ama idil daha herşey bitmedi ki ne bileyim benim içimden bitti demek gelmiyor.. sana ümitvermek için söylemiyorum ama içimden böyle geçiyor sonuç dha da düşerse çok üzülürüm :gitme:
idilcim üzüldüm canım Allah yardımcın olsun
idil canım allah sen ve senin gibilere xbetty ye uğrayan süpriz sizlerede uğrasın
saol canım benim. bugün daha iyiyim. her ihtimale karşı kan verdim dr istedi diye..10:30 da alıcam ama umudum yok.. şimdi beni düşük korkusu sardı.. düşükten çok fecii bişe olarak bahsediyo herkes.. acaba çok mu berbat bi durumm?
hayırlısı canım ya benim hafif hafif kahve lekeler geliyo galiba olucam yakın zamanda.. allah sağlıklı sihatli babak versin tabiiki.. en önemlisi o ama yine de işte insan üzülüyü emeklere, umutlara ne biliyim zor iştee. senin en son sonucun kaçtı?
canım pazartesı 12. gun 18.9 bugun verdım tekrar 15 . gun sonuc 15:30 da cıkcak ama sanırım benımde yukselıp sonra dusucek
belli olmaz o canım bakalım bugün bi atak yapıp da şöle 100 leri falan devirirsen inşallah devam ederr. sabırsızlıkla bekliyorum bana mutlaka yaz sonucunu..allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?