Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

Aslinda bu...ama seviyormusä

Böyle kocaları berden buluyodunuz ya? Sırf fermuar açık diye namussuz diyor sana.

Aslinda bu...ama seviyormusä

En az hepiniz kadar gururluyum.
Ama işte bu konuyu bir başkası açmış olsa ben de bunu derdim..
Ama insanın başına gelmeden bilmiyor, umarım sizin de gelmez ve anlamazsınız..
Bu evliliğe inancım, eşimin değişmeyeceğine inancım kalmadığı zaman bu evlilik bitecek zaten..
Ben eğer normal davranan bir insan olursa bu evliliği devam ettirme niyetinde olduğum İçin burdayım.
Bunun böyle gitmeyeceğini bende çok iyi biliyorum, işte içimde pişmanlık kalmasın diye mücadele etmeye çalışıyorum..

Anormal olan sizsiniz bana göre,kocasına buda heykeli gibi tapan kadın modeli.
Önce eşinin kıskanmasını sevilme ilgi görme gibi algılayıp bunu belli edip,adamı paranoyak deliye çevirincede yetişin komşularr diye burada bağıran bir tipsiniz.
Konunun sonu bile seviyorum,bence önce siz bir tedavi olun.

Kocama taptığım yok 1.
Kocam ne derse hee demediğim için zaten huzurlu gümlerimiz huzursuz günlerimizden daha az.
Onun ger istediğini yapmadığım İçin sürekli zıtlaşıp duruyoruz zaten. Bu 2.
Kıskanmayı sevgi belirtisi olarak hiç algılamadım, bu insan evlenmeden önce belli etseydi beni bu kadar kısıtlamaya çalışacağını şuan bugün evli olmazdım kesinlikle...
Çekmeyeceğimi çok iyi biliyordu ki sinsice hiç sezdirmedi bana bu huyunu .
Umarım anlatabilmişimdir.
O değişirse evliliğimi bitirmek istemediğim için de sevdiğimi belirttim burda mı anormalim ?

Bu durumda aklınıza şu gelmiyor mu merak ediyorum. Sizin gibi giyinen birini görünce eşiniz bakabilir bu durumda. Ne de olsa açık giyinmiş kimse bir şey diyemez bu zihniyetine göre. Sizin hiç aklınıza gelmiyor mu sen böyle giyinenlere bakıyor musun o zaman diye

Söyledim, sen dışarda demek ki başkalarına bakıyorsun ve bana da başkasının bakabileceğini düşünüyorsun diye..
Ben kimseye bakmıyorum , ben bakmam o bakmaz, bu bakmaz ama illa ki bakan bir ş.refsiz çıkar diyor..

Gülüm senin savasmak istedigini anliyorum da. Ama basta sorun sende degil ki. Yani karsi taraf kendini hatali görmüyorsa sen ne kadar savasirsan savas birsey degismez. Bunu sende iyi biliyorsun.

@1var1yok siz bu adamla uygun olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Adam müslüman böyle giyinir mi diyor, siz bir şey değil likralı pantolon giyiyorum diyorsunuz. Adam isteğini daha açık nasıl söylesin? Önce pantolon giymenizi engelleyecek sonra da kapan diyecek. Yani bunu görmek bu kadar zor mu? Avm'de ses yükseltmeye vs yorum dahi yapmıyorum.

Sokakta ,karşıdan gelen herhangi birinin yanındakini, nasıl böyle gezdiriyorsun demesini meşru görüyor demek ki

Aynı şeyleri yaşadım ve inanki ona katlandığım için çok pişmanım . Ne zaman ayrıldım nefes aldım , yaşadığımı hisettim ve şunu anladım değerimizi başkaları değil biz belirliyoruz.

Evli miydiniz ?
Siz neler yaşadınız ?
Şuan nasıl bir hayatınız var?
Çok soru sordum ama önümü göremiyor gibiyim kusura bakmayın

İşte uygun olmadığımızı o ta en başta sevgililik döneminde anlamış..
Arkadaşları bile demiş , bu kızın giyiniş tarzı falan sana uygun değil diye..
Giydiğim de pantolon gömlek-tşört tarzı..
Ama eşim olacak İnsan ki bunu başta hiç sorun yapmadı, bana “şöyle giymeni istiyorum,böyle giymeni istiyorum “ demedi..
Çünkü deseydi , o dk ayrılırdık biliyordu..
Bu sinsiliği evlendikten sonra çıktı meydana..
Yani ben kartlarım açık oynadım, başta neydi isem yine aynıyım ama o sinsi davranmayı tercih etti..
Bana saygı duymayı öğrenmeyeceğine ikna olduğum zaman yolumu ayıracağım..
Umarım buna sebep olmaz..

Ben artık taviz vermeyin derim. Birçok arkadaş yazmış zaten, taviz tavizi doğurur. Sanırım çocuğunuz da yok. En azından çocuğunuz olmadan önünüzü görebilirsiniz umarım.

