yok canım çalışmıyorum.benim babamın katı kuralları var hep onun dediği olsun isterturşusunu kurmak deyimi resmen gerçek oluyor baban neyin peşinde..bir tahminde bulunayım çalışıp eve maaşını mı veriyorsun sen.
evet haklısınız.ama ben sadece nişan olsun adı konsun istiyorum.yani zaten okul bitip işe girmeden evlenmiycezkiBence senin evlenmekten önce daha önemli bir sorunun var.Sevgilin ÇALIŞMIYOR.
oda 32 yaşında.iyi bir işi vardı zaten.ama babam okul die tutturunca ilten ayrılmak zorunda kaldı.ikisini bir arada yürütemezdi.o yuzden babasının parasını kullanıyor mecburen.sanırım konumu tamamen okumadınız.sen 32 yaşındaysan erkek arkadaşın da min.32 yaşında olabilir hadi küçük diyelim 30 yaşında olsun..
adam bildiğin kazık kadar ve anne babasından mı geçiniyor..
babanın bi bildiği varmış demek ki..
bence kesinlikle kaçarak evlenme inan çok pişman olabilirsin..
30 yaşını geçmiş bi erkek eli ekmek tutmuyorsa nasıl geçinmeyi planlıyorsunuz evlendikten sonrada çalışmaz o adam bu defada senden para bekler..
katılıyorum30 kusur yasinda hala universite okuyan issiz gucsuz ve hala ailesinden harclik alan bi'adami baban damat olarak istemeyebilir. Bence de cok mantikli.
biliyorum .çocuğum olmaz diyese korkuyorum zaten.resmen orta yaşa gelmek üzereyim ve hala babam beni yönetiyor.
oda 32 yaşında.iyi bir işi vardı zaten.ama babam okul die tutturunca ilten ayrılmak zorunda kaldı.ikisini bir arada yürütemezdi.o yuzden babasının parasını kullanıyor mecburen.sanırım konumu tamamen okumadınız.
Anlamadığım bir şey var. Bu insan senin için üniversite okuyor öyle mi?herkese iyi geceler kızlar.benim eski konularımdan bilenler bilio.özet geçiyim.evlenmeyi düşündüğüm biri vardı.lise mezunu diye vermedi babam.saolsun erkek arkadaşım benim için ünv başladı ve son sınıfa geçti.annemle konuştum.tamam gelsinler tanışmaya dedi babama söyliucem dedi.babamda okulu bitmeden gelmesin demiş.kızlar kaç sene oldu.gerçekten sabrım kalmadı.aramız bozulucak die korkuyorum artık sevdiğimle.yaşım küçükte deilki .32 yaşındayım ve hala babamın kaprislerini çekiyorum.ne yapıcam bilmiyorum.şeytan dioki çek git evlen
Bu çok doğru. Benim annem de psikopat derecede derse düşkündü. 4 kardeşiz hepimiz okuduk. Ama annem 40 derece ateşli olsak bizi okula gönderirdi. Hiç unutmam sarılık olmuştum lisede, geçmeden okula göndermişti beni.Beni 32 yaşıma kadar yönetti. Annem psikolog doktor güya ama bize zerre faydası olmadı. Gençliğim baskıyla heba oldu. Yapmayın kırın bu zinciri..
canım ayrımısın kızınla niye ankaradaBu çok doğru. Benim annem de psikopat derecede derse düşkündü. 4 kardeşiz hepimiz okuduk. Ama annem 40 derece ateşli olsak bizi okula gönderirdi. Hiç unutmam sarılık olmuştum lisede, geçmeden okula göndermişti beni.
Ama öyle bir psikoloji veriyor ki ben de “kesin gitmem lazım” diye düşünüyorum.
Belki ders konusunda annemden etkilendim şimdi kızım 4 yaşında bir sürü aktivite kitabı alıyorum. Kızım annemin yanında Ankara’da yavrum bana telefonda diyor ki: anne bugün hiç matematik yapamadım, parka gittik.
