Sabrım tükenmek üzere

Aslında ailelerin baskıcı olmalarından pek hoşlanmam ama şu durumda eğer nişanlanırsanız sonradan üzülebilirsiniz bence. Ben de çok istedim okurken nişanlanayım, ama babamı ikna edemedim. Şu an düşünüyorum da iyi ki ikna olmamışlar- ki benim eşimin işi her şeyi vardı, sadece beni bekliyordu okulumu bitireyim de iş bulayım evlenelim diye, ama ailem mezun olup da işe başlamadan olmaz dediler. Onlara çok kızdım o sıralar, ama şu an anlayabiliyorum sebeplerini. Ev kurmak, aile olmak çocuk oyuncağı değilmiş hakikaten. Şimdi mezun olacak anında evleneceksiniz gibi düşünüyorsunuz ama ya hemen iş bulamazsa? Sonra üzülürsünüz neden bu kadar uzun süre nişanlı kaldım diye. Siz işinizi sağlama alın ondan sonra evlilik düşünürsünüz.

işi vardı

işi vardı okul için bıraktı.okulu başka şehirde olduğundan hem iş hem okul olmazdı.babam istemiorum dediğinde iyi bir işi vardı zaten

Keşke illa okul dediği zamanda taviz vermeseydiniz. Asıl çocuğun sabrı tükenmez inşallah.

Kim başkası için üniversite okur ya. Maşallah Kimse benim için sek sek bile atlamaz herhalde

iyi bi r işi varsa hem okur hem çalışırdı.babanız da çok sertmiş bari nişan olsun okul bitince düğün olur
yaşınızda küçük değil ki bence babanızı ikna edebilirsinz

Keşke illa okul dediği zamanda taviz vermeseydiniz. Asıl çocuğun sabrı tükenmez inşallah.

Kim başkası için üniversite okur ya. Maşallah Kimse benim için sek sek bile atlamaz herhalde
Ama burada çok tuhaf bir şey var.

Çocuk babasının parasıyla üniversite okuyor. Babası bakıyor şimdi ona..

Yaş 32.

Yani üniversite okumuş olmak için girmiş, çıkmış gibi bir şey.

Yoksa dalında iş bulabilecek mi?

Bu tür şeyler erken yaşlarda yapılırsa verim alınır diye düşünüyorum.

Belki çocuk rahatlıktan okumayı tercih etti.

Aile istemeyince çok zor hep bir tarafi yarali oluyor insanın...mutluluğu tamamlanamiyor yüzü gulse bes dakika surmuyor mutluluk...keske sevgilinz hem okuyp hem calismaya gayret etysdi daha mantikli olurdu. Allah kolaylik versin

Kaçan kızın kıymeti olmaz,bırakıp gitmeyin ailenizi.Bu kadar dayanmışsınız biraz daha bekleyiverin.1 sene için kaçmaya değer mi telli duvaklı çıkmak varken.

benim için işini bıraktı ve okuyor.bunun nesi kandırmaca anlamadım?yani açıköğretimi babam isteseydi zaten okurdu.babam kabul etmiyor arkadaşlar nie anlamal istemiosunuz

Zor bir durum. Yani 32 yaşına gelmiş hayatını kurmamış daha.

Baban üniversite okumasını istedi, işte okudu noldu?

Bir de hayatını kuracak, iş bulacak vs vs.

Ertelenen senin hayatın oldu.
evet ertelenen benim hayatım ama kimsenin umrunda deil

Kaçan kızın kıymeti olmaz,bırakıp gitmeyin ailenizi.Bu kadar dayanmışsınız biraz daha bekleyiverin.1 sene için kaçmaya değer mi telli duvaklı çıkmak varken.
kaçmayı düşünmüyorumda zaten benim yaşıma gelmiş birine kaçmak lafıda komik duruyor.kaç yaşımdayım kimse kaçmış demez bile

baya iş açığı olan bir bölümde okuyor.bilerek o bölümü seçtikki heöen atansın .hem özelde hem devlette ihtiyaç çok bu işe.önerileriniz için tşk eserim.zaten beklemekten başka çarem yok

Aile istemeyince çok zor hep bir tarafi yarali oluyor insanın...mutluluğu tamamlanamiyor yüzü gulse bes dakika surmuyor mutluluk...keske sevgilinz hem okuyp hem calismaya gayret etysdi daha mantikli olurdu. Allah kolaylik versin
saolun.okulla zor olur dedi.bende ısrar edemedim çalışması için.zaten çalışsada bana bir fatdası olmayacakki.babam o okul bitmeden evlendirmeyek bizi.

ama bende önce okurdu rahatlık isteseydi die düşünüorum.zaten rahatlık deilki onun için okumak.eziyet bu yaşta.herfün söyleniyor bana senin yüzünden çocukların arasında okuyorum die.

iyi bi r işi varsa hem okur hem çalışırdı.babanız da çok sertmiş bari nişan olsun okul bitince düğün olur
yaşınızda küçük değil ki bence babanızı ikna edebilirsinz
hem okuyup hem çalışssa babam yine vermeyecekti.babam okulu bitirmeden vermem diyor.bu durumda şimdi çalışsada çalışmasada benim için fark eden birşey yok malesef

erkek arkadaşım çok talepte bulundu babamla konuşmak için.babamda hayır görüşmiycem okusun dedi

Babanın seni vermeye pek niyeti yok gibi. Güzel bir işi olan insana üniversite şart mı koşulurmuş. Okul bitsin yüksek lisans ister baban. Sen çalışıyor musun?

Kacma falan sakın vahiba çok yanlıs en kotu aile baskasinin ailesiden iyidir kendisine.okul bitirip is bulsun bekle sende seviyrsa pes etmez.sonra is bulamaz aiemle oturucaz derse herseye karisirlarsa dusun bunlari.tamam yasimz 31 32 ama acele is iyi degildir.

Yanlis anlamazsan benim babamda universite mezunu olsun derdi ama esim ilkokul mezunu ve cok seviyor dunya gorusleri ayni
Annem esimi eve davet etmisti babamin haberi yoktu ne tepki verecegini bilmeden ya nasip dedik ama hayirli oldu sizde boyle yapsaniz belki gorunce yumusar

Babanın seni vermeye pek niyeti yok gibi. Güzel bir işi olan insana üniversite şart mı koşulurmuş. Okul bitsin yüksek lisans ister baban. Sen çalışıyor musun?
mecbur vericek.1 sene bitince yalvarsada dinlemiycem artık bunları evlenicem.ben çalışmıyorum

negüzel olmuş sizinki.ben öyle birşeye cesaret bile edemem.rezil eder babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…