herkese iyi geceler kızlar.benim eski konularımdan bilenler bilio.özet geçiyim.evlenmeyi düşündüğüm biri vardı.lise mezunu diye vermedi babam.saolsun erkek arkadaşım benim için ünv başladı ve son sınıfa geçti.annemle konuştum.tamam gelsinler tanışmaya dedi babama söyliucem dedi.babamda okulu bitmeden gelmesin demiş.kızlar kaç sene oldu.gerçekten sabrım kalmadı.aramız bozulucak die korkuyorum artık sevdiğimle.yaşım küçükte deilki .32 yaşındayım ve hala babamın kaprislerini çekiyorum.ne yapıcam bilmiyorum.şeytan dioki çek git evlen
kabul edicem ama okul bitmeden asla olmaz demiş.ben çalışmıyorum maddi katkımda yok.aksine babamdan alıorum .bildiği başka hiçbirşey olamaz çünkü daha tanışmadı sormadı bile kimdir diePeki nedeni neymis cidden ? Sonucta uni okumamis demis uni okuyor bitirecek.Size soylemeyip bildigi baska bir sey mi var ? Ya da siz eve maddi olarak yardimda bulunuyorsaniz siz gidince ne yapicagini dusuneceginden evlenmenizi istemiyor olabilir
evet konuştım güzellikle anlattım.ciddiye almadı babam.benim kriterlerim belli.okuycak işi olucak diyip durdu.hatta bir keresinde benim yaşım kaç farkındamısınız dedim.nedemek istiosun terbiyesizsin dedi banababanla oturup konuştun mu?
seni böyle yaparak ne kadar üzdüklerini güzel bir dille ifade etsen?anne/baba siz benim mtluluğumu istemiyor musunuz cümlesi kilittir genelde yumuşatır ebeveynleri..
zaten çalılıyordu ama babam okul deyince işi bırakmak zorunda kaldı.ben zaten işsizken evlenelim demiyorum.en azından okul bitene kadar nişan olsun istiyorum.ama oda yok işte.işsizken bende istemem zateniyi de canım sorun okuldan önce iş bence, sen 32 yaşındasın sevgilin kaç 35 mi? 30 küsür yaşındaki adam aileden harçlık alır mı? alırsa ben evlenecem diyebilir mi? evlense evini geçindirebilir mi? o evde bütün ipler kayınbabada kaynanada olmaz mı?
bence bir an önce geçerli bir iş bulsun sevgiliniz en önemlisi o...
evet konuştım güzellikle anlattım.ciddiye almadı babam.benim kriterlerim belli.okuycak işi olucak diyip durdu.hatta bir keresinde benim yaşım kaç farkındamısınız dedim.nedemek istiosun terbiyesizsin dedi bana
Allah yardımcın olsun canım.evet babam aynen seninki gibi.siler atar beni.kardeşlerimde benimşe görüşmez çok iyi biliyorum.o yuzden resti çekip gidemiyorum bir türlü.yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi,seninle aynı durumdaydım, şuan ki eşimle 2 sene flörtün ardından evlenme kararı almıştık,eşimi babamla tanıştırdım tamam gelsinler istemeye demişti,geldiler istediler babam bir düşünelim dedi ve hala düşünüyor...karşı taraf tabii bir süre sonra cevap beklediler,babama sordum baba karşı taraf cevap bekliyor dedim,cevabım belli değilmi olmaz bu iş dedi,karşı tarafa bunu nasıl derdim yada sevgilimden nasıl ayrılırdım.tam 1 sene babamı ikna etmeye çalıştık olmadı,babam eşimin ailesini beğenmedi.
birgün canıma tak etti versende vermesende evlenicem dedim,eşimin ailesi sonra beni abimlerden tekrar istedi ve babamsız bir düğünle evlendim,ama babam ne düğünüme geldi ne de hala konuşur,8 senelik evliyim ve babam benimle hala konuşmaz,çok şükür mutluyum ama işte hep bir tarafım eksik.bizim evdede hep babamın sözü geçerdi,annem babamdan hep çekinir yani o da ikna edemedi sizin ki gibi.
demem o ki karar senin canım yani umarım baban ikna olur ama yinede seviyorum deyip evlenirsen işte o çok zor,dilerim benim yaşadıklarımı yaşamazsın ama baban benim babam gibi inatçıysa seni ebediyyen silebilir bunu da aklından çıkarma.bu arada işin ilginç tarafı babam eşimle konuşur ama benimle konuşmuyor
bu babalar geleceğimizle oynuyorlar işte.hayret birşeyBir arkadasimin babasida boyleyapti.yok okulu dedi bitirdi.yok isi dedi daimi girdi.ev dedi evi benim evin karsisina diktiler.en sonunda adam demez mi X memlekete kiz vermem...hahahahhaha
Cocukta kacirdi...simdi komsuyuz.....aramizda kalsin cocuk pisman evlendigine.hahahahahahhaaaa.
oda 32 yaşında aynıyızSevgiliniz kac yasinda?
sanki 20 yaşındaymışım gibi davranıo.millet herkes artık neyi bekliodun evlenmiosun diolar bıktımyuh yani babanıza 32 yaşınsadınız artık bi zahmet rahat bıraksın sizi
kaç defa konuştum.olmuyor malesef.ama vazgeçmiycem tabiki.enerjim tükenmek üzere.bir yandan erkek arkadaşımı idare ediorum bunlardan haberi yok.nasıl diyim babam tanışmak istemio die.okadar okul okudu bu yaşta okulmu olur?Önce yüzümde bir gülümseme oluştu sonra hüzünlendim. Hayırlı işleri çok bekletmemek lazım. Ben çevremdeki insanlara göre erken evlendim, yani üni bitti hemen evlendim. Bir kaç ay sonra aniden babamı kaybettik. Bazen eşime söylerim, keşke 1 yıl daha bekleseydik, işe girerdim öyle evlenirdik diye. Babana nasip olmazdı o zamanda, iyi ki evlendik der. Dünya hali ne olacağını bilemeyiz ki... Erkek arkadaşınız ne güzel sizin için üni kazanmış, birde son sene. Babanızla karşılıklı konuşun, açık açık. Araya annenizi sokmayın, siz konuşun...
işi gücü iyiydi gayet.babam memur deil bı iflas eder dedi.ünv mezunu deil ne hakt ediceksiniz vermem seni demişti.tek kızları ben deilim.kız kardeşim var.o evlendi 5 sene oldu.onuda süründürdü ama o şanslıydı.eşi hemen tivareti bırakıp devlete geçti babamda verdi.ama o evlendiğinde 25 ti .ben 32 yimtek kızları siz misiniz ? acaba evden gideceğiniz durumuna mı katlanamayacak babanız ? siz üni. mezunu musunuz ? neden illa üni mezunu olmasını istedi babanız çünkü işi gücü iyiyse (üni öncesi) olabilirdi .
ben halkla ilişkiler mezunuyum.doğru düzgün iş bulamadım yani eve uzak ve verdikleri paraya degmiyor.bende çalışmak istiyorum ama bulamadım işte.bütün gün bunları düşünüyorum kafamdan atamıyorumBu kadar zaman sabretmissin 1 sene daha bekle
1 sene nisanli kalacagina nisan dugun bir arada yaparsiniz ayni kapiya cikar
Buyutme bence.baban da kendisi icin degil senin iyiligin icin istiyor.
Calismadigini soylemissin. Sen ne mezunusun? Ve neden calismiyorsun?
Eger is bulma sikintin yoksa gir calis. Kafan mesgul olacagi icin cokta takmamis olursun.
Ayrica kacmayi falan da aklindan cikar. Kacarak kendine en buyuk kotulugu yaparsin
Bence senin evlenmekten önce daha önemli bir sorunun var.Sevgilin ÇALIŞMIYOR.annem babamdan çekinio herzaman babamın dediği olur.annem idare et seneye söz evleniceksin dedi.ama ben 1 sene daha beklemek istemiorum.ama malesef ben çalışmıyorum.erkek arkadaşımında maddi durumu iyi ama oda çalışmıo sonuçta.ailesinden alıo.emrivaki yapsam rezil eder babam beni .vermiyorum ne geldiniz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?