- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.761
tabi ki bitanem moral bozmak yok. cuma günü neler diyodun bana hadi bakalım toparlan. bak ben bomba gibiyim. 5. ay çalışmalarına başlayacağım kaydirigubbakcemile3 senin daha 2. ayınmış. hem zaten belki adet olmayacaksın ne biliyosun hemen karamsar olma yaaa
girmeye çalışıyorum ara ara tatlım
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum en azından
özlettin kendini ya:1hug:
bebiş nasıl annesi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teyzesi kurban olsun onaaaaaa Şeniz sabriye bence senin oğlun olacak. bian oğlun olacak gibi hissettim fisfisfis ben söyliyeyim de ümmühan demişti dersin sengözlerimebaksanab
ay canım ne tatlısın sen yaaa :)))
yok öyle hemen bırakmam kendimi merak etme sen..
neler atlattı bu vücut, bi adetimi atlatamayacak :)
ama işte insan aynı bu konu başlığı gibi ''sabırsızlanıyo'' ve gerçek yüzüyle karşılaşınca da biraz üzülüyo,,,,
napalım canım allah hakkımızda hayırlısını versin... :Saruboceq:
Herkes kızın olcak diyo benimde eşiminde içine kız gibi doğuyo ama hayırlısı kız erkek hiç farketmez canım..Oğlum olursa dicem ona ilk ümmühan teyzen senin erkek olacağını anladıkaydirigubbakcemile3
beni de alın aranıza ümmühan beni tanır sorun ona dimii kızzzz
vayyy ümmühan kız sen dr idin de benim haberim yok canım burada anne olmak isteyen herkese cuma güünü yasin okuduk inşallah allahım duyar bizi hepimizin hayırlısıyla bebeği olur ben artık işi dr bıraktım dr başlıyorum inşallah hayırlı haberler alırım
beni de alın aranıza ümmühan beni tanır sorun ona dimii kızzzz
trackeki sağol canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
tamam canım adım emel, öğretmenim ben beden eğitimi branşım 31 yaşındayım anne olmak için sabırsızlanıyorum ama doğum kontrol hapını kullandım yumurtalıklarımın sanırım kalitesini düşrdü dr anlatınca problem var dedi adetim azaldı ve 8 aydır hamile kalamadım prof başladım bakalım ne olacak
yaa inşallah hamilesinizdir bende sabırsızlanıyorum ama pisikolojik sanırım sağ kasığımda ağrım var ve miğde bulantım ama daha günüme çok var yani siz daha şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?