Evliliğin devamı için 2 seçenek var, ya eşiniz size saygı duymayı öğrenecek ya da siz ona boyun eğmeyi...

Evli miydiniz ?
Siz neler yaşadınız ?
Şuan nasıl bir hayatınız var?
Çok soru sordum ama önümü göremiyor gibiyim kusura bakmayın
Eski nişanlım yaşattı bana , son düğmesine kadar kapalı olan gömleğime karışır hala açık derdi , dar pantolan giyme dedi seviyorum dedim ispanyol giymeye başadım sadece, sonra ona da laf etti ne giymemi beklyosun ben çalışan bi kadınım şalvar giycek değilim ya diye tartışmalarımız oluyordu ki ben mutasıp giyinen biriydim ama o fazlasıyla kıskançtı. Fotoğraf çekip atmamı isterdi işyerinde ne giydiğimi görmek istermiş yine de ne yapsam memnun edemedim , ama bi yandanda bu ilişkiye emek verdim seviyorum dedim hadi gelir geçer dedim, ama bunların ardı kesilmedi kıyafet haricinde eski sevgilin ile el ele tutuştunmu cart curt bi de buna saldırmaya başladı benim iyice piskolojim bozuldu kayınvalidme değinmiyorum bile o oğlunu desteklerdi biz ayrılalım diye , ve kendisininde 2 ablası var benden farkları yoktu. Artık ben kendimi çok afedersin ama k.şar gbi hissetmeye başladım çok etkilendim , düşünsene bayramda bile güzel gözükmemi istemezdi günlüklerini giy derdi .Neyse işte ben artık bunun gbi sebeplerden dolayı nişan attım , çok üzüleceğimi düşündüm sanki onsuz yaşayamam gbi hissediyordum ama inan ki hiç öle şeyler yaşamadım. Nefes aldım , özgürce istedğimi alıp giydim , oje mi sürdüm , topuklularıma da kavuşmuştum , arkadaşlarımla tekrar bir araya geldim , turlara çıkıp dolaştım , üzüldüğüm tek şey değersiz birine verdiğim kıymetli zamandı. İyi ki de nişanı attım evlenmedim. Daha sonrasında karşıma eşim çıktı , inan ki karşılaştırdığım zaman o kadar zıt insanlar ki , dini bilgisi fazla , namazında , abdesinde eşim ama asla baskıcı olmadı , kıyafet konusunda ve başka konular olsun kalbimi kırmadı inanki şaun şükrediyorum. Sana tavsiyem eğerki evliysen sakın o adamdan çocuk sahip olma , benim kuzenimde o hataya düştü 2 çocukları var ama artık nefes alamıyor sadece çocuklar için sabrediyor kendini feda ediyor.

Ben ona boyun eğmem..
Çünkü dediğiniz gibi ardı arkası kesilmiyor isteklerinin ..
O gün kalçamı kapatan bir şey giydi isem, pantolonun rengi sorun oldu bu defa, pantolonun rengi tamamsa tişörtümün yakası, tişörtümün yakası tamamsa montumun ipini bağlamamam..
Ben dakika başı çocuk gibi ikaz edilecek değilim, yaşımı başımı aldım.
Dışarı çıkacağımda üzerimde bir çift göz bunaldım artık ya.
İnanın şunu söyleyim, mesela bakıyorum bugün uzun gömleklerimden giymek istiyorum, kalçamı kapatan..
Ama bak bak yola gelmeye başladı diye düşünecek diye giymiyorum biliyor musunuz..
Çünkü bunu düşünecek zihniyette biri biliyorum..

Ne mutlu size ki karşınızdaki nişanlılıkta kendini belli etmiş..
İşte demek istediğim bu ahh keşke bunların binde birini bana nişanlı iken yaşatsaydı da bu yola girmeseydim..
Kendimi yaktım, hayatım mahvoldu..
İnsanlara olan güvenimi tamamen kaybettim.
Kendimi sevmez oldum.
Çocuğu aman Allah korusun

Sana tavsiyem istediklerini yapmaktan vazgeç, zor biliyorum ama vurdum duymaz ol , istediğini giy , arkadaşların ile daha çok görüş , saçında makyajında değişiklikler yap. Sana sataşacak elbette , senden görmediğim değeri kendim veriyorum, tek kötü yanım giyimimse bu yüzden ayrılmak istersen sen bilirsin ama bu sadece bahane olur , senin sevgin , saygın benim kıayfetimle kıyaslanamaz ama sende bunlardan hiç birisi kalmamış de . Erkekler pek anlamaz ama dik dur güçlü dur sözünü yeme , ya o dönüm noktasında kafasına dank eder yada konu boşanmaya gider ama pes etme sakın ezdirme kendini. Mesela ben seni çok kıskansam , üzerine en çok yakışan kıyafetlerini kessem ne tepki verirdin diye sor sonuçta bu da bi kıskançlık hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…