Sabrımı sınayan kp

Ama koskoca ev hemde çoğu borcu eşim ödemişken nasıl bırakıp gidelim evi.Ki sıfırdan başlayacak durumumuz yok benim küçük kızım var çalışamıyorum şuanlık.Yoksa bir dakika durmaz herşeye sıfırdan başlamak isterdim yeterki kendi evim olsun diye
Haklısınızda, adam huzur vermemeye devam ederse, ne yapacaksınız. Öylece devam edemezsiniz.
Bırakın bunları eşiniz düşünsün. Bence siz zaten yeteri kadar fedakarlık yapıyorsunuz.

Ya parayı harcayıp yine yanımıza gelirse diye korkuyorum
Bir kere siz istiyorsunuz diye kayınbabanız evini size sattirmaz..

Hadi sizde emek verin de kendi evinizi kendiniz alın..
Daha 2.5 yıl olmuş geleli nasılda kolay insanların emeklerinin üzerine konuyorsunuz.

O zaman başliğinizin adını değiştirin..Çünkü siz kayınbabanızın sabrını sınıyorsunuz .ve çok yaman gördüm sizi ama böyle o evde hiç mutlu olmayacaksınız.

Eşinize de bu ev senin diye gaz verirseniz tadınız hic olmayacak .
Bunu ben değil eşimde söylüyor babasına.Yarısı benim yarısı senin diye.Eşimi bu zamana kadar babası konusunda hiç gazlamadım gazlamamda sonuçta benimde babam var.Ben kendi açımdan sorunumu dile getirdim

Ne güzel 75 yaşında tek yaşıyor e darısı benim kpnin başına😄 Eşimede söylicem bunu babandan yaşlı adamlar tek yaşıyor diye
İyi de siz bunu ilk defa mi duydunuz omrunuzde ?
Benim de dedem tek yasiyordu , kanser hastasiydi , tum cocuklari birlesip bakici tutmustu yatili bakicisi vardi omrunun son bir senesinde
İnsanlar yanliz yasar , normali bu , anormal olan sizin yaptiginiz

en mantiklisi ayni binada iki ayri ev tutmak. Evi ayirinca tamamen bagi koparcak deilsiniz, gelip gitmekte sana kolay olsun. En azindan vicdanen de rahat olursun. Kapilari ayirdimi misafir olursun. Baba madem boyle dedin ayni binada ayri oturalim, senide yalniz birakmamis oluruz deyin. Tamamen istenmedigini dusunmesin. Boylelikle kirginlikta olmaz. Yaslilik psikolojisi yada eslerden birini kaybedenin psikolojisi baska.. Tabiri caizse ocagi söndü olarak goruolar. Tüm duzeni gidio, baskasinin duzeninde kalio, o yuzden hep kendilerini fazlalik gormeleri, acaba beni istemiolar mi yukmuyum die dusunmeleri. Siniride bu yuzden bence

Bunu ben değil eşimde söylüyor babasına.Yarısı benim yarısı senin diye.Eşimi bu zamana kadar babası konusunda hiç gazlamadım gazlamamda sonuçta benimde babam var.Ben kendi açımdan sorunumu dile getirdim
Zaten anne babanın yaptığı zamanı gelince çocuğuna kalıyor. Ne bu acele

Kp demek hanımına da çektirmiş ki kadın uzun yaşamamış
Huysuz yaşlı, rahatına düşkün, egoist tabi en iyisi evden gitmesi çünkü huzur vermiyor bence adamın ruhu hasta gibi, bu bir ruh doktoruna götürmeli, adıl derdini öğrenmeli
Gerçek anca orada aydınlanır bu kp çocukluğu nasıl geçmiş merak ettim

Bi an dedem mezardan kalktı da bizimle yaşıyor yine diye düşündüm.
Dedemde aynı böyleydi. Elden ayaktan düşse de annemle uğraştı artık öldüğü için çok şükür diyecek hale gelmiştik(allah affetsin)
Bence fırsatınız varken ayırın evleri yoksa bu problemler çözülmediği gibi daha da ileriye gidebilir harekelerinde.
Elden ayaktan düşünce gelir ona yapacak biley yok ama elden ayaktan düşeceğinin garantisi de yok ki? Belli bi anda ölecek? Bu fikire kapılıp geri gelemyecek yaşlarınızı sinir stres ile geçirmeyin

Bi an dedem mezardan kalktı da bizimle yaşıyor yine diye düşündüm.
Dedemde aynı böyleydi. Elden ayaktan düşse de annemle uğraştı artık öldüğü için çok şükür diyecek hale gelmiştik(allah affetsin)
Bence fırsatınız varken ayırın evleri yoksa bu problemler çözülmediği gibi daha da ileriye gidebilir harekelerinde.
Elden ayaktan düşünce gelir ona yapacak biley yok ama elden ayaktan düşeceğinin garantisi de yok ki? Belli bi anda ölecek? Bu fikire kapılıp geri gelemyecek yaşlarınızı sinir stres ile geçirmeyin
Zaten sadece hakaretle kalmamıştı üstümede yürümüştü daha ileriside olabilir bazı geceler tek kalıyorum kızım ve ben bide kp.Korkuyorum valla gelir bişey yapar diye.Kapılar eski kilitte yok dua edip uyuyorum mecbur.Böyle giderse heran bişey olacak stresinden kafayı yerim zaten

Back
X