- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.759
- 1.123
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Anormal olan kocan, ve ben onun için diyecek tonla söz geçiriyorum içimden. Kocanın zihniyeti ve aklından geçirdikleri için çok çirkin demekle yetiniyorum.
Sürekli bana karışılmasina katlanamam gibi laflar ediyorsunuz neredeyse her konunuzda ama davranislariniz hiç onu göstermiyor... Kusura bakmayın ama çok çelişiyor konulariniz ve yorumlarınız.
Allah kahretsin ki seviyorum..
Çok soğudum ondan. Ama bir taraftan da merhametim, çok kızıyorum kendime .. ona kıyamadığım için de..
Az önce bana beni seviyor musun diye sordu, evet dedim imalı bir şekilde. Seviyorsun demi dedi, masum masum üzüldüm yine.
Beni hak etmediğim sözlerle kuran insana karşı bu kadar merhametli olduğum İçin kendime çok kızıyorum
Anormal olan beyefendinin kendisi. Erkekler adamlığı çok yanlış anlıyorlar maalesef. Sen karının kalbini binbir parçaya böldükten sonra, yok biri şunu dese bunu dese ne olur? Adamlık sevdiğin kadına kıyamamaktır. Rahatsızlığını daha uygun bir dille de dile getirebilir. Bir de "kişi kendinden bilir işi" derler. Ben bu zihniyetteki adamlara asla güvenmem. Çünkü kendileri kadın görmesinler hemen ağızlarının suyu akar. Bu yüzdendir ki eşlerine kızlarına kız kardeşlerine ölümüne baskı uygularlar. Ha birde bu tipler karda yürür izini belli etmez. Her türlü haltı yer, namus bilmem ne vıdı vıdı der maskeyi takıverirler. Dilerim yarın öbür gün size daha büyük bir hayal kırıklığı yaşatmaz. Çünkü profil buna çok uygunHerkese hayırlı ramazanlar inşallah..
Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..
Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?