Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

Sürekli bana karışılmasina katlanamam gibi laflar ediyorsunuz neredeyse her konunuzda ama davranislariniz hiç onu göstermiyor... Kusura bakmayın ama çok çelişiyor konulariniz ve yorumlarınız.

Anormal olan kocan, ve ben onun için diyecek tonla söz geçiriyorum içimden. Kocanın zihniyeti ve aklından geçirdikleri için çok çirkin demekle yetiniyorum.

Çok soğudum ondan. Ama bir taraftan da merhametim, çok kızıyorum kendime .. ona kıyamadığım için de..
Az önce bana beni seviyor musun diye sordu, evet dedim imalı bir şekilde. Seviyorsun demi dedi, masum masum üzüldüm yine.
Beni hak etmediğim sözlerle kuran insana karşı bu kadar merhametli olduğum İçin kendime çok kızıyorum

Sürekli bana karışılmasina katlanamam gibi laflar ediyorsunuz neredeyse her konunuzda ama davranislariniz hiç onu göstermiyor... Kusura bakmayın ama çok çelişiyor konulariniz ve yorumlarınız.

Gerçek kişiliğim o , öyle söyleyeyim o zaman ..
Fakat şuan çekip gitmeme engel bir şeyler var gibi hissediyorum.
İçim çok rahat olmayacak sanki,
İlerde pişman olmamak İçin şuan burdayım, belki bana karşı kırıcı davranışlarını görür de iyice soğurum diye
Çok zordayım

Keske bu yaptiklarinla sevmek kolay mi ya da sevmeme engel oluyorsun tarzinda cevap verseydiniz

Burdan sevgiye çok muhtaç duruyorsun adam bildigin psikolojik şiddetin alasını yapıyor ama sen seviyorum diyorsun bu da sağlıklı düşünemediğinin kanıtı. Cevremde gördüğüm psikoljik şiddet mağduru kadınlar boşanmıyor ama sonunda adam onları boşuyor. İnan bu şiddet işin içinde iken anlaşılmıyor psikolog tanıdık yoksa çevrende.Tamir etmen uzun yıllarını alır.
Sen normal düşünebilsen sana bunları yapan adamı sevmezsin, adam sevse sana bunları yapmaz o sadece kendi egosunu seviyor. Gerçekleri görebilmen ve yolunu bulman ümidiyle.

Diğer konunlarinin laciverti halinde artık bildigin Aysegül serisine döndü.

Icerik olarak hep aynı şeyler, aynı hezeyanlar, ayni huzursuzluklar ve çelişkiler çelişkiler.

Sonuç ise : Seviyorum

Son düzenleme:
Anormal olan beyefendinin kendisi. Erkekler adamlığı çok yanlış anlıyorlar maalesef. Sen karının kalbini binbir parçaya böldükten sonra, yok biri şunu dese bunu dese ne olur? Adamlık sevdiğin kadına kıyamamaktır. Rahatsızlığını daha uygun bir dille de dile getirebilir. Bir de "kişi kendinden bilir işi" derler. Ben bu zihniyetteki adamlara asla güvenmem. Çünkü kendileri kadın görmesinler hemen ağızlarının suyu akar. Bu yüzdendir ki eşlerine kızlarına kız kardeşlerine ölümüne baskı uygularlar. Ha birde bu tipler karda yürür izini belli etmez. Her türlü haltı yer, namus bilmem ne vıdı vıdı der maskeyi takıverirler. Dilerim yarın öbür gün size daha büyük bir hayal kırıklığı yaşatmaz. Çünkü profil buna çok uygun

Konu sahibi kardeşim eşini seviyorsan huyunu almaya bak gıcıklaşma demekki hassas noktası o belki eşine bu konuda daha uyumlu yaklaşsan çok mutlu olacaksın benim çok güzel havalı giyinen bi arkadaşım eşi istemediği için tarzını değiştirdi çok mutlu adam el üstünde tutuyor şimdi onunla inatlaşsa ne o mutluluğu görür nede bişey olur burda yok halen onlamı kalıyosun yok şumu bumu diyenlere bakma bizde derlerki uyaroğlu olacaksın.Evliliğinin selameti için fedakarlık yap bu konuda bide şu var eşin erkeklerin zihniyetini bildiği için daha hassastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…