- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Allah kahretsin ki seviyorum..
bunun üzerine ne diyebiliriz ki? cevabı biliyorsunuz anormal bir şey yok sadece eşiniz evrimini tamamlayamamış.
Sözleri çok ağır, yumuşak tatlı dil yok.
Bir insana namus yoksunu tarzı bir şey demek hele ki eşine nasıl dili varır insanın..
Namussuz bir insan isem yanımda nasıl kalabiliyor..
Bu sözü ilk değil, 2 veya 3.
Ve artık çok daha fazla kırıyor..
Kendisine de bunu söyleyin. Namussuz olduğunuzu düşünüyorsa nikâhı altında tutmasın daha fazlaSözleri çok ağır, yumuşak tatlı dil yok.
Bir insana namus yoksunu tarzı bir şey demek hele ki eşine nasıl dili varır insanın..
Namussuz bir insan isem yanımda nasıl kalabiliyor..
Bu sözü ilk değil, 2 veya 3.
Ve artık çok daha fazla kırıyor..
Böyle bir adamla aynı hayatı paylaşmanız. Bu laflardan sonra alışverişi yaptınız mı yani? Öylece güne devam ettiyseniz daha çok laflar isitirsiniz.
Kendisine de bunu söyleyin. Namussuz olduğunuzu düşünüyorsa nikâhı altında tutmasın daha fazla
ama işte diyorum adam evrimini tamamlayamamış ki,yazık primat daha o bence insan değil. siz de seviyormuşsunuz ama ne yapalım? boşan desek olmaz o zaman ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin demişler. ki ben bu adama tepki gösterdiğiniz zaman şiddet de göreceğinizi düşünüyorum.
Sıkı bir ders vermeniz gerekir. Geri adım atmayın. Amacı sizin gardinizi düşürmek. İlk kıyafet baskısıyla başlar. En son izinsiz konuşamaz hale gelirsiniz. Hiç memnun olmazlar. Özür dileyene kadar tavrinizi koruyun bence.Hayır..
Yarın kendim yaparım alışverişi dedim ve eve yürüdüm..
Konuşmuyoruz şuan.
Bunu tartışmak veya sizi üzmek için söylemiyorum. Ama cidden ne söylenmesini bekliyorsunuz. Seviyorsanız katlanın eşinizdir tabi ezer de hakaret de eder falan mı denecek size?
Buradan size gelecek tek tavsiye her normal insanın hakettiği gibi muamele görmeniz için ayrılmanız olacaktır.Ama siz Allah kahretsin ki seviyorum diyorsanız Allah kahretsin ki katlanın bu eziyete o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?