Sabrım tükenmek üzere

oda 32 yaşında.iyi bir işi vardı zaten.ama babam okul die tutturunca ilten ayrılmak zorunda kaldı.ikisini bir arada yürütemezdi.o yuzden babasının parasını kullanıyor mecburen.sanırım konumu tamamen okumadınız.

biliyorum .çocuğum olmaz diyese korkuyorum zaten.resmen orta yaşa gelmek üzereyim ve hala babam beni yönetiyor.

Beni 32 yaşıma kadar yönetti. Annem psikolog doktor güya ama bize zerre faydası olmadı. Gençliğim baskıyla heba oldu. Yapmayın kırın bu zinciri..

Ben bir şeyi merak ettim. Üniversiteyi bitirince bölümü ile ilgil bir iş mi yapacak yoksa eski işine mi dönecek?

Anlamadığım bir şey var. Bu insan senin için üniversite okuyor öyle mi?

Yaşı minimum 32 o zaman. Yeni başladı yani.

Bir de baban iş bulma serüveni tamamlasın diyecek..

Geçimini ne ile yapıyordu peki?

Özel üniversite mi?

Beni 32 yaşıma kadar yönetti. Annem psikolog doktor güya ama bize zerre faydası olmadı. Gençliğim baskıyla heba oldu. Yapmayın kırın bu zinciri..
Bu çok doğru. Benim annem de psikopat derecede derse düşkündü. 4 kardeşiz hepimiz okuduk. Ama annem 40 derece ateşli olsak bizi okula gönderirdi. Hiç unutmam sarılık olmuştum lisede, geçmeden okula göndermişti beni.

Ama öyle bir psikoloji veriyor ki ben de “kesin gitmem lazım” diye düşünüyorum.

Belki ders konusunda annemden etkilendim şimdi kızım 4 yaşında bir sürü aktivite kitabı alıyorum. Kızım annemin yanında Ankara’da yavrum bana telefonda diyor ki: anne bugün hiç matematik yapamadım, parka gittik.

Vahibacım birbirinizi seviyrsaniz az daha sabredin.Benim bbamda cok katidir bende 32 yasima girecegim tavri cocuga konusur gibi isine gelince buyuk gibi..O seni seviyorsa birakmaz allah izin verrse kaderde varsa kimse ayramaz rahat ol dusuncelerini duygularini biraz rahat birak sikma kendini..Karsindaki kisi is bulsun once sende ara bu sure zarfinda 1 yil nedir ki bu kadar bekledin degil mi

canım ayrımısın kızınla niye ankarada

canım ayrımısın kızınla niye ankarada
Canım babam vefat ettikten sonra annem kardeşimin yanına taşındı Ankara’ya. Zaten bizim için gelmişlerdi buraya.

Ben de senelik iznimi orada kullandım. 1 haftadır kızım annemle Ankara’da. Ben de cumadan gidiyorum ptesi sabah 4 falan dönüyorum. Okul açılana kadar bu düzende devam edeceğiz. Sonrası muamma.

Ben olsam kacmistim valla

kıyamam sana ya allah kolaylık versin çok zor olmalı gece yanında olmaması okullara az kaldı ama sabredin bakalım

kıyamam sana ya allah kolaylık versin çok zor olmalı gece yanında olmaması okullara az kaldı ama sabredin bakalım
Aslında vicdanım çok rahat. Burada yapabileceği hiçbir şey yok. Yani buraya getirip çocuğu kendi egolarım için eve bağlamak ne kadar doğru?

Annem olmasa zaten mümkün değil bırakamam. Hatta bırakabileceğimi sanmıyordum ta ki iznimi orada geçirene kadar.

Annem her gün bir yere götürüyor onu; bir gün havuza, bir gün tiyatroya, parklar.., teleferik macerası yapıyorlar, akvaryuma gidiyorlar… ufku genişliyor. Ben de cumaları iple çekiyorum artık. Dolu dolu geçiriyoruz.

yaşı 32.özel ünv de son sınıf okuyor.okuldan önce zaten çalışıodu.şu an çalışmadığı için babası bakıyor

fountaincim haklısın sabretmem lazım ama tükenmiş gibi hissediyorum.

evet haklısınız.ama ben sadece nişan olsun adı konsun istiyorum.yani zaten okul bitip işe girmeden evlenmiycezki
Güzelim nişanlın 32 yaşında.İşe giremediği için çalışmamazlık yapmıyor.Senin dediğine göre babasının durumu iyi olduğu için çalışmıyor.Şimdi dünyada bu kadar çalışan insan durumu kötü diye mi çalışıyor.Çalışmayan erkek olur mu.Diyorsun ki,çok iyi işi vardı,ünşiversite okumak için işini bıraktı.Yahu yapma etme.Aşk gözünü kör etmiş senin.32 yaşına gelmiş koca adam,iş güç sahibi adam işini bırakıp üniversite mi okur Allah aşkına.Bu kadar insan hem açıköğretimden bitiriyor üniversiteyi,hem çalışıyor.Kendini kandırma tatlım.Yazık edersin kendine.Sorumsuz,bu yaşa kadar,bi baltaya sap olamamış adamdan kocalık bekleme.Ailenin de bir bildiği vardır elbet.Tabiki bugün kapıyı çekip gidebilirsin.Ama hep boynun bükük kalır.Hem kendi ailene hem kocanın ailesine karşı.Babam katı diyorsun.Affetmez seni.Affetse de içindeki yra kapanmaz.Bunun adı konsa ne olur konmasa ne.Sakın kayınpederin zengin diye onun parasına güvenme.Parayı veren düdüğü çalar.Her işinize evliliğinize burnunu sokma hakkını da verirsin onlara.

yaşı 32.özel ünv de son sınıf okuyor.okuldan önce zaten çalışıodu.şu an çalışmadığı için babası bakıyor
Zor bir durum. Yani 32 yaşına gelmiş hayatını kurmamış daha.

Baban üniversite okumasını istedi, işte okudu noldu?

Bir de hayatını kuracak, iş bulacak vs vs.

Ertelenen senin hayatın oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…