Sabrımın Suyu Bardak Hizasında !

Emanet 1 saat dahi çocuğumu veremem bırakmam emanette almam en büyük prensibim çok katıyım bu konuda sizde öyle olun

Çünkü annem yüzünden aramızda bi ciddiyet kalmadı benim hakkımda dedikodu yapıp arkamdan konuyor ve bana trip yapyor çocuğuna bakmadım diye
annemlerin kracilarla arasi iyidir. her zaman severler sayarlar annemi babami ama bu kadar yüz göz degiliz. sakin yanlis anlasilmasin kracilari asla kucumsemek degil niyetim. ama bir mesafe olmali. bence.

Alkislaaar feraceliyee
Kız etiketi görmemişim

Boşver yazmasa da için rahatlar.
Bozulmuştur kesin. O buna bile trip yapacak kapasiteye sahip sanırım

Emanet 1 saat dahi çocuğumu veremem bırakmam emanette almam en büyük prensibim çok katıyım bu konuda sizde öyle olun
Bundan sonra 9yle olucam
annemlerin kracilarla arasi iyidir. her zaman severler sayarlar annemi babami ama bu kadar yüz göz degiliz. sakin yanlis anlasilmasin kracilari asla kucumsemek degil niyetim. ama bir mesafe olmali. bence.
Kesinlikle benimde istediğim oydu hep..

Emanet alırsın hiç aklına gelmez çocuk koltuktan atlar bi yerini kırar al başına belayı

Alkislaaar feraceliyee
Kız etiketi görmemişim

Boşver yazmasa da için rahatlar.
Bozulmuştur kesin. O buna bile trip yapacak kapasiteye sahip sanırım
Yukarı çıktı ağladı zırladı şuçlu olduğundan ben açık açık konuştum bundan sonrada mesafeli olucam içimde rahatladı ama şuana kavga etmekten bağırmaktan beynim patlamak üzere

Bak benim aklıma hiç gelmedi bu. Bul feraceli gibisini baktir iki uç gün ohh ne rahat.

İki cocugumu 9 yılda bir kere acil hastaneye gitmek için mecburen bir arkadasa bıraktım bir kere de ev tadilattaydi acil silip supurup çabucak bitsin diye o kadar.

Bizim gibilere de feraceli gibi komşular değil de aman çocuğunu bana kakalayacak diye konuşmaya korkanlar denkgeliyor.

Size mi guvenmis de çocuk doğurmuş ya da siz olmasaniz ne yaparmış bu komşu?

İnan bilmiyorum

Elalem ne derse desin o kimle dedikodunuzu yaparsa yapsin neden bu kadar takiyorsunuz ki nankörün önde gideniymis
Ayrica neden bu kadar kendinizi harap etmissiniz ona pek anlam veremedim kadinin karsisina dikilip acik acik yüzüne her şeyi soyleyin
Hem cocuguna baktiriyorsun bir kere bakmayincA kotuleyip dedikodumu yapiyorsun sizin gibilerine insanlik yaramaz deyin

He suçunu bastıracak merhametinden yararlanacak güya.
Aman iyi olmuş boşver
Ilık suya bal karıştır iç düzelsin boğazın

Yukarı çıktı ağladı zırladı şuçlu olduğundan ben açık açık konuştum bundan sonrada mesafeli olucam içimde rahatladı ama şuana kavga etmekten bağırmaktan beynim patlamak üzere

fazla samimiyet tez ayrılık getirir dedikleri bu olsa gerek
mesafeyi ayarlamak işte böyle durumlara meyil vermemek için en iyisi

Iyi demişsin boşver senin canin sikilacagina onunki sıkılsın ayrica
Kadına uzuldum simdi cocugu ortada kaldi

Cevremde bazi tanidiklarimda kiraci ev sahininiliskilerini goruyorum birinci derece akrabaymis gibi davrananlar bile var karaiyim bu duruma cunku idin biraz is iliskisi boyutu var

Mesela sizinkinin tam tersi durumlarida gordum ev sahibinin kendi cocugunu devamli kiraciya birakma vs hergun birbirilerine gidip gelme vs vs fazla yakinlik

Sonradan odenmeyen kiralar birbirilerine kieilmaca gucenmece

Ben 2 yillik kira vermeyenleri biliyorum

Bu konu sanirim biraz mesafe istiyor zamaninda koyulmamis ama simdi konisabilirsin bakmak zorunda degilim diye uygun bi dille soylemenizi tafsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…