Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Herkese hayırlı ramazanlar inşallah..

Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..

Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?

Anormal olan senin ayda bir konu acman ve adamı oldugu gibi kabul etmemem. Elindeki malzeme bu ya kabul edeceksin yada en güzel zamanlarınızı kavga ederek gecireceksin ya da ayrılıp yoluna bakacaksın. Cidden bir karar ver artık gençliğinize yazık ya da sizin iletişim tarzınız bu
Kolay gelsin ikinize de

bunun üzerine ne diyebiliriz ki? cevabı biliyorsunuz anormal bir şey yok sadece eşiniz evrimini tamamlayamamış.

Sözleri çok ağır, yumuşak tatlı dil yok.
Bir insana namus yoksunu tarzı bir şey demek hele ki eşine nasıl dili varır insanın..
Namussuz bir insan isem yanımda nasıl kalabiliyor..
Bu sözü ilk değil, 2 veya 3.
Ve artık çok daha fazla kırıyor..

ama işte diyorum adam evrimini tamamlayamamış ki,yazık primat daha o bence insan değil. siz de seviyormuşsunuz ama ne yapalım? boşan desek olmaz o zaman ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin demişler. ki ben bu adama tepki gösterdiğiniz zaman şiddet de göreceğinizi düşünüyorum.

Kendisine de bunu söyleyin. Namussuz olduğunuzu düşünüyorsa nikâhı altında tutmasın daha fazla

Siz evcil hayvani ya da esyasi misiniz ki 'yaninda dolastiran, ve nasil dolasacagindan esinizin sorumlu oldugu' biri olasiniz?
Sevmeyin, bu zihniyeti. Katlanmayin. Hayatiniza almayin. Her dedigine he he demeyin. Hatta mumkunse uremesine izin vermeyin ki azalarak bitsinler.

Dip not: Basima geldi, ayni dediklerimi yaptim.

Öyle bir durumda sevgi vs hiçbir şey gözüm görmez, bunu çok iyi biliyor..
Bana bir defa el kaldırırsa bu olayın nerede biteceğini çok ama çok iyi biliyor..

Bunu tartışmak veya sizi üzmek için söylemiyorum. Ama cidden ne söylenmesini bekliyorsunuz. Seviyorsanız katlanın eşinizdir tabi ezer de hakaret de eder falan mı denecek size?

Buradan size gelecek tek tavsiye her normal insanın hakettiği gibi muamele görmeniz için ayrılmanız olacaktır.Ama siz Allah kahretsin ki seviyorum diyorsanız Allah kahretsin ki katlanın bu eziyete o zaman.

Böyle adamların var olma sebebi nedir ya nereye gitti adam gibi adamlar aslında ben dizilere de kızıyorum kim paramparça cihani görüp yanındaki okulu ister ki

Hayır..
Yarın kendim yaparım alışverişi dedim ve eve yürüdüm..
Konuşmuyoruz şuan.
Sıkı bir ders vermeniz gerekir. Geri adım atmayın. Amacı sizin gardinizi düşürmek. İlk kıyafet baskısıyla başlar. En son izinsiz konuşamaz hale gelirsiniz. Hiç memnun olmazlar. Özür dileyene kadar tavrinizi koruyun bence.

Hayır, ben 26 yaşında bir insanım, nerde nasıl giyinmesi nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biriyim ( öyle olduğumu sanıyorum)
Gayet normal sıradan bir insanın giydiği tarzda bir Kayadere üzerimdeki,kimsenin ne dikkatini çekecek ne dönüp bakacağı.
Yanımdaki insan bunu bu kadar abartıyorsa ben mi yanlış düşünüyorum diyorum..
Aklı mı kot diyorum..
Olayları mukayese edemiyorum artık. Bu kıyafet yüzünden olan ilk tartışma değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…