Sabrım tükenmek üzere

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
herkese iyi geceler kızlar.benim eski konularımdan bilenler bilio.özet geçiyim.evlenmeyi düşündüğüm biri vardı.lise mezunu diye vermedi babam.saolsun erkek arkadaşım benim için ünv başladı ve son sınıfa geçti.annemle konuştum.tamam gelsinler tanışmaya dedi babama söyliucem dedi.babamda okulu bitmeden gelmesin demiş.kızlar kaç sene oldu.gerçekten sabrım kalmadı.aramız bozulucak die korkuyorum artık sevdiğimle.yaşım küçükte deilki .32 yaşındayım ve hala babamın kaprislerini çekiyorum.ne yapıcam bilmiyorum.şeytan dioki çek git evlen

İstesinler 1 sene nişanlı kalın okul bitince evlenin?

Evlenecek imkaniniz var mi is mesela?

Eğer varsa bir emrivaki yapin su gün su satte gelecekler diyin bakalim ne diyecek..

Ayrıca arayi anneniz isterse yapabilir anne de mi istemiyor

Kukla ipi dogru soyluyor.Bence de gelsinler istesinled bir sene nisanli kalin sonrasina dugun yapin.Buna da mi hayir diyor ?

Evlenecek imkaniniz var mi is mesela?

Eğer varsa bir emrivaki yapin su gün su satte gelecekler diyin bakalim ne diyecek..

Ayrıca arayi anneniz isterse yapabilir anne de mi istemiyor
annem babamdan çekinio herzaman babamın dediği olur.annem idare et seneye söz evleniceksin dedi.ama ben 1 sene daha beklemek istemiorum.ama malesef ben çalışmıyorum.erkek arkadaşımında maddi durumu iyi ama oda çalışmıo sonuçta.ailesinden alıo.emrivaki yapsam rezil eder babam beni .vermiyorum ne geldiniz der

Babanın seni o oğlana veresi yok bence.
Bu işi annen çözer,olmadı emrivaki yapıcaksın.ille de nişanlanıcam ben evlenicem diye gözlerini korkut gerekirse.yasın 32 yahu çocuk değilsinki sana baban bekleyeceksin falan desin

Moralini Bozmak istemem ama biraz acele et hele çocuk istiyorsan biraz daha acele et zaman geçiyor

çok korkuttum neler yapmadımki.kaç kere gidicem dedim.eşyalarımı toplamaya kalktım.annem engel oldu.babamda kapıdan çıkarsan kızım deilsin dedi.çevreme rezil olucam böyle çekip gidersem.arkadaşlarım kimbilir ne derler arkamdan.

keşke evet dese.hayır dio .bıktım artık.mal gibi bütün gün oturuyorum düşünüyorum
Peki nedeni neymis cidden ? Sonucta uni okumamis demis uni okuyor bitirecek.Size soylemeyip bildigi baska bir sey mi var ? Ya da siz eve maddi olarak yardimda bulunuyorsaniz siz gidince ne yapicagini dusuneceginden evlenmenizi istemiyor olabilir

babanla oturup konuştun mu?
seni böyle yaparak ne kadar üzdüklerini güzel bir dille ifade etsen?anne/baba siz benim mtluluğumu istemiyor musunuz cümlesi kilittir genelde yumuşatır ebeveynleri..

iyi de canım sorun okuldan önce iş bence, sen 32 yaşındasın sevgilin kaç 35 mi? 30 küsür yaşındaki adam aileden harçlık alır mı? alırsa ben evlenecem diyebilir mi? evlense evini geçindirebilir mi? o evde bütün ipler kayınbabada kaynanada olmaz mı?

bence bir an önce geçerli bir iş bulsun sevgiliniz en önemlisi o...

yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi,seninle aynı durumdaydım, şuan ki eşimle 2 sene flörtün ardından evlenme kararı almıştık,eşimi babamla tanıştırdım tamam gelsinler istemeye demişti,geldiler istediler babam bir düşünelim dedi ve hala düşünüyor...karşı taraf tabii bir süre sonra cevap beklediler,babama sordum baba karşı taraf cevap bekliyor dedim,cevabım belli değilmi olmaz bu iş dedi,karşı tarafa bunu nasıl derdim yada sevgilimden nasıl ayrılırdım.tam 1 sene babamı ikna etmeye çalıştık olmadı,babam eşimin ailesini beğenmedi.

birgün canıma tak etti versende vermesende evlenicem dedim,eşimin ailesi sonra beni abimlerden tekrar istedi ve babamsız bir düğünle evlendim,ama babam ne düğünüme geldi ne de hala konuşur,8 senelik evliyim ve babam benimle hala konuşmaz,çok şükür mutluyum ama işte hep bir tarafım eksik.bizim evdede hep babamın sözü geçerdi,annem babamdan hep çekinir yani o da ikna edemedi sizin ki gibi.

demem o ki karar senin canım yani umarım baban ikna olur ama yinede seviyorum deyip evlenirsen işte o çok zor,dilerim benim yaşadıklarımı yaşamazsın ama baban benim babam gibi inatçıysa seni ebediyyen silebilir bunu da aklından çıkarma.bu arada işin ilginç tarafı babam eşimle konuşur ama benimle konuşmuyor

Herşeyi anladım da babanızın eşinizle konuşup sizinle konuşmamasına inanın bir anlam veremedim bu nasıl çelişki böyle

Herşeyi anladım da babanızın eşinizle konuşup sizinle konuşmamasına inanın bir anlam veremedim bu nasıl çelişki böyle

işte bunu bizde anlayamıyoruz;aslında şöyle babam eşimi seviyor ama ailesini beğenmediği için evlenmeme karşı çıkmıştı,benim eşimle evlenmemden ziyade versende vermesende evlenicem lafına çok içerlemiş ama ne olursa olsun mantıksız,eşimle bayramda seyranda konuşur ama öyle uzun uzun muhabbetler değil,nasılsın iyimisin tarzında ve elini öptürür ama benimle ne konuşur ne selamlaşır nede elini öptürür.

Bir arkadasimin babasida boyleyapti.yok okulu dedi bitirdi.yok isi dedi daimi girdi.ev dedi evi benim evin karsisina diktiler.en sonunda adam demez mi X memlekete kiz vermem...hahahahhaha
Cocukta kacirdi...simdi komsuyuz.....aramizda kalsin cocuk pisman evlendigine.hahahahahahhaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…