hiç adet sancım yok yaaa...
Ohhh kar süper gözüküyoooo...
Şişko durmuyosun zaten merak etme tatlım benim.
Bende eve gidince net bir foto koyarım artık şuan evde değilim
Neyse biraz merak edin yüzümü heheşakkıdı
işte azcuk tipim anlaşılmıştır canımmm kaydirigubbakcemile3
kar zaten süperdi canım yaaa keşke oralarda yaşasam :çok üzgünüm:
pek şişko değilim zaten bou 1,78 olunca kaç kilo olursan ol zayıf oluyosun kaydirigubbakcemile3
seni de bekliyoruz bakalım şekerimmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?