Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

Haklısınız.
Şuan nasılsınız , tekrar evlendiniz mi? Nasıl ir hayatınız var şuan ?

anormal olan eşiniz degil sizın hala seviyor olmanız...ne demişler sevgi herseyı halleder...ozaman sorun ne.

Keske sana istediğini söyleyebilsek ama kocan değişmeyecek. Boyle kabul edeceksen edeceksin ya da gideceksin. Ne kadar dik başlıyım desen de sürekli psikoljik şiddete maruz kalırsan ne özgüven kalır ne cesaret. Fiziksel şiddetten cok daha önemli bence.
Bende çoğu soruna rağmen seviyordum ama birçok şeyi yasayınca sevgim azalarak bitti. İnş artık mutlu olursunuz.

Haklısınız..
Ben sabit fikirli bir insan değilim, karşımdaki rahatsız oluyorsa bir şeylerden kendimi değiştirmeye çalışırım..
Ama bu konunun ardı arkası kesilmiyor.
Kalçamı kapatıyorum, önüne takıyor, önünü kapatıyorum pantolonumun rengine takıyor.
Ya bir insan biraz rahat bırakılır, seçimlerine saygı duyulur..
Ha çok absürt giyinirsem uyarır, ben de derim ki tamam .
Ama değil, ben kendimce haksız olduğumu düşünmüyorum.
Bu kafayla giderse ki gidecek, bu evliliğin ömrü uzun değil.
Ve o bunun farkında değil..

Bidahakine siz ona yapacaksınız .Totonu ört ,önün belli oluyor ,kaslı kollarına her an bir kadın atlayabilir ,katil mi olayım ,ne biçim erkeksin gösteriye mi çıktın falan filan ,aranıyorsun ,birde cıkmadan üstüne kalın bir ceket verin.
En sonda napiym çok seviyorum deyip noktayı koyun

Haklısınız.
Şuan nasılsınız , tekrar evlendiniz mi? Nasıl ir hayatınız var şuan ?

Evet evlendim tekrar ama psikolojik olarak yıpranmışlığımın uzun süre etkisinden kurtulamadım öyle bir insanla yaşamak oldukça zor hep bir huzursuzluk acaba bu sefer neye takacak düşüncesi

güzel taktik

Esine boyle davranan biri nasil hala sevilir ki ?? Ilginc

Anormal olan bu hadsiz, terbiyesiz ve aşağılık kompleksliyi hala seviyor ve evli oluşunuz..

"Ben namussuzsam sen yanımda ne oluyorsun o zaman?" demediniz tabi ki. Diyemezsiniz çünkü seviyorsunuz..

güzelim ne kadar seversen sev, kendini ve duruşunu hiç bir zaman ezdirme. sen dik durursan öküzlüğüne çeki düzen verecek ya da ipleri koparacak.

sevmeyi nasıl başarıyosunuz böyle adamları, anlamıyorum ben. hiç yahu ben napıyorum demiyo musunuz kendi kendinize? namus şeref haysiyet; giydiğiniz bi v yaka tişortle mi ayak altına alınıyor? koca diye aynı yatağı paylaştığınız adama bi bakın...

şimdi herkesin hayata bakışı giyimi vs farklıdır. Kimisi mini etek giyer, kimisi daha kapalı giyinir. İki düşünceyi de yargılayamayız. Önemli olan, hayata yaklaşımı yakın insanların aynı hayatı paylaşmasıdır bana göre.

İşte evlenene dek böyle değildi diyeceğim inanmayacaksınız..
Kıyafetlerime en ufak bir müdahalesi yoktu..
Olsa biliyordu ki çekmezdim.
Katlanamadığım bu işte.
Senin yakana yağıştım da zorla mı evlendik diyorum. Madem uygun değildi Kılık kıyafetim sana o zaman neden bunu belirtmedin sinsice evlendikten sonra değiştirmeye çalışıyorsun beni.
Yok normal değil bir tşörte takmak, ama Allah soracak .. bu sözleri hak edecek hiçbir şey yapmadım..

Siyah tişörtten içerisi görünür maalesef canım, ten besbelli olur

"Karşıdan biri gelse sana baksa, ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!" bu cümleye takıldım. Köpek mi gezdiriyormuş yanında? Tasma da taksaymış bari. Bu laf, eşinizin karakterini, bir kadına, eşine verdiği değeri, onu koyduğu yeri gösteriyor bence. Anlayamıyorum ki böyle adamları hayatınıza nasıl kabul edersiniz? Namus bu kadar basit şeylerde mi gizli? Pantolon darlığı, yaka açıklığı... vs. Bu zihniyet midemi bulandırıyor. Eşiniz sizin sahibiniz değil. Ama belli ki öyle görüyor. Bence sizin yakanızla uğraşana kadar, gidip kendi kompleksleriyle, psikolojik sorunlarıyla uğraşsın, en azından ilişkinize bir faydası olur. Bu konuda taviz vermeye devam ederseniz, kendi hayatınızı değil, onun uygun gördüğü hayatı yaşayan biri olursunuz.

seni değiştirebileceği ve sinecegi düşünerek bunları yapıyor sana.
Bence psikolojik acıdan destek almalısın.

Ya anlamıyorum karşıdan gelecek birinin dikkatini çekecek şekilde bir giyimim yok ya, benim akıl sağlığım yerinde ise yok..
Evet gün geçtikçe bu hal ve hareketleri kendinden fazlaca soğutuyor..
Ben BÖyle biri değilim, benim hayatıma bu kadar müdahale edebileceği..
Bu evliliğin sonunu yavaş yavaş hazırlıyor...

seni değiştirebileceği ve sinecegi düşünerek bunları yapıyor sana.
Bence psikolojik acıdan destek almalısın.

Bir kıyafet yüzünden evlilik bitirmek çok basit gelebilir belki , aylar sonra burda konu açsam..
Ama bitirme nedeni bu kadar basit değil. Dediğiniz gibi psikolojik şiddet var bunun içinde, baskı var, dayatma var, kişisel tercihlere saygısızlık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…