Sabrım kalmadı ve çok yorgunum anneler bi bakın

Bu benim 2.cocuk olduğu için tecrubelendim ilkinde hep pişmanlığını yaşadım. ne emzik verdim ne de mama asla 10 dkdan fazla uyumazdi memeden ayrılınca ağlardı. İlk çocuk gerçekten acemilik oluyor 2.dogurdum ağzına emzik verdim çay kaşığı ile mama damlattim sarilik olmasın diye. İlkinde çok çektim coook

Cocuk sersemlemiyor mu o sesten
Benim basim dayanmiyor,kulaklarim ugulduyor valla.
Yagmur sesi filan etki etmiyor mu,en huzur verici ses:))
Malesef sadece fön makinesi işe yarıyo. Uyku müziği falan da açtım denedim ama uyumuyo. Kuranla fön makinesine uyuyo. Hatta sese o kadar alıştı ki arabaya biner binmez gidiyo gözleri

Deneyimli anneler, böyle bir durumda uyku eğitimi almak işe yarar mı yoksa boşa harcanan emek ve para mı?

Ben hamileyken buralarda edindiğim bilgilerle emzik verdim 2. Gün o yüzden hiç uykusunda problem yaşamadım memeyi çekip emzik verdim, sütüm gelene kadar da 3 gün mama takviyesi yaptım ama sonra kestim. Keşke günde sadece 1 kez bile olsa mama vermeye devam etseydim 2.çocuk daha kolay büyüyor diyorlar doğru mu dersiniz, 2. istiyoruz seneye Allah nasip ederse ama çok korkuyorum

Hayırlısı olsun ama 2.cocuk çok daha rahat oldu küçük şimdi emekliyor abisinin arkasında, abisi neredeyse o da orada.

Korkutmayim ama cocuguna gore degisir mesela benim ilki tam bir felaketti simdi uslandi ikinciyi anlayamadim nasil buyudugunu oldukca oturakli bi kiz
Ama komsumunda tam tersi ilki cok usluymus ikinci felaket sans meselesi biraz

Benim kizim 23 aylik hala emerek uyur.bende hic dinlenemiyorum.yatirim uyusun is yapim yok emerek uyur kucagimda emmesi bitince uyanir.senin ki biraz kucukmus zamanla huyu degisir nelki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…