- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Benim ilk eşim böyleydi onu giyme bunu giyme oraya bakma buraya bakma bu psikolojik şiddetin sonu hep fiziksel şiddete dönüşüyor ki ikisinin arasında fark olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak boşandık kimseyi değiştiremezsiniz ya olduğu gibi kabul edeceksiniz yada yolunuza bakacaksınız.
Keske sana istediğini söyleyebilsek ama kocan değişmeyecek. Boyle kabul edeceksen edeceksin ya da gideceksin. Ne kadar dik başlıyım desen de sürekli psikoljik şiddete maruz kalırsan ne özgüven kalır ne cesaret. Fiziksel şiddetten cok daha önemli bence.
Bende çoğu soruna rağmen seviyordum ama birçok şeyi yasayınca sevgim azalarak bitti. İnş artık mutlu olursunuz.
Haklısınız.
Şuan nasılsınız , tekrar evlendiniz mi? Nasıl ir hayatınız var şuan ?
Bidahakine siz ona yapacaksınız .Totonu ört ,önün belli oluyor ,kaslı kollarına her an bir kadın atlayabilir ,katil mi olayım ,ne biçim erkeksin gösteriye mi çıktın falan filan ,aranıyorsun ,birde cıkmadan üstüne kalın bir ceket verin.
En sonda napiym çok seviyorum deyip noktayı koyun
Bu...Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..
Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
sevmeyi nasıl başarıyosunuz böyle adamları, anlamıyorum ben. hiç yahu ben napıyorum demiyo musunuz kendi kendinize? namus şeref haysiyet; giydiğiniz bi v yaka tişortle mi ayak altına alınıyor? koca diye aynı yatağı paylaştığınız adama bi bakın...
Siyah tişörtten içerisi görünür maalesef canım, ten besbelli olurHerkese hayırlı ramazanlar inşallah..
Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..
Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
Siyah tişörtten içerisi görünür maalesef canım, ten besbelli olur
seni değiştirebileceği ve sinecegi düşünerek bunları yapıyor sana.İşte evlenene dek böyle değildi diyeceğim inanmayacaksınız..
Kıyafetlerime en ufak bir müdahalesi yoktu..
Olsa biliyordu ki çekmezdim.
Katlanamadığım bu işte.
Senin yakana yağıştım da zorla mı evlendik diyorum. Madem uygun değildi Kılık kıyafetim sana o zaman neden bunu belirtmedin sinsice evlendikten sonra değiştirmeye çalışıyorsun beni.
Yok normal değil bir tşörte takmak, ama Allah soracak .. bu sözleri hak edecek hiçbir şey yapmadım..
"Karşıdan biri gelse sana baksa, ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!" bu cümleye takıldım. Köpek mi gezdiriyormuş yanında? Tasma da taksaymış bari. Bu laf, eşinizin karakterini, bir kadına, eşine verdiği değeri, onu koyduğu yeri gösteriyor bence. Anlayamıyorum ki böyle adamları hayatınıza nasıl kabul edersiniz? Namus bu kadar basit şeylerde mi gizli? Pantolon darlığı, yaka açıklığı... vs. Bu zihniyet midemi bulandırıyor. Eşiniz sizin sahibiniz değil. Ama belli ki öyle görüyor. Bence sizin yakanızla uğraşana kadar, gidip kendi kompleksleriyle, psikolojik sorunlarıyla uğraşsın, en azından ilişkinize bir faydası olur. Bu konuda taviz vermeye devam ederseniz, kendi hayatınızı değil, onun uygun gördüğü hayatı yaşayan biri olursunuz.
seni değiştirebileceği ve sinecegi düşünerek bunları yapıyor sana.
Bence psikolojik acıdan destek almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?