199 çıktı canımm.. çok üzgünümm malesef seninle maya anneleri grubunda olamayacağım, malesef başka çocukları gördüğümde yüreğim artık daha da derinden sızlayacak, malesef hasretime acı eklenerek büyüyecek...
idilcim çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin inş. sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
canımmm ya lütfen öyle söyleme... bak cananın da negatif olmuştu arkasından kendiliğinden hamile kaldı, kalmasaydı da tekrar deneyecekti... keşke elimden birşey gelebilseydi...bu günler geçecek canım, sakın bunun sende kalıcı bir üzüntü olarak kalmasına izin verme, biliyorum zor, ben aynı durumda olsam şimdi farklı olmazdım, bunu da biliyorum... yani seni çok iyi anlıyorum... ama ne olursa olsun umut bitmemeli canım... umudunu kaybetme... her zaman allahdan hayırlısını dile...
idilcim canım benim sen hepimiz için bir umuttun
benim halaa umudum var
inşallah meleğin seninle olucak ama sunuda unutmamak lazım bu tedavide herşeye hazırlıklı olmalıyız
ya bebeğin daha buyunce onu daha çok içinde hissettiğin an alacagız deseler yada allah korusun sağlığı yerind olmasa bunları düşünerek yaradana şükredeceğiz dua edecegiz sen bize en hayırlısını ver diye.
allahtan ümit kesilmez canım arkadaşım
sende hep hayırlısını istedin sen gönlünü ferah tut
rabbim herşeyin zamanını biliyor ve veriyor
sakın uzulme arkadaşım
biliyorum çok zor emek zaman ümtler moraller yıkılıyor bitiyor ama elimizden bişey gelmiyor
idilcim canım herşeyde vardır bi hayır bunu düşün emi tatlım.. bende senin yaşadıklarını yaşadım..çok kötü günler geçirdim.. üstelik benim değrim çok yükseklerdeydi..ama bebeğim beni bırkatı yaşamadı karnımda. bebeğimin%90 sakat olduğunu söyledi drum.. unutma vardır herşeyde bi hayır.. şu an sana ne söylesem boş biliyorum. bende günlerce hiç susmadan ağladım..yemedim içmedim herşey boğazımda düğümdü.. ama geçiyor geçmek zorunda. biz bunları yaşamak zorundaymışız demkki. şimdi dirayetli ol.inşallah bundan sonrasında herşey güzel olur. bende bir süre ara vermk zorundayım malesef maddi durumlar yüzünden. ama inanıyorum birgün gelecek bebeğim.. sende inan..
canım bak sakın beni örnek alma benim 15 gün değerim 63 idi seninki iki katı.. inşallahhh rabbim sana bağışlasınn sakın kötü düşünmeeeee nolur
yok canım bak benimki çok daha kötü başladı
12. gün 16
14.gün 25
16.gün 63
18. gün 399
20. gün 349
22. gün 199
ve sonn
sen iyi başadın bak sana işin aslını söylüyüm ne çok umutlan ne de umudunu yitir benden iyisin inşallahhh seninki yoluna girer.benim yıkımım çok umutlanmak oldu.. inşallah devam edecek seninki ve kritik durumu atlatınca sevinceksin.. allah yardımcın olsun canımm
idilcim seni en basindan takip ediyorum. maalesef 12.gun degeri 100 un alti pek iyi sonuclanmiyor. benim de 2 tane oyle oldu. 2. sinde hcg 8000 lere kadar cikti kalp atisini gordum ama 8. haftada kaybettim. cunku 45 ile baslamistim. iki bebegimi de kendim dusurdum yani kuretaj olmak istemedim. senin daha kese bile olusmamistir. o yuzden hic agrin olmaz merak etme canim. normal adetinden belki cok az agrili olur o kadar. seninle ayniseyleri yasayan biri olarak ne kadar uzgun oldugunu tahmin edebiliyorum. ne desem bos ama inan bana zamanla iyi olucaksin. opuyorum seni kendine iyi bak lutfen
idilciğim geçmiş olsun canımmma.s.
Allahtan hayırlısı buymuş demek....
Bazen ne kadar çabalasak ta her şey olacağına varıyor....
Gene toparlanacaksın...yeniden başlayacaksın....
Inşallah bu sefer olacak canım...
inşallah adamım :) kader ortağımm geçicek yeniden umutlanıcaz.. Yeniden eczaneden topla gebelik testi alıcam kendimi biliyorum :) umudumu hiç yitirmiycem allah hepimize sağlıklı evlatlar versin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?