• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba anne adaylarııı...
bebek yapmak ne zormuş diyenler...
yada daha yeni bebek düşünmeye başlayanlar....
aylarca hatta senelerce ugraşıp hala müjdeli haberi alamayanlar...
gelin birlikte kaynaşalım,dertleşelim....
:112::nazar::emir_bebek::kkk:

Son düzenleme:
oleyyyyyyyyyy yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnnn okuyup üfleyelim :)) bu arada topic açan o ay hamile kalıyor canım nedense :) hadi hayırlı olsun şimdiden

oleyyyyyyyyyy yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnnn okuyup üfleyelim :)) bu arada topic açan o ay hamile kalıyor canım nedense :) hadi hayırlı olsun şimdiden

:):)::)): kıs hiç bu yönden düşünmemiştim:) inş bu topige gelen herkes hamile kalır:) yarın rejimede başlıyorummmm hadi bakalım hamile kalsakta kalmasakta burda duralımmm:)ben çok sevdim herkesii özlüyorum inan 1 gün gelmesem aklım da siz oluyorsunuz ne garip sanal ama gercek hayattanda daha gerçek:)

:):)::)): kıs hiç bu yönden düşünmemiştim:) inş bu topige gelen herkes hamile kalır:) yarın rejimede başlıyorummmm hadi bakalım hamile kalsakta kalmasakta burda duralımmm:)ben çok sevdim herkesii özlüyorum inan 1 gün gelmesem aklım da siz oluyorsunuz ne garip sanal ama gercek hayattanda daha gerçek:)
benimde öyle valla:)) birde durumum belli olsa rahatlıycam valla

benimde öyle valla:)) birde durumum belli olsa rahatlıycam valla
sen hamilesin bacımmm bize artıkkkkk püf noktaları anlatcaksın inş:)

tatlım hayırlı olsun topikcinnn
inş.bol bol uğur getirir hepimize :)

inş cnm inşş hepimiz hamiş kalalımmmm buranın yeri ayrı bende.. kimseye anlatamadıklarımı sevncimi üzüntümü herşeyimi anlatıyorum insana garip bi huzur veriyor burasıı:)herkesin derdi aynı herkes anlıyor birbirini..
inşşşşş rabbim herkese nur topu gibi bebişler nasip eder:)

miniğim topik açmışşş...hayırlı olsun topiğin bol bebişli olsun tatlım...:emir_bebek::emir_bebek:

sagolasın bacım herkesin topigi burasıııııııııııııııı seviyorum sizi..güya bu ay hamile deilsem bidaha kk ya ayak basmıycaktım ama okdr sevdimki sizlerii ben burasız yapamam:)

sen hamilesin bacımmm bize artıkkkkk püf noktaları anlatcaksın inş:)

inş cnm inşş hepimiz hamiş kalalımmmm buranın yeri ayrı bende.. kimseye anlatamadıklarımı sevncimi üzüntümü herşeyimi anlatıyorum insana garip bi huzur veriyor burasıı:)herkesin derdi aynı herkes anlıyor birbirini..
inşşşşş rabbim herkese nur topu gibi bebişler nasip eder:)
cuma gününe kadar kırmızı kart yemezsem kan testi yaptırcam artık

merhaba anne adaylarııı...
bebek yapmak ne zormuş diyenler...
yada daha yeni bebek düşünmeye başlayanlar....
aylarca hatta senelerce ugraşıp hala müjdeli haberi alamayanlar...
gelin birlikte kaynaşalım,dertleşelim....
:112::nazar::emir_bebek::kkk:

ablacımmmmmmm topiğin hayrlı olsun :) umarım herkese şans getirirsin hepimiz yeni yılda güzl haberlerle seviniriz işnlhh :)

kızlar geldim........yettim gari...........
inşallah topiğimiz herkese uğurlu gelir.....
inşallah Allah ımın izni ile bol bol hamiş haberi alırız....

ablacımmmmmmm topiğin hayrlı olsun :) umarım herkese şans getirirsin hepimiz yeni yılda güzl haberlerle seviniriz işnlhh :)
sagolasın cnm benim hepimizin topigi olcak inş:) hep birlikte ay ay hamileligimizide konuşcaz inşş...sende hoşgeldinnnn bu aradaaaaa hala adet olmadım deme sakın

Hayırlı olsun topiğin :nazar:

Bende istiyorum bir melek,Rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin hayırlısıyla:31:

inş cnmmmm o melek bu ay nasip olur sanada isteyen herkesede....1 ay nekdr kısa derdimmm halbuki çok uzunmuşş adet oldum bittii derdii.. biter çalışmalara başlarz.. acaba ovulasyon nezaman deriz.. sonra beklemeye geceriz.. zor yaaa erkek olmak daha kolay bugun eşime adet oldum dedim üzüldü hayırlısı olsun dedii okdr.. bense sabah ögle akşam her saat bebek düşünüyorum:(

kızlar geldim........yettim gari...........
inşallah topiğimiz herkese uğurlu gelir.....
inşallah Allah ımın izni ile bol bol hamiş haberi alırız....

hoşgeldin ballı lokmam sende bi kaç gün sonra hamiş haberi verceksin bize inşşşşşşşşşşşşş:)4-5 kişiden bebek haberi alcam bu ayın sonuna kdr öle umut ediyorum:)

güzel haberler alacağız kızlar hissediyoruumm :66:

minikgelinimm hayırlıı uğurlu olsun canımcım :nazar:

Son düzenleme:
sagolasın cnm benim hepimizin topigi olcak inş:) hep birlikte ay ay hamileligimizide konuşcaz inşş...sende hoşgeldinnnn bu aradaaaaa hala adet olmadım deme sakın

inş cnmmmm o melek bu ay nasip olur sanada isteyen herkesede....1 ay nekdr kısa derdimmm halbuki çok uzunmuşş adet oldum bittii derdii.. biter çalışmalara başlarz.. acaba ovulasyon nezaman deriz.. sonra beklemeye geceriz.. zor yaaa erkek olmak daha kolay bugun eşime adet oldum dedim üzüldü hayırlısı olsun dedii okdr.. bense sabah ögle akşam her saat bebek düşünüyorum:(

Ay canım benim inşaallah ya,inan bende o kadar çok istiyorum ki.Bi hamiş olayım kutu kutu çikolata dağıtıciimmm:52:

Ne kadarlık evlisin tatlım,ne zamandan beri istiyosunuz?

güzel haberler alacağız kızlar hissediyoruumm :66:

minikgelinimm hayırlıı uğurlu olsun canımcım :nazar:
inş cnm inşş umut olmassa zaten yaşamak zorlaşır rabbim hayırlıı zamanda nasip eder oda yakın zamanda olur inş:)

Ay canım benim inşaallah ya,inan bende o kadar çok istiyorum ki.Bi hamiş olayım kutu kutu çikolata dağıtıciimmm:52:

Ne kadarlık evlisin tatlım,ne zamandan beri istiyosunuz?

cnm tam tamına 1.5 senelik evliyim.. 6. ayıma giriyorum bebek denemesinde...yeni yılda herkese hamiş haberi verirm diye umutlanmıştım ama nasip olmadı.. sen kaç senelik evlisin nezamandrı istiyorsun cnm

Back
X