Sabırsızlanıyorum ...!

ay canım ne tatlısın sen yaaa :)))
yok öyle hemen bırakmam kendimi merak etme sen..
neler atlattı bu vücut, bi adetimi atlatamayacak :)
ama işte insan aynı bu konu başlığı gibi ''sabırsızlanıyo'' ve gerçek yüzüyle karşılaşınca da biraz üzülüyo,,,,
napalım canım allah hakkımızda hayırlısını versin... :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 teyzesi kurban olsun onaaaaaa Şeniz sabriye bence senin oğlun olacak. bian oğlun olacak gibi hissettim fisfisfis ben söyliyeyim de ümmühan demişti dersin sengözlerimebaksanab

Herkes kızın olcak diyo benimde eşiminde içine kız gibi doğuyo ama hayırlısı kız erkek hiç farketmez canım..Oğlum olursa dicem ona ilk ümmühan teyzen senin erkek olacağını anladıkaydirigubbakcemile3

amin bitanemmmmm :Saruboceq: hem o senin tatlılığın kuşum benimmm Şeniz üzülmek yok dediğin gibi bir adetle mi başa çıkamayacaksın kaydirigubbakcemile5 bidahaki aya bana da dstek olmuş olursun ne var yani yoksa beni yanlız mı bırakacaksın kaydirigubbakcemile3

ümmühan teyzesi yesin onuuuu Şeniz
bana ultrason ümmühan da derler sabriyecim ona göre ben demiş olayım sengözlerimebaksanab şakkıdı

vayyy ümmühan kız sen dr idin de benim haberim yok canım burada anne olmak isteyen herkese cuma güünü yasin okuduk inşallah allahım duyar bizi hepimizin hayırlısıyla bebeği olur ben artık işi dr bıraktım dr başlıyorum inşallah hayırlı haberler alırım

benden size bir şarkı dermanımsın kubat evet derdimi anlattığım sıkılmadan okuyan arkadaşlarıma

ümmühan teyzesi yesin onuuuu Şeniz
bana ultrason ümmühan da derler sabriyecim ona göre ben demiş olayım sengözlerimebaksanab şakkıdı[/QUOTE]

Aslında bende 2 kez rüya gördüm ve erkek bebeğim olmuş ama rüyalar ters çıkar derler ya ne bilim valla.

Rabbim dualarınız kabul etsin bitanem :Saruboceq: benim elimden her iş gelir sen beni tanımadınmı 1 senedir kaydirigubbakcemile3

beni de alın aranıza ümmühan beni tanır sorun ona dimii kızzzz

evet arkadaşlar 1 senedir sadık dostumdur lovelimmm canım benimmm Şeniz ikimizde bebiş için uğraşıyoruz. tatlım isimlerimiz ile hitap ediyoruz biz bu topikte. sen arkadaşlara kendini tanıt bakalım :1hug:

tamam canım adım emel, öğretmenim ben beden eğitimi branşım 31 yaşındayım anne olmak için sabırsızlanıyorum ama doğum kontrol hapını kullandım yumurtalıklarımın sanırım kalitesini düşrdü dr anlatınca problem var dedi adetim azaldı ve 8 aydır hamile kalamadım prof başladım bakalım ne olacak

tekrar tanıştığımıza memnun oldum arkadaşım :1hug:

arkadaşlar yaaa bu kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı yaaa :çok üzgünüm: bende durum hala aynı. hiç böyle olmamıştım şimdiye kadar :çok üzgünüm:

yaa inşallah hamilesinizdir bende sabırsızlanıyorum ama pisikolojik sanırım sağ kasığımda ağrım var ve miğde bulantım ama daha günüme çok var yani siz daha şanslısınız

ben de ben de sıkma canını arkadaşım kan testi 5 üstündeyse hamilelik var demektir sen de ne kadar çıktı ki adetin ne kadar gecikti içine sinmiyorsa dr git ihmal etme bunları arkadaşım hamile kalmadan önce 1 hafta gecikti ertesi ay hamile kaldı doğal olarak korunmuşsan korkma düzenin bozulmadığı için hamile kalman gecikmez ben kendim korundum sistemimi bozdum sakin ol ve olayı akışına bırak emi arkadaşım belirtilere takılma bunu hepimize söylüyorum yanıltıcı oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…