aynen öyle diyorum tşk ederimHamile olmasam boşanırdım
Ne diye bu kadar sabretmişim böyle ailesine düşkün bi adama diyosun sanırım
tşk ederim valla çok güzel yazmışsınız..eşimle çok kavgalar ediyorduk anlaşamıyorduk şimdi çok iyi bana karşı ama şimdide ben kendimle kaldıkça üzülüyorum bu kadar kendimi düşürdüğüm içinNeye saberettiginizi bilmiyorum ki sonucta sabir iyidir celik gibi sinirleri olur insanin tabi kendini yipratirsada tahammulu.kalmaz , cok kisiden duymusuzdur degilmi nasil.sabretmisim diye Allah cc sabrini veriyor her zorlukla.beraber bir kolaylik vardir da ondan,siz kendinizi ezdirmeden uzmeden kimsenin sizi sindirmesinede musade etmeden deneyin bu sefer ve unutmayin Sabredenlere mukafatlari.hesapsiz verilecektir biz muslumanin bunlari.biliyoruz ,hesapsiz mukafat alanlardan olun insaAllah
sorun ailesi özellikle görümcem nefreti yani o kadarSırf akrabalık var diye kimseyle görüşmem, yakınlık kurmam lazım ve güvenmeliyim. Sonuçta yaşamımda belli noktalarda benimle olacaklar, buna ben karar vermeliyim. Akrabalarını da sevmiyorsan, eşin görüşme konusunda zorlamamalı. Tamamen bağı kopartmasan da, seyrek ve bariz bir ciddiyetle görüş. Gevşemesinler.... Hamilesin artık, bence tam vakti bunu fırsata çevir bence...
umarım ya bebeğime bile adapte olmaıyorum çok mutsuz ve keşkelerle dolup taştım iyiceMadem hamileymissin dert etmemeye bak. Bebegini saglikli bir sekilde dunyaya getir. O zamana kadar da neler olup neler biter.
Her seyin bir sebebi vardir. O bebek bosuna gelmiyordur. Oluruna birak.
aynen bende öyleydim şimdiki halime birde bakıyorum aileme gösteremediğim sabrımı elin ailesine gösterdimBende hep bunu derim ben sabırsız tez kanlı bi kızdım evlenmeden önce.
Şimdi rabbim bi sabır vermiş sanki birazda fazla vermiş.
ben sevgi değil ama benimle ilgisi hoşuma gidiyorBende aslında sabırsız bi insanım diye düşünürdüm ama gerçekten nasıl bu kadar sabırlı olduğumu anlayamıyorum eşimi seviyorum tek sebebi bu sanırım hamile falan da değilim yani...
Yoksa yüzünü görmeye tahammül edemediğim insanlar var benim de yani, herkesin vardır birinin hatırına katlanması gerektiği birileri diye düşünüyorum...
Ara ara ben de diyorum nasıl katlanmışım o sözlerine,sonradan avunacak bir şey buluyorum kendime.Benim sıkıntılarım farklı yöndeydi.Aile ile hiç derdim olmadı ,aile ile sorunu kaldıramam gibi geliyor çünkü bir insan yaşamadığı her olayın,sıkıntının,işin kısacası tecrübenin cahilidir.Belki siz de bana söylenen lafları kaldıramaz boşanırdınız.eşimle çok sorunlarımız oldu kısmen atlatmıştık çok sıkıntılar yaşadım çok sabrettim şimdi geriye dönüp baktığımda nasıl bu kadar sabırlı olmuşum şaşırıyorum şimdi sabrım tükenmiş ama geç kaldı çünkü hamileyim...
eşimin aile düşkünlüğünden bıktım sevmediğim insanlara tahammül etmek zor aynı ortamda durmak istemiyorum kızlar biraz içimi rahatlatın
Birakin artik artik hersey eskide kaldi sonucta evliliginiz icin yaptiniz ve mukafatinida alicaksiniz esinizde iyice farkinda olacaktir.fedakarliginizin kaybeden siz degilsiniz sadece kafaniza takmayin ve uzulmeyintşk ederim valla çok güzel yazmışsınız..eşimle çok kavgalar ediyorduk anlaşamıyorduk şimdi çok iyi bana karşı ama şimdide ben kendimle kaldıkça üzülüyorum bu kadar kendimi düşürdüğüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?