Canım babam vefat ettikten sonra annem kardeşimin yanına taşındı Ankara’ya. Zaten bizim için gelmişlerdi buraya.canım ayrımısın kızınla niye ankarada
kıyamam sana ya allah kolaylık versin çok zor olmalı gece yanında olmaması okullara az kaldı ama sabredin bakalımCanım babam vefat ettikten sonra annem kardeşimin yanına taşındı Ankara’ya. Zaten bizim için gelmişlerdi buraya.
Ben de senelik iznimi orada kullandım. 1 haftadır kızım annemle Ankara’da. Ben de cumadan gidiyorum ptesi sabah 4 falan dönüyorum. Okul açılana kadar bu düzende devam edeceğiz. Sonrası muamma.
Aslında vicdanım çok rahat. Burada yapabileceği hiçbir şey yok. Yani buraya getirip çocuğu kendi egolarım için eve bağlamak ne kadar doğru?kıyamam sana ya allah kolaylık versin çok zor olmalı gece yanında olmaması okullara az kaldı ama sabredin bakalım
işi vardı okul için bıraktı.okulu başka şehirde olduğundan hem iş hem okul olmazdı.babam istemiorum dediğinde iyi bir işi vardı zatenkatılıyorum
üzüldüm senin içinde.bıktım zaten artık olacağı oBeni 32 yaşıma kadar yönetti. Annem psikolog doktor güya ama bize zerre faydası olmadı. Gençliğim baskıyla heba oldu. Yapmayın kırın bu zinciri..
yaşı 32.özel ünv de son sınıf okuyor.okuldan önce zaten çalışıodu.şu an çalışmadığı için babası bakıyorAnlamadığım bir şey var. Bu insan senin için üniversite okuyor öyle mi?
Yaşı minimum 32 o zaman. Yeni başladı yani.
Bir de baban iş bulma serüveni tamamlasın diyecek..
Geçimini ne ile yapıyordu peki?
Özel üniversite mi?
fountaincim haklısın sabretmem lazım ama tükenmiş gibi hissediyorum.Vahibacım birbirinizi seviyrsaniz az daha sabredin.Benim bbamda cok katidir bende 32 yasima girecegim tavri cocuga konusur gibi isine gelince buyuk gibi..O seni seviyorsa birakmaz allah izin verrse kaderde varsa kimse ayramaz rahat ol dusuncelerini duygularini biraz rahat birak sikma kendini..Karsindaki kisi is bulsun once sende ara bu sure zarfinda 1 yil nedir ki bu kadar bekledin degil mi
Güzelim nişanlın 32 yaşında.İşe giremediği için çalışmamazlık yapmıyor.Senin dediğine göre babasının durumu iyi olduğu için çalışmıyor.Şimdi dünyada bu kadar çalışan insan durumu kötü diye mi çalışıyor.Çalışmayan erkek olur mu.Diyorsun ki,çok iyi işi vardı,ünşiversite okumak için işini bıraktı.Yahu yapma etme.Aşk gözünü kör etmiş senin.32 yaşına gelmiş koca adam,iş güç sahibi adam işini bırakıp üniversite mi okur Allah aşkına.Bu kadar insan hem açıköğretimden bitiriyor üniversiteyi,hem çalışıyor.Kendini kandırma tatlım.Yazık edersin kendine.Sorumsuz,bu yaşa kadar,bi baltaya sap olamamış adamdan kocalık bekleme.Ailenin de bir bildiği vardır elbet.Tabiki bugün kapıyı çekip gidebilirsin.Ama hep boynun bükük kalır.Hem kendi ailene hem kocanın ailesine karşı.Babam katı diyorsun.Affetmez seni.Affetse de içindeki yra kapanmaz.Bunun adı konsa ne olur konmasa ne.Sakın kayınpederin zengin diye onun parasına güvenme.Parayı veren düdüğü çalar.Her işinize evliliğinize burnunu sokma hakkını da verirsin onlara.evet haklısınız.ama ben sadece nişan olsun adı konsun istiyorum.yani zaten okul bitip işe girmeden evlenmiycezki
Zor bir durum. Yani 32 yaşına gelmiş hayatını kurmamış daha.yaşı 32.özel ünv de son sınıf okuyor.okuldan önce zaten çalışıodu.şu an çalışmadığı için babası bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?