Sabreden Dervi, muradna er.....?

ama idil daha herşey bitmedi ki ne bileyim benim içimden bitti demek gelmiyor.. sana ümitvermek için söylemiyorum ama içimden böyle geçiyor sonuç dha da düşerse çok üzülürüm :gitme:

tatlı arkadaşım benimm ama ben hiç daha değeri düşüp de sonra yeniden çıkıp normal devam eden kimse duymadım. dr cuma da bakalım dedi ama tüh ya bu kadar da yaklaşmışken gibi şeyler de söyledi... umutlanamam ki artık

idil canım allah sen ve senin gibilere xbetty ye uğrayan süpriz sizlerede uğrasın

idilengincim canım ya sonucun cokta dusmemıs belkı testlerde bı sorun verdır bugun yukselır ınsaallah ya sen benım en buyuk umudumdun senınle aynı gıdıyo gıbıydık bende ılk sonuctan sonra dr gıttım usgde bakayım dedı rahım duvarı ıncelmıs gebelık yok gıbı dedı bugun tekrar kan verdım sende muayene olmusmuydun sanırım bızımkıler zar zor tutunmaya calısırken kanamamız oldu ve duvar ıncelıncede tutunamadılar rabbım hakkımızda hayırlısını nasıb etsın bak kalp atısını duyduktan sonra dusuk yapanlar bıle var bız en azından basında kaybettık emınım onların durumu daha kotodur nolur kendını cok fazla uzme

saol canım benim. bugün daha iyiyim. her ihtimale karşı kan verdim dr istedi diye..10:30 da alıcam ama umudum yok.. şimdi beni düşük korkusu sardı.. düşükten çok fecii bişe olarak bahsediyo herkes.. acaba çok mu berbat bi durumm?

yok canım ya sanmıyorum bız bır kere kanama yasadık zaten ve tutunmadıgı ıcın zaten gelısmedıler yanı daha kucukler o yuzden cok agrımız olmaz sanmıyorum ma ya gercekten sımdı yazılanları okudumda saglıklı degılmıs demekkı ılk tahlılıgı verdıgım gunden berı rabbıme hayırlısıysa olsun degılse olmassın dıye dua edıyorum rabbım en ıyısını bılır nolur kendını uzme olurmu bakarsın normal yolla gelır bebışlerımız

hayırlısı canım ya benim hafif hafif kahve lekeler geliyo galiba olucam yakın zamanda.. allah sağlıklı sihatli babak versin tabiiki.. en önemlisi o ama yine de işte insan üzülüyü emeklere, umutlara ne biliyim zor iştee. senin en son sonucun kaçtı?

canım ne diyim bilmiyom umarım bir mucize yaşanır bu cuma gününün yüzü suyu hürmetıne değerin düşükte olsa senı bırakmaz

saol hayatım iyi niyetin için ama artık hiç şansım yok inşallah çok acı çekmem. manevi acı kızmını zaten hiç demiyorum içim öyle acıyo ki..

canım pazartesı 12. gun 18.9 bugun verdım tekrar 15 . gun sonuc 15:30 da cıkcak ama sanırım benımde yukselıp sonra dusucek

canım pazartesı 12. gun 18.9 bugun verdım tekrar 15 . gun sonuc 15:30 da cıkcak ama sanırım benımde yukselıp sonra dusucek

belli olmaz o canım bakalım bugün bi atak yapıp da şöle 100 leri falan devirirsen inşallah devam ederr. sabırsızlıkla bekliyorum bana mutlaka yaz sonucunu..allah yardımcımız olsun.

199 çıktı canımm.. çok üzgünümm malesef seninle maya anneleri grubunda olamayacağım, malesef başka çocukları gördüğümde yüreğim artık daha da derinden sızlayacak, malesef hasretime acı eklenerek büyüyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…