Ah buna benzer bir konu da ben açmıştım, düzeliyor sonra,dişten olabilirBebeğim 5 aylık. Sadece memede uyumak istiyor. Memede emzirirken uyuyor bıraktığım an ağlıyor. Gerçekten yorgunluktan bittim bana bi yol gösterin ne yapıyım ben. Çocuğum uyku dışında çok uslu bi bebek. Ne kolik ne gaz problemi oldu. Özellikle bi iki haftadır uykusu çok sorunlu. Öncesinde yatağına koyardım kendisi uyurdu çoğunlukla.
Diş çıkarıyordur,diş jeli al uyku zamanı gelince sür, olmazsa yalancı emziğe alıştır böyle yaşayamazsınBebeğim 5 aylık. Sadece memede uyumak istiyor. Memede emzirirken uyuyor bıraktığım an ağlıyor. Gerçekten yorgunluktan bittim bana bi yol gösterin ne yapıyım ben. Çocuğum uyku dışında çok uslu bi bebek. Ne kolik ne gaz problemi oldu. Özellikle bi iki haftadır uykusu çok sorunlu. Öncesinde yatağına koyardım kendisi uyurdu çoğunlukla.
Dış cikariyor olabilir atak döneminde olabilir..bu dönemlerde normal annesi .gazlı ve kolik değilmiş masallahBebeğim 5 aylık. Sadece memede uyumak istiyor. Memede emzirirken uyuyor bıraktığım an ağlıyor. Gerçekten yorgunluktan bittim bana bi yol gösterin ne yapıyım ben. Çocuğum uyku dışında çok uslu bi bebek. Ne kolik ne gaz problemi oldu. Özellikle bi iki haftadır uykusu çok sorunlu. Öncesinde yatağına koyardım kendisi uyurdu çoğunlukla.
Emzik için biraz zorlamaniz lazım almayabilir, belki taslarlar beni ama ben sütüm olmasına rağmen gece mama verip uyutuyorum uzun süre uyuyor.
Cocuk sersemlemiyor mu o sestenDiş çıkarma dönemi başlamış büyük ihtimalle. Arkadaşın dediği gibi yatakta emzirerek uyutmayı deneyin. Memeyi kendi bıraktığında kalkın yanından. Ya da siz memeyi çekerken bi yandan pışpışlayın pışpışlayarak kalkın. Benimki de 9aylık aynı durumdayız. Ben öyle uyutuyorum. Bi de fön makinesi sesi gece boyunca açık oluyo malesef başka türlü uyanıyo
Atak haftasıdır ya da dış çıkartıyordur.Bebeğim 5 aylık. Sadece memede uyumak istiyor. Memede emzirirken uyuyor bıraktığım an ağlıyor. Gerçekten yorgunluktan bittim bana bi yol gösterin ne yapıyım ben. Çocuğum uyku dışında çok uslu bi bebek. Ne kolik ne gaz problemi oldu. Özellikle bi iki haftadır uykusu çok sorunlu. Öncesinde yatağına koyardım kendisi uyurdu çoğunlukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?