Konusmuyoruz hala ben tavirliyim adamda bana tavirli pekte umrumda deyil acikcasi kendini affettirme cabasi olmadan da umrumda olmayacakİnşallah düzelmiştir eşiniz.
Tesekkurler verdiginiz akil icin de bu saatten sonra beni de kimse ezemez o essek öldü artik kim ezme cabasina girerse kat kat fazlasini gorur agzinin payini alir oturur bu saatten sonraAyrilmayacaksan bari ortaligi karıştırmadan ailesine de rezil olmadan sindirin olaylari.Ne oldu simdi ailesi aferin oglum iyi dövmussun cenesini tutar bundan sonra deyip sizi iyice ezmesi icin firsat verdiniz..rezilligin daniskasi bu olsa gerek..
Severek evllendik hemde ne sevme ama bastan beri sorunlarimiz vardi ailesi beni istemedi ya o ya biz dediler bana bu secenegi kim sunarsa karsi taraftayim ben siz bilirsiniz dedi ailesiyle gorusmeyi bi sure kesti falan onun butun arkadaslari senin gibi sevenini gormedik dediler benimle evlene bilmek icin verdigi mucadeleyi gormeniz lazimdi ama simdi boyle oldukSeverek mi evlendiniz kac yillik evlisiniz gordugunuz ilk şiddet mi eşiniz normalde size karşı nasıl ve cocugunuza ilgisi ne durumda . Bir aile terapistine gidin mutlaka ani karar almayın
Normalde iyiyiz bana karsi ilgili cocuguna resmen asik herseyden herkezden ustun o benim dunyam der hep... terapiste gitmeyi kabul etmiyo ona gore hersey normal ama ofke kontrl sorunu var resmen gozu donuyoSeverek evllendik hemde ne sevme ama bastan beri sorunlarimiz vardi ailesi beni istemedi ya o ya biz dediler bana bu secenegi kim sunarsa karsi taraftayim ben siz bilirsiniz dedi ailesiyle gorusmeyi bi sure kesti falan onun butun arkadaslari senin gibi sevenini gormedik dediler benimle evlene bilmek icin verdigi mucadeleyi gormeniz lazimdi ama simdi boyle olduk
boşanmada .algülüm ver gülüm yap canım .yani osana ne yaparsa sende aynısını ona göster .yani boşanma ama boşanmış hayatı yaşa .Oglum gormedi uyuyordu ama bu ilk deyil sonda olmuycak illaki gorucek bosanma dusuncesi beni korkutuyo bilemiyorun
Yani kadin ne tantana cikariyorsun sabah sabah diyince adam tahrik oldu ve siddet uygulamakta hakli mi? Hic bir sebep erkegin kadina el kaldirmasini asla hakli gostermez. Zihniyete bakEşinizin şiddet uygulaması kesinlikle savunmuyorum. Ama ilişki baştan yanlış sizi uyandırması sizin bağırmanız tahrik eder gibi konuşmanız. Yani ortadan şiddetin olmadığını varsayarsak sizin bu tavırlarınız da çok yanlış. Karşılıklı bu ilişkiye yeniden baştan başlatın.
Hayır hayır kesinlikle öyle düşünmüyorum. Bir kadın ne yapmış olursa olsun böyle bir şeyi haketmez. Ben eğer eşinden boşanmayacaksa eşinin düzelmesini istiyorsa, kendi de bu şekilde devam etmemeli. Karşılıklı baştan başlamalılar. Diyorum.Yani kadin ne tantana cikariyorsun sabah sabah diyince adam tahrik oldu ve siddet uygulamakta hakli mi? Hic bir sebep erkegin kadina el kaldirmasini asla hakli gostermez. Zihniyete bak
Ama inanki insanin sinirlerini bozan tavirlari var ilk etapta ben sessiz kaldim bisey demedim hala dunyanin sonu gelmis gibi tavirlara girince baktim saatte daha yeni 9 bucuk olmus iyice gerildim bende herzaman boyle sacma sapanseyleri gozunde abartip buyutmesinden nefret ediyorukEşinizin şiddet uygulaması kesinlikle savunmuyorum. Ama ilişki baştan yanlış sizi uyandırması sizin bağırmanız tahrik eder gibi konuşmanız. Yani ortadan şiddetin olmadığını varsayarsak sizin bu tavırlarınız da çok yanlış. Karşılıklı bu ilişkiye yeniden baştan başlatın.
Anladım Allah sabır versin. İnşallah düzelir eşiniz. Kafasını başka yerde dağıtmayı öğrenir.Ama inanki insanin sinirlerini bozan tavirlari var ilk etapta ben sessiz kaldim bisey demedim hala dunyanin sonu gelmis gibi tavirlara girince baktim saatte daha yeni 9 bucuk olmus iyice gerildim bende herzaman boyle sacma sapanseyleri gozunde abartip buyutmesinden nefret ediyoruk
Aynen cok haklisin zaten bi daha sorun olursa aramizda asla onlara duyurmam bu bana cok.buyuk ders oldu,siddet olayini cok kesin bi dille uyardim tehtid olarak algilama bidaha aslaaa boyle biseye tahammul etmem bu olay biter dedim ve suan hala konusmuyoruzValla canım eşinle aranda ne gecerse gecsn haklıda olsan esının aılesı senı tutmaz bunu bil yani bnm cocugum haksız kızım sen haklısın demez aksine seni suclar yapmasaydn demeseydın der... ve sen kocanla ıkı canm cicime barısırsın unutsuasuursnz ama ailesi unutmaz el kaldırması cok cok kötü saygısını yitirmiş bu el kaldırma meselesnı oturt duzgunce konusmadan eskısı gibi olma derim... hatasnı kabullendır boyun egme her zaman dik dur
Suan resmen 2 ev arkadasi gibiyiz zaten hic konusmuyoruzboşanmada .algülüm ver gülüm yap canım .yani osana ne yaparsa sende aynısını ona göster .yani boşanma ama boşanmış hayatı yaşa .
Saolasin insallah duzelmezsede ilerde icimde pismanlik yasamiycam ben denedim sans verdim sabrettim o anlamadi diycem bilmiyorum ikimiz icinde hayirlisi neyse o olsun artik 2 yabanci gibi yasamak zoruma gidiyo ama bu sefer ben adim atmiycam hepinize sonsuz tesekkurler yardimlariniz icinAnladım Allah sabır versin. İnşallah düzelir eşiniz. Kafasını başka yerde dağıtmayı öğrenir.
Vallahi kahvalti hazirlamak zoruma gitmiyo kendi basima yemek yemekten nefret ederim normaldede zaten o olmadan yedigim yemekten zevk almiyorum zehir oluyo lokma agzimda buyuyo cocuguma yediriyorum bi iki lokma alip kaldiriyorum sofrayi ama esimin bu hareketleri bende istek birakmiyo yapiyorum olmuyo gene kavga ediyo bende yapmamayi tercih ediyorum artik... susuyorum tepeme cikiyo ben sustukca daha cok ustume geliyi ya havle cekiyorum icimden o gidince oturup agliyorum ama artik doldum bu yaranamama duygusu artik beni boguyo... ailesinin evine gittik eve geldik konustuk biraz daha ilimli davranmaya basladi gene sogukluk vardi ama 3.4 gun gecti annesigile gittik tekrar gorumcem annesigille altli ustlu oturuyo onlara cikti 10 dakka durdu eve geldik surat gene asik gunahini almak istemem ama doldurdu esimi biliyorum bende madem oyle anladiklari dilden konusmaya karar verdim o bana bi adim atmadan asla ve asla ona guler yuz gostermem o benim tatli asimi zehir ediyosa bende ona ederimKonuşup sorunları çözmüş gibi duruyorsunuz ama ...
Eşinizin sizden sizinde esinizden beklentilerininiz var.Bunlar insanustu bir çaba gerektirmeyen yapılabilecek şeyler. Ama siz bunları isteyerek değil zorunluluktan yaparsanız boşa kürek çekerseniz. İstemeden yapılan yemeğin içine en kaliteli en pahalı şeyleri katsanda tat vermez değil mi?bunlar eşin içinde gecerli.kahvalti hazırlamak ,güzel sofraları kurmak ve en önemlisi güler yüz ve huzur.Eşinizin başka sizin yapamayacağınız ne isteği var.
Sizde esinizden güler yüz ,ilgi ,sevgi ,vb.şeyler istiyorsunuzdur sanırım.
Deli deliyi görünce comagini saklarmış diye bir söz aslında evliliklerin dinamiği oluşturur bu söz. Esiniz pek insan gibi sabahları gergin oluyordur böyle durumlarda siz de onu kızdıracak şeyler yapıyorsanız o da maalesef ki zamanin da ailesinden gördüğü yanlış davranışları yapıyor. Katı suretle yanlış ve haksiz asla onaylamaz tabi.Siz boşanmayi düşünmuyorsaniz Eşinizin suyuna gideceksiniz.siz onun suyuna gittikçe o hala daha yanlışa devam ediyorsa demek ki bu adamla bu gemi yürümez.
İkinci bir durum kavgalar dan sonra o suçlu ama suçunu kabul etmiyor diyorsunuz.Suclayici bir dil kullanırsanız adam hatalı olduğunu bilse bile savunmacı bir yaklaşım sergileyecektir.Bu durum hepimizin doğasında var.
Benim fikrim yanlış da olabilir ama siz biraz kavgadan zevk alıyor gibisiniz tabi esiniz de.O kızgın siz susun o an konuşmanın yorum yapmanın mantığı yok suyuna gidin akşam eve geldiğinde de aşkım sabah sinirliydin seni kırmak istemem ama bu tavrın beni çok rahatsız ediyor deseniz esiniz nasıl bir tepki verir acaba.Bence bir deneyin.Hiç birimiz kızgın yağa elimizi daldirmayiz değil mi.Bazen sessizlik en güzel cevaplar ve süreci bambaşka bir yöne götürebilir.
Bunları şiddeti haklı çıkarmak için değil Eşinizin söylediklerinden yola çıkarak yazdım. O sizi dövmek istemediğini söylemiş ve size çok büyük bir ipucu vermiş aslında. Bunu bir deneyin bakınız esiniz yine aynı şiddet gösteriyor size alın çocuğunuzu çıkın çekmeye değmez.
Kahvalti falan yok artik aksam yemegini hazirlarim yeter anlasmaya falan ihtiyac yok bir daha asla ben de bi insanim insan gibi yasamak herkezin oldugu gibi benimde hakkim siddet oldugu an ben yokum omrumu dayak yiyerek geciremem bunu cok keskin bir dille anlattim umarim anlamistir anlamamissa da hayirlisi olsun der bosanirim bu onun son sansiBir daha şiddet olmayacakmış yani hmm peki...
Madem devam ediyorsunuz kocanızla anlaşma yapın. Üslubunu düzeltmedikçe hizmet etmeyeceğinizi söyleyin bu nedir yav. Ne istiyosa güzelce istesin. Sözleşme falan imzalayın. Hani söz namustur ya.. bu da sökmez gerçi kocana ama..
Kafanız gerçekten bi dünyaymış..Siz mutlu olamiyorsunuz bu sekilde devam ettiginiz surecede mutlu olamicaksiniz..niye cunku siz her ne kadar kabul etmesenizde sizde o evde erkek gibi davranislarda bulunmussunuz..size kalk dediginde ne tantana yapiyorsun be diye hicbir bayana yakismicak bi kelime soylemissiniz..getirme beni oraya demis esiniz he he gelirsin diye devam etmissin..sen kadinsin kadin gibi konusmalisin.diger konuya gelelim siz esinizin ailesine resti cekmissiniz durmadan yok kv soyle yok kaynim boyle diyip duruyorsunuz..siz esinizin ailesine ozelliklede annesine saygi duymazsaniz onlari istemediginizi acik acik gosterirseniz..esinizde size saygi duymaz..ilk once sen hatani duzelteceksin gelin olmayi saygili bir es olmayi ogreneceksin ondan sonra kocan zaten kocaligini yapar..ozur dile dediysek beni dovdugun icin tsk ederim demen icin degildi..onu anlayamamissin.iliskinizi oturup bastan konusun birbirinizden ozur dileyin ..bir daha tekrarlanmasin diye soyledik..neyse bu senin hayatin ben yorumumu yaptim simdi otur dusun suç sadece kocamdami diye yoksa benimde hatam varmi diye ..ben yorumumu yaparim sen orda o hayati yasarsin..karar senin ister bosan ister duzeltmeye calis ..senin hayatin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?