Sabrım tükenmek üzere

Sevgilinizin sabrina hayran kaldim , cogu insan sirf Ailesi istiyor diye bukadar.fedakarlik yapmaz ...

Ailenin sorunu ne anlamadim, en azindan tanissinlar istemeye gelsinler nisan söz her neyse yapilir , bu surec zaten uzun suruyor .. bir yil dedigin o surecle gecer , ailen seni oyaliyor gibime geldi ...

Cocukta degilsiniz yasiniz olgun bir yasta bence ailenizle konusun tam olarak ne istiyolar ogrenin okul bitikten sonra baska bahanelerle durmasinlar karsinizda..

Cok gicik bir babaniz ve gercekten sizi seven bir sevgiliniz var. Bence tepkinizi gosterin yasim geldi felan diyin. Sevgilinde masallah takdir ettim baya sabirliymis. Insalllah cok mutlu olursunuz..

Önce yüzümde bir gülümseme oluştu sonra hüzünlendim. Hayırlı işleri çok bekletmemek lazım. Ben çevremdeki insanlara göre erken evlendim, yani üni bitti hemen evlendim. Bir kaç ay sonra aniden babamı kaybettik. Bazen eşime söylerim, keşke 1 yıl daha bekleseydik, işe girerdim öyle evlenirdik diye. Babana nasip olmazdı o zamanda, iyi ki evlendik der. Dünya hali ne olacağını bilemeyiz ki... Erkek arkadaşınız ne güzel sizin için üni kazanmış, birde son sene. Babanızla karşılıklı konuşun, açık açık. Araya annenizi sokmayın, siz konuşun...

Peki nedeni neymis cidden ? Sonucta uni okumamis demis uni okuyor bitirecek.Size soylemeyip bildigi baska bir sey mi var ? Ya da siz eve maddi olarak yardimda bulunuyorsaniz siz gidince ne yapicagini dusuneceginden evlenmenizi istemiyor olabilir
kabul edicem ama okul bitmeden asla olmaz demiş.ben çalışmıyorum maddi katkımda yok.aksine babamdan alıorum .bildiği başka hiçbirşey olamaz çünkü daha tanışmadı sormadı bile kimdir die

babanla oturup konuştun mu?
seni böyle yaparak ne kadar üzdüklerini güzel bir dille ifade etsen?anne/baba siz benim mtluluğumu istemiyor musunuz cümlesi kilittir genelde yumuşatır ebeveynleri..
evet konuştım güzellikle anlattım.ciddiye almadı babam.benim kriterlerim belli.okuycak işi olucak diyip durdu.hatta bir keresinde benim yaşım kaç farkındamısınız dedim.nedemek istiosun terbiyesizsin dedi bana

zaten çalılıyordu ama babam okul deyince işi bırakmak zorunda kaldı.ben zaten işsizken evlenelim demiyorum.en azından okul bitene kadar nişan olsun istiyorum.ama oda yok işte.işsizken bende istemem zaten

evet konuştım güzellikle anlattım.ciddiye almadı babam.benim kriterlerim belli.okuycak işi olucak diyip durdu.hatta bir keresinde benim yaşım kaç farkındamısınız dedim.nedemek istiosun terbiyesizsin dedi bana

tek kızları siz misiniz ? acaba evden gideceğiniz durumuna mı katlanamayacak babanız ? siz üni. mezunu musunuz ? neden illa üni mezunu olmasını istedi babanız çünkü işi gücü iyiyse (üni öncesi) olabilirdi .

Allah yardımcın olsun canım.evet babam aynen seninki gibi.siler atar beni.kardeşlerimde benimşe görüşmez çok iyi biliyorum.o yuzden resti çekip gidemiyorum bir türlü.

bu babalar geleceğimizle oynuyorlar işte.hayret birşey

kaç defa konuştum.olmuyor malesef.ama vazgeçmiycem tabiki.enerjim tükenmek üzere.bir yandan erkek arkadaşımı idare ediorum bunlardan haberi yok.nasıl diyim babam tanışmak istemio die.okadar okul okudu bu yaşta okulmu olur?

işi gücü iyiydi gayet.babam memur deil bı iflas eder dedi.ünv mezunu deil ne hakt ediceksiniz vermem seni demişti.tek kızları ben deilim.kız kardeşim var.o evlendi 5 sene oldu.onuda süründürdü ama o şanslıydı.eşi hemen tivareti bırakıp devlete geçti babamda verdi.ama o evlendiğinde 25 ti .ben 32 yim

Bu kadar zaman sabretmissin 1 sene daha bekle
1 sene nisanli kalacagina nisan dugun bir arada yaparsiniz ayni kapiya cikar
Buyutme bence.baban da kendisi icin degil senin iyiligin icin istiyor.
Calismadigini soylemissin. Sen ne mezunusun? Ve neden calismiyorsun?
Eger is bulma sikintin yoksa gir calis. Kafan mesgul olacagi icin cokta takmamis olursun.
Ayrica kacmayi falan da aklindan cikar. Kacarak kendine en buyuk kotulugu yaparsin

turşusunu kurmak deyimi resmen gerçek oluyor baban neyin peşinde..bir tahminde bulunayım çalışıp eve maaşını mı veriyorsun sen.

sen 32 yaşındaysan erkek arkadaşın da min.32 yaşında olabilir hadi küçük diyelim 30 yaşında olsun..
adam bildiğin kazık kadar ve anne babasından mı geçiniyor..
babanın bi bildiği varmış demek ki..
bence kesinlikle kaçarak evlenme inan çok pişman olabilirsin..
30 yaşını geçmiş bi erkek eli ekmek tutmuyorsa nasıl geçinmeyi planlıyorsunuz evlendikten sonrada çalışmaz o adam bu defada senden para bekler..

ben halkla ilişkiler mezunuyum.doğru düzgün iş bulamadım yani eve uzak ve verdikleri paraya degmiyor.bende çalışmak istiyorum ama bulamadım işte.bütün gün bunları düşünüyorum kafamdan atamıyorum

Bence senin evlenmekten önce daha önemli bir sorunun var.Sevgilin ÇALIŞMIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…