Çünkü annem yüzünden aramızda bi ciddiyet kalmadı benim hakkımda dedikodu yapıp arkamdan rahatça konuyor ve bana trip yapyor çocuğuna bakmadım diyeNiye bu kadar takiyorsun ki? Bakmak zorunda degilsin baskasinin cocugu icin kendini neden bu kadar strese koyuyorsun annene bagiriyorsun anlayamadim.
Annemle ne alaka? Ne yaptı ki?Çünkü annem yüzünden aramızda bi ciddiyet kalmadı benim hakkımda dedikodu yapıp arkamdan rahatça konuyor ve bana trip yapyor çocuğuna bakmadım diye
Artık oyle olacakBu kadar muhattap olmanıza gerek kalmamış işte.
Hayır deyip kapınızı kapayın bir daha söylediğinde.
Umarım...Sakinleş önce bir bir daha bakmasın olur biter zaten biraz utanması varsa öyle bir ricası da olmaz bir daha
İnan ben her zaman mesafeliyimdir ama hep annem onu çağırıyor katıyor yanıma..Çok yüz vermişsiniz baştan mesafenizi koysaydınız keşke, hayır nasıl anne bu çocuk surekli baskasına bırakılırmı.
Annem arkadaşına dedi az önce telefonda biz kapmak mecburiyetinde değiliz dedi ama bu iş onlar gitmeden hallolmayacak sürekli aynı ortamlardayız çünküKiracınızdan bu denli hoşlanmıyorsan , aranızdaki çocuk bırakacak samimiyeti de kaldırırsın feraceli ...
Yok muhabbetin varsa,seviyorsan kadını ... çocuğu keyfi bırakmaması gerektiğini sen ya da annen uygun bir dille söyler
Yok çok haklısın ayben öyle oldu vallahabakamayacaksa doğurmasaymış sana mı güvenip yapmış çocuğu yeri geliyor kv bırakamıyorsun annene bırakamıyorsun.siz yüz vermişsiniz o da astar istiyor kusura bakmayın.
Annem yüz veriyor mesafe olsun istiyorum aram8zda ama annem yüz g9z ediyor benimleAnnemle ne alaka? Ne yaptı ki?
O zaman önce anne sorununu haller konuş annenle eminim konuşmuşsundur ama etkili bir konuşma yap sıcağı sıcağınaAnnem yüz veriyor mesafe olsun istiyorum aram8zda ama annem yüz g9z ediyor benimle
Şuan bana cidden çok yardımcı oldun arkadaşım aynen dediklerini yazıcam şimdi ona eğer yazmassam bu gece uyku uyuyamam sinirimdenAl karşına konuş sakin bir şekilde.
Her istediğinde çocuğa göz kulak oluyorum, bakıyorum ama ben bakıcı değilim
Evet çocuğunu seviyorum, zor durumda kaldığın zaman bakarım fakat sen 5 dk lik kuaföre bile bana bırakıyorsun.
Benim de kendime göre islerim oluyor. Aniden dışarı çıkmam gerekse çocuk ortada kalacak vs diye çıkamıyorum de.
Neyse o yani.
Bizim insanlarımız yuz verince astarını istemeyi çok sever.
O yüzden samimiyet ve laubalilik arasında kalıyoruz.
Bir kere bakmadım diye gidip benim dedikodumu yapıyorsan zaten bakmamakla en doğru kararı vermişim de.
Git konuş kesinlikle.
İnsanlara gereken haddi bildirmek lazim.
Yaptım oldukça etkili bir konuşma yaptm annem umarım artk aynı hatayı yapmazO zaman önce anne sorununu haller konuş annenle eminim konuşmuşsundur ama etkili bir konuşma yap sıcağı sıcağına
Yaparsa da bugünü ısıtıp ısıtıp önüne koy sesin kısılacak raddeye gelmişsin boru mu bu?Yaptım oldukça etkili bir konuşma yaptm annem umarım artk aynı hatayı yapmaz
Bu kadar zorlamaya ne gerek var hayır demek daha kolay.Merhabalar şuan sinirden ve bağırmaktan sesim kısıldı artık..
Gene kiracı vakası artık bütün bdv benim kiracımı biliyor senede kaç kere konu açıyorum..Çocuğuna ilgisizliği,Salak kocası,kendi derken artık yoruldum zaten babamla konuştuk okullar kapanınca taşınmalarını söyledik
Gelelim şimdiki olaya..Olaysız bi günümüz kalmadı bu kiracı yüzünden artık çok çok sinirliyim...
Normalde kavga eden bağıran çağıran biri asla değilim bi insana küsersem,kızarsam susarım tek kelime etmem ! Ve şuana kadar kaç bin kez bu kiracıyla konuşmadım her seferinde sineye çektim sustum ama bu sefer gidip bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum (bu arada anneme bağırdım,kendi kendime bağırdım bu yüzden sesim kısıldı)
Şimdiki meselemiz kiracımızın çocuğu..çocuğu çook severim oda beni çok sever öperim sarılım bakarım,yediririm içiririm..
Sorun şu ki kiracımız çocuğu hep bana bırakmak istiyor ama heeeep
Düz ayak 5 dk lık kuafore bile bana bırakmak istiyor yahu ben yokken napıyordunda şimdi çocukla bir yere gidemiyorsun..
Bakın...
Geçen haftalarda haftada tam 3 gün çocuk bendeydi bir gün çarşıya,diğer 2 günde pazara gitti neyse baktım geçen aradı doktora gidicekmiş randevu almaya çocuğa bakarmısın dedi bende bir yere gidicem yalanını uydurdum yok diyemem asla insanlara..Neyse bu duymuş ve arkadaşına işte çocuğa bakmadılar falan demiş kadınla bugün kavga ettiler(dedikodu kazanı bunlar yeminle yoruldum) arkadaşıda hem çocuğuma bakmadılar diyorsun hemde onlarla oturuyorsun demiş kadın haklı aslında
Ya zaruri şeyler olur bakarım amenna severim çok çocukları ama herşeyin bir dozu var ben senin kızkardeşin değilim akraban hiç değilim ya mecburmuyum çocuğuna her zaman bakmaya
Mecburmuyum ya !
Sen kim oluyorsunda benim dedikodu mu yapıyorsun ya kimsin ya
Ben şimdi napayım bana akıl verin zira şuan sinirden mantıklı düşünemiyorum
Şuan boğazım yanıyor bağırmaktanYaparsa da bugünü ısıtıp ısıtıp önüne koy sesin kısılacak raddeye gelmişsin boru mu bu?
Şuan bana cidden çok yardımcı oldun arkadaşım aynen dediklerini yazıcam şimdi ona eğer yazmassam bu gece uyku uyuyamam sinirimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?