• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrım taştı

badenur21

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
203
177
18
Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı..

Kavga etmenin işe yarayacağını neden düşündünüz ki?

Sizinle ortak bir şeyler yapmaktan keyif almıyor pek demek ki. Haklıdır ya da haksızdır bilemem ama arkadaşlarıyla paylaştıklarını sizinle paylaşamıyor ya da paylaşabileceğini düşünmüyor olabilir. İlk çare olarak kavga etmek ve bunu çözüm olarak görmek yerine bir sorunu olduğunda ilk geleceği kişinin siz olabileceği kadar sizinle iletişimde rahat olmalı. Diğer türlü arkadaşları her zaman öne geçecektir çünkü muhtemelen arkadaşları sorunlarını kavgayla çözmüyordur.

Ortak birkaç konu bulabilirsiniz. Bu evliliğinizden önce ya da evliliğinizin iyi olduğu ilk dönemlerde yaptığınız hobiler, konuştuğunuz konular olabilir. Biraz eski ve yeniyi, kendinizi de işine katarak değerlendirin, belki gerçekten sorun sizdedir.

Sevgiler

😂😂😂 Hem konudan engelliyosun hemde yorumuma yorum yapıyorsun şu şekil;

Arkadaşlar benim aşamadığim bir konuda burada kafa dağıtmak belki benzer olayları yaşayanlar varsa nasıl bu durumları aştıklarını yada ilgilenip yol gösterecek birileri vardır diye konu açtım ve linç eden ve onu destekleyenler oldu sizce bu kadar zor durumda iken ben köstek olmak küçük dusurmek dogrumu

Burdan yazayım dert linçlenmek değil doğrular zoruna gitti senin..

Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı..

Konunuzun "Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları" ile ilgi ve alakası nedir ?

Aynı konuyu doğru kategori olan Bdv ye zaten açmıştınız.

Konunuzun "Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları" ile ilgi ve alakası nedir ?

Aynı konuyu doğru kategori olan Bdv ye zaten açmıştınız.
Kullanmayı bilmiyordum yeni uyeyim yeni
Konudan engellemeyi nasıl öğrendiniz hemen vallahi helal olsun. Kaç senelik üyeyim, ben bu kadar hızlı çözememiştim. Gerçekten tebrikler :KK53:
Teşekkür ederim

Back